24 nov 16, 08:40:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1353975 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #3045 Dátum: 11 ápr 19, 16:54:01 »

Aes, szó sem volt a betegségről. Én arról beszéltem, hogy a világot a hiedelmeink határozzák meg és aki saját magának bekorlátozza az így járt. Cinizmus csak Gmannel kapcsolatban volt, de dRownnal véletlenül sem.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3046 Dátum: 11 ápr 19, 19:26:11 »

Nem a témával kapcsolatos, miután többször is megkérték h ezt a témát inkább hanyagoljuk.
Ma elég durva napom volt. Képzeljétek, tök sokat tanultam kémiára az egyenletekre, de egyszerűen éreztem hogy valamiért nem megy a fejembe. Kis puskát írtam. Azt a lábam közé tettem és miközben a tanárnő diktálta, néha le-lenéztem, amikor olyan bonyolult volt. Úgy nézett ki, hogy nem veszi észre, mert nem jött oda és nem szólt nekem. Bár, mintha éreztem volna, hogy tud róla...Beadtam a dogát. Lelkiismeret furdalásom volt, mert a tanárnőt bírom és nem akartam becsapni őt, se magamat. Dehát féltem, hogy rossz jegyem lesz. Na mindegy.
Óra végén engem tovább bent tartott. Azt mondta h látta hogy nagyon izgultam, kijavítja a dolgozatom. Kijavította. 2 hibám lett, 5-ös. Aztán azt mondta, hogy tartozok egy vallomással. Nem akart odajönni hozzám és megalázni az osztály előtt, de tudja, hogy ezt a dolgozatot én nem egyedül hoztam össze... Megmondtam neki az igazat. Megmondtam, ha úgy gondolja, nyugodtan írja be az 1-est mert megérdemlem.
 Azt felelte, hogy nem fogja beírni, mert tudja hogy én értelmes vagyok, és nem fogom ezt többször csinálni, és megértem, hogy ezzel csak magamat csapom be és reméli, hogy ez volt az utolsó alkalmam. Megköszöntem és elnézést kértem.
Huhh, hát nagyon jó fej volt velem. A barátnőim azt mondták hogy felejtsem el, meghogy örüljek hogy nem kaptam egyest. De én meg úgy érzem hogy most rohadt sokkal tartozok a tanárnőnek..És olyan lelkim van mint állat és nagyon rosszul vagyok. Ilyenkor mi a teendő? Szomorú
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3047 Dátum: 11 ápr 19, 19:30:17 »

Nem épp a témába vág, de muszáj elhíresztelnem, hogy rajzoltam a most futó Google pályázatra, és kérlek szurkoljatok! Nevet
Itt megtekinthető a rajz:
http://k-roli94.deviantart.com/art/Google-competition-205535679ű

dRown: Kitartás! Szurkolok én is, hogy jól menjen minden! Remélem mielőbb hallunk felőled!
Naplózva

"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket."
Chuck Palahniuk
Nikkie
VIP

« Válasz #3048 Dátum: 11 ápr 19, 19:33:37 »

Hanii, szerintem a legegyszerűbb, ha a következő órára megtanulod az anyagot, és önként jelentkezel szóbeli feleletre. Mosolyog Tudni fogja, hogy a puskázás miatt csinálod, és hogy be akarod bizonyítani, hogy megy egyedül is a kémia. Mosolyog Én legalábbis ezt csinálnám a helyedben, mert te is olyan lelkizős fajta lehetsz, mint én, addig úgysem nyugszol, míg nem csinálsz valamit, és be nem bizonyítod, hogy nem hiába szavazta meg neked a bizalmát, amikor megadta az ötöst. Mosolyog
Ráadásul tényleg nagyon jófej volt, ritka manapság az ilyen tanár. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 19:34:17 írta Nikkie » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3049 Dátum: 11 ápr 19, 19:40:29 »

Hanii... Kicsit le vagyok döbbenve... Nagyon ritka, hogy egy tanár és egy diák ilyen rendes legyen egymással... Becsüld meg azt a tanárt! Más tanár szó nélkül egyest ír, helyben elveszi a puskát... Ez kivárta az óra végét, és diszkrét volt... A szituból úgy tűnik, hogy tisztel, megbecsül téged! Az is ritka hogy valakinek lelkiismeret furdallása legyyen egy puska miatt... Becsületes vagy...
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #3050 Dátum: 11 ápr 19, 19:44:08 »

Hát ebben a szituban nekem is lett volna. Hmm? De nálunk bevett szokás volt a puskázás kémián és fizikán.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3051 Dátum: 11 ápr 19, 19:46:51 »

