STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2865 Dátum: 11 ápr 08, 17:07:10 » |
|
Kardoztam valakivel, és védekezés közben szétpattant, most örültök?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2866 Dátum: 11 ápr 08, 17:16:31 » |
|
Aha Tolsz róla képet? Meg alap hogyha van kardod, akkor kardozol vele. Vagy ha nincs akkor evőpálcikával hurkapálcával, ceruzával, söprűvel, vagy bármivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2867 Dátum: 11 ápr 08, 17:22:28 » |
|
Nekem van buzogányom (igazi, és nem kínai sz@r). Essek neki a legközelebbi hordónak? Megfontolandó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2868 Dátum: 11 ápr 08, 17:28:32 » |
|
Ess, de előtte fogyaszd el a tartalmát.
De az meg vicces, hogy van egy gagyi utánzat kínai étkészletünk, ami médinfance. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2869 Dátum: 11 ápr 08, 17:34:21 » |
|
Nos, a legközelebbi hordóban konkrétan liszt van. Kicsit bonyolultnak tűnik meginni. Kihívás, ezt szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2870 Dátum: 11 ápr 08, 17:38:13 » |
|
Képet msot nem tolok, nem olyan jó ez, és amúgy is le kéne másznom kölcsönkérni egy fényképezőt...
gman, majd számlj be a fejleméynkeről... csak nehogy drogosnak nézzék majd a lisztes képed, mikro öntudatlanul fetrengsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2871 Dátum: 11 ápr 08, 17:55:28 » |
|
Egyél hozzá még cukrot is, meg falj be hozzá néhány tojást és igyál egy kis tejet, aztán kezdj el szorgosan felüléseket végezni, és ha bárki kérdi mit tevékenykedel, mond azt, hogy: Kalácsot gyúrok vazeg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #2872 Dátum: 11 ápr 08, 18:02:42 » |
|
Holnap megyek először tecsó pénztárosnak betanulni. Dancsa, valami utolsó intelem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2873 Dátum: 11 ápr 08, 18:18:29 » |
|
Én sem néztem a Fábrit, de aki nézte megírná privibe, hogy mi volt az a nagy égés? Kíváncsi lettem, de a netemmel ne akarjam megnézni a videót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2874 Dátum: 11 ápr 08, 18:57:24 » |
|
Ülök a sötétben, netezek és majszolom a lisztemet , mire kishúgom, akinek jelenlétéről nem tudtam, megszólal mellettem, hogy "mit csinálsz". Majdnem annyira megijedtem, mint ő: http://www.youtube.com/watch?v=XpOVGbTqQ2A
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #2875 Dátum: 11 ápr 08, 19:19:45 » |
|
Szegény monitor xD Ugye azért az a folt nem jelent meg?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 08, 19:22:10 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2876 Dátum: 11 ápr 08, 19:27:33 » |
|
Lehet ezentúl egy kicsit óvatosabban ismertem meg az emberekkel ezt a nagyszerű játékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2877 Dátum: 11 ápr 08, 19:53:23 » |
|
Hát kb 1 hónapja nem írtam ide. Azóta elég sok orvosnál megfordultam és mint kiderült,rosszindulató daganatom van. Emellett: A szemész is megnézett,mert ő megtudja mondani,hogy mennyire növekedett az agyamban a nyomás...Hát szépen megnőtt..(Mert a szemfenékből meg lehet határozni)
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2878 Dátum: 11 ápr 08, 20:24:38 » |
|
Fuh ez durva Jobbúlást dRown! Amúgy az a pasi csak egy színész, nem hugyozott be meg nem is ijedt meg ennyire xd. Meg szerintem nem törte be a monitort csak egy videó kedvéért. De azé jó gamma, bár én nem próbálnám ki.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #2879 Dátum: 11 ápr 08, 21:18:02 » |
|
hannii: ALBERTIRSAAAAAAAA!!!!!!!! STM!! Arról a kardról én is szépen kérnék majd a későbbiekben képeeeet! Ami a fegyvereket illeti: Itt van kis balta, nagy balta, sarló és kasza, valamint seprű, meg gereblye, meg vasvilla is. Jó kis fegyverarzenál mi? Ja és gman! Hajrááá! Majd videózd le és töltsd föl Youtubera, oks?? dRown: agydaganat? Uhh...
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|