noemimi-chan
|
|
« Válasz #2475 Dátum: 11 márc 23, 20:45:04 » |
|
én meg szivesen néznék Discovery-t, ha nem kéne a szobámban úgy csinálni mintha kvantumfizikáznék <3
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2476 Dátum: 11 márc 23, 20:50:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2477 Dátum: 11 márc 23, 21:15:47 » |
|
Fogadjunk, hogy még egyikőtök sem próbálkozott a jó öreg diplomáciával velük szemben.
Én próbáltam egyességet kötni velük, de nem törődtek velem, vagy csak túl kis tekintélyű élőlény vagyok hozzájuk képest. Eme kevés idő alatt felmerült bennem a kérdés: talán a hangyák okozzák majd a világ végét?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #2478 Dátum: 11 márc 23, 21:34:08 » |
|
Nekem még sosem volt velük bajom. Biztos tisztelnek.
LIKE szerda: likeolom a szerdát, 5 óra, nyt, ének, föci, angol, matek...tűrhető mondjuk, másoknak meg sokkal rosszabb van szal megbecsülöm a másik favorit a péntek angol, tesi(játééék), nyt, rajz, biosz és most még meg is van cserélve, kedden volt dupla biosz, szal pénteken ofő lesz helyette :D viszont a hétfő és a kedd szivatós, csütörtököt meg feldobja az infó ^^ ...na jó, komoly hangya támadásnak kitéve magam elmodnom, hogy is működik ez igazából. Tehát, mint modntam, az egész boly egy amoylan nagy agyként és élőlényként működik, ami megosztja egymással az információt, a királynő meg "afféle processzor", sok minden hozzá fut be, sok mindenről ő dönt, ő irányít el ezt-azt, bár hazsnálva a kollektív "memóra" egy részét is. Na, tőle indulnak kifelé is a jelek, és a bejövőt is ő futtatja szét és írányítja megfelelően... de a boylok kommunikálnak egymással, egy még nagyobb együtt működő kollektívát alkotva, ami összehangolja a cselekdeteit. Csak az azonos vérvonalú hangyák azonosítói, kódjai azonosak, a többi megpróbálja kicszorítani a társait, ezért, szerencsénkre folyamatosan háborúban állnak. Pusztítják is egymást, nézzetek utána, komoyl kisebb hangyaháborúkról felvételek is vannak. Na most, ha a boyl egy "számítógép", egy önvezérlő számítógép, akkor a vérvonal egy hálózat. Amit nem tudtok, hogy van egy rendszergazda is minden hálózatban. Egy teremtmény aki vezérli őket, és akik tényleges világuralomra törekszenek, egymássla is versengve. Némelyikük ilyesztően jól halad... az amerikát ellepő tűzhangyák mind egy kolónia rendszer részei... ezek a rendszergazdák pedig emberek... vagy oylasmik.... de... jönnek, többet nem írhtaok, el kell küldenem amíg nem késő!
a vége nagy like :'D hangya: én valami olyasmit hallottam, hogy a hangyák menekülnek a sütőportól egy próbát megér tegyetek oda, ahonnan gondoljátok hogy jöhetnek, hátha műxik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 23, 21:36:41 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #2479 Dátum: 11 márc 23, 21:43:20 » |
|
Valszámon soha többet nem fogunk unatkozni, kitaláltam, hogy honfoglalózzunk hárman a padsorban, az órai munkát, amit fel kell tölteni netre katalógus gyanánt pedig elkérjük óra előtt mástól, és nincs is más dolgunk, mint egymást alázni a játékban az órán másfél órán keresztül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2480 Dátum: 11 márc 24, 02:36:50 » |
|
Áááh STM...! Pedig már azt hittem, hogy beléd köthetek valamiért... Ugyanis, a mostani, hangya-emberes elméleted szerintem ellent mondott ezzel a HSZ-szel: Nekem még sosem volt velük bajom. Biztos tisztelnek.
Túl korán vallottad be az igazságot. Hanii, én is nézném, ha lenne TV-m. Ha jobban belegondolsz, nem biztos, hogy ellentmond. Tisztelhetnének, amiért tudok a titkukról, de közben azért lehet, hogy nem örülnének, ha elmondanám, és gondot is okozhatnának ha itt kevernének a szobámban. Amúgy ma bealudtam kora-este, aztán most kettő körül ébredtem fel. Nem emlékszem, pontosan hgy volt, de mgé visszalaudtam, összeálmodtam két oltári nagy marhaságot, közben megint megébredtem, aztán úgy döntöttem, inkább iylenekből nem kérek, és meglátogatom internetországot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 24, 02:44:50 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2481 Dátum: 11 márc 24, 08:48:26 » |
|
Azért vontam le azt a következtetést, mert az első HSZ teljes önbizalomra utalt, a