Köszi Nikkie, igen elég lelkizős vagyok, szeretem elsimítani a dolgokat. Utálok haragba lenni és megbántani másokat. És azt utálom magamban, hogy képes vagyok akkor is bocsánatot kérni másoktól egy nézeteltérés után, ha még nem is neki van igaza, hanem nekem. >.<# smirksweat Mellesleg mondtam a tanárnőnek, hogy szívesen újraírom, de azt mondta nem kell, mert tudja hogy én ezt amúgyis meg fogom tanulni.. De azért biztos ami biztos, jövő órára kenni-vágni fogom Mosolyog És akkor most arra készüljek, hogy több mint 1 évig amég el nem ballagok, nagyon tisztelnem kell és nem kéne egy rossz szót se szólni róla? Valószínű, mert tényleg kedves volt tőle.
Köszi Gabesz. Hát, hogy őszinte legyek, nem szeretek hazudni, max. kegyes hazugság, de az is ritka. Főleg egy ilyen tanár miatt volt/van lelkim, mert kedvelem őt, jófej, meg kedves. Nem tudom hogy voltam képes puskázni. Neeem és most majd hogy nézek a szemébe a folyosón? Ezért akkora egyest kellett volna kapnom hogy a naplóból kilógna.
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3052 Dátum: 11 ápr 19, 19:49:03 »

He. He. He. Aranyos kislány vagy ikszdé
Pár év múlva kíváncsi vagyok, hogy fogsz erre emlékezni, habár már msot is... he.  ikszdé
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3053 Dátum: 11 ápr 19, 19:50:12 »

Miért, hogy kéne rá emlékeznem? >.<# Nevet
Naplózva

Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3054 Dátum: 11 ápr 19, 19:52:24 »

Majd meglátod, ha nagy leszel.
Azt azért ugye nem hiszed, hogy tényleg bármi erkölcstelent tettél, vagy bántottad a tanár-nénit?
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3055 Dátum: 11 ápr 19, 19:54:08 »

Szerintem arra utalt, hogy pl. egyetemen bevett szokás a puskázás, ott nem is akad már más lehetőség. De ott a tanárok is elég szemetek tudnak lenni, az osztályzási módszereik is elég egyediek.^^
Én azt hiszem még életemben nem puskáztam, nem mintha ez olyan hosszú idő lett volna. Most így hirtelen belegondolva nem tudok alkalmat mondani. Lesúgások stb. voltak, de az a kifejezett puskaírás még nem volt. Nevet
Hanii, a helyedben én is ezt tenném. Nekem is elég nagy a lelkiismeretem-néha túl nagy- ezért utálok másokat is megbántani, néha nekem jobban fáj, mint az adott illetőnek.^^
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3056 Dátum: 11 ápr 19, 19:57:43 »

És középiskolában is. De igazál már általánosban is, csak egyre gátlástalanabbá válik a dolog.

A tanárnéni biztosan jól van. Kétlem, hogy a legkisebb mértékben is kellemtlen volt számára.

AMúgy én sme szoktma puskázni. VAgyis könyvből párzsor puskáztam, de hogy neki álljak leírni... uygan, ugyenennyi erővel valamennyiremeg is tanulhatnám, ha arra nem szántam időt és energiát, erre sem fogok ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 19:59:14 írta STM » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3057 Dátum: 11 ápr 19, 19:58:07 »

Nem hiszem, csak csupán xar érzés. Fogalmam sincs, miért. Örülnöm kéne de nem tudok. Talán azért mert tényleg nagy dolgot csinált. Én meg ezt nem tudnám mivel meghálálni. Ha bevéste volna az egyest, akár még az évvégim is úgy lerontotta volna... Technikai KO De nem tette meg. Tényleg nem tudom mivel lehet ezt meghálálni, vagy én nem tudom.
Meg az is, hogy én jó tanuló vagyok, anya meg a mama tanárnők voltak, tehát pedagógusok, és az ő lányuk puskázott, a kitűnő tanuló, aki most csalódást okozott a tanárnőnek.. Technikai KO És rosszul van emiatt.
Naplózva

Szeretet
Nikkie
VIP

« Válasz #3058 Dátum: 11 ápr 19, 19:59:45 »

Hát szerintem annyira nem bevett szokás egyetemen sem a puskázás. Vagy csak én járok rossz helyre? ikszdé Mert az is előfordulhat. ikszdé

Jól van, Hanii, most már elég lesz, ez már tényleg túlzás. Nevet Pár nap múlva elfelejted, hidd el, főleg, ha lezavarsz egy felelést is. kacsint
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3059 Dátum: 11 ápr 19, 20:02:22 »

Khm.. Gondolod? Pirul
Én még talán ilyen kellemetlen helyzetben nem voltam..Najó, talán, de az más volt, nem ilyen.  Pirul
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins