hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2565 Dátum: 11 márc 26, 21:40:33 » |
|
Aes, tévedésben élsz, én teljes mértékben barna vagyok! Egy darab szőke tincsem sincsen! Hála a jó égnek, mert én aztán biztosan nem lennék szőke.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2566 Dátum: 11 márc 26, 21:52:03 » |
|
Nem csak a hajszínében lehet valaki szőke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2567 Dátum: 11 márc 26, 22:24:45 » |
|
Óh, Kallen a távollétemben is tevékenykedett. Minden elismerésem. STM-sama pedig tökéletesen leírta képességünk lényegét, tiszteletem. Aes, ne feledkezz el a fúriákról, amazonokról. Nők voltak, mégis elég effektívek a harcban. Hanii, én is 100%-ig barna vagyok. Mellesleg egyre jobban sötétül a hajam.. remélem, ez a "belsőmre" nem igaz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 22:30:11 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2568 Dátum: 11 márc 26, 22:33:39 » |
|
Nekem viszont szőke hajam van. Csak nem vagyok nő. Jaja, Lille, és a valkűrök is ott vannak még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2569 Dátum: 11 márc 26, 22:36:51 » |
|
Elnézést, kimaradt a felsorolásomból. Úgyhogy nem "lenézni" a nőket. A boszorkányoknak is elég sok praktikájuk van, amit bevethetnek a férfiakkal, de mindenkivel szemben. Tényleg, férfiak miért nem lehetnek "szőkék"? Pedig már találkoztam párral a való életben, aki megérdemelhetné a jelzőt.^^
|
|
|
Naplózva
|
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #2570 Dátum: 11 márc 26, 22:48:51 » |
|
Óh, Kallen a távollétemben is tevékenykedett. Minden elismerésem. Hát, valakinek ezt is meg kell csinálnia Mindezek mellett harcolni az igazáért
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2571 Dátum: 11 márc 26, 22:55:48 » |
|
Ezt még az egyik kedvenc színészem, Christian Bale is megénekelte: The Powepuff girls.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2572 Dátum: 11 márc 27, 06:46:58 » |
|
Ha már asztali RPG-nél tartunk: A boszorkányok és a csatamágusok igencsak eltörpülnek egy vérbeli paraszt törpe barbár mellett. A nyers erő mindent visz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2573 Dátum: 11 márc 27, 08:54:57 » |
|
Elnézést, kimaradt a felsorolásomból. Úgyhogy nem "lenézni" a nőket. A boszorkányoknak is elég sok praktikájuk van, amit bevethetnek a férfiakkal, de mindenkivel szemben. Tényleg, férfiak miért nem lehetnek "szőkék"? Pedig már találkoztam párral a való életben, aki megérdemelhetné a jelzőt.^^ A nőket nem kell lenézni, mert a nők aranyosak és szépek. (Már amelyik persze. ) Mindenesetre az élet unalmasabb lenne nélkülük. Am a férfiak is lehetnek "szőkék" csak azokat nem így hívják, hanem úgy, hogy balfasz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 27, 08:58:46 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2574 Dátum: 11 márc 27, 09:21:57 » |
|
Aes, nagyon jól leírtad a dolgot. De akkor ne mondd, hogy Kallen-nek és nekem nincs esélyünk ellened mágikus csatában. Ki tudja, milyen trükkök kerülnek bevetésre! Mellesleg nem az életedre játszunk, nem akarom, hogy vér tapadjon a kezünkhöz. Mifelénk a "szőke" férfiak megfelelője a "gyökér". Csak mindig csodáltam, hogy velük kapcsolatban nincsenek poénos megjegyzések. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2575 Dátum: 11 márc 27, 09:29:43 » |
|
Hát azért a mágikus összecsapással csak óvatosan. Lehet én egyedül vagyok, ti meg ketten, de azért csak vigyázzatok. És ne alkalmazzátok a sunyi boszorkány trükköket, mert az nem sportszerű. Am "szőke férfis" viccek tényleg nincsenek. A legtöbb ferfivicc az általában az alap sztereotípiákra épít. (Meccsnézés, barátnő megcsalása stb.) Persze ilyenek nőkről is vannak, de emellett még ott vannak a szőke nős viccek. BTW, az én kedvenc szőke nős viccem (ami amúgy nem vicc hanem igaz. ) - Miért nevetnek a barna/fekete hajú nők a szőkenős vicceken? - ??? - Mert azt hiszik, hogy a hülye hajszín miatt az rájuk már nem vonatkozik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 27, 09:33:48 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2576 Dátum: 11 márc 27, 09:59:27 » |
|
Nem gondolom,hogy rám nem érvényesek, mert mindenkire azok, ugyanis mindenki követ el olyan hibákat, amelyeken jót lehet nevetni. Ne félj, vigyázunk mi magunkra! A sportszerűség itt nem biztos, hogy dominálni fog. Velünk van a meglepetés ereje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #2577 Dátum: 11 márc 27, 09:59:35 » |
|
Lille jól mondja, nem akarunk megölni, ahhoz túl jó a lelkiismeretünk Sunyi boszorkány trükk, mi? Mondjuk én jobb szeretem a sportszerűséget, de tudod, mi boszik vagyunk "Szőke férfiak" nálunk is vannak. Ezeket mi is gyökereknek hívjuk
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2578 Dátum: 11 márc 27, 10:03:07 » |
|
Hát a boszorkány és a sportszerűség nem igazán összetartozó dolgok. A harci mágusok sokkal őszintébbek és egyenesebbek. De azért vigyázni fogok magamra. Mindenfelé védőrúnákat fogok rajzolni. Hát Lille, igazából szinte minden ember hajlamos arra, hogy gyökérré váljon. Mondjuk amíg röhögni lehet rajta, addig ez nem is gond, de egy szint után már elég veszélyes lehet, pl. ha megválasszák valami fősziszinek a Parlamentbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2579 Dátum: 11 márc 27, 10:08:07 » |
|
Ki akar főzizi lenni? Én biztos nem. A legjobb lenne egy őszinte, nyugalmas, nem utolsó sorban boldog élet, nem a nagy dolgokba belebonyolódva, hanem kis apróságokkal szebbé téve az életet, az országot, a jövőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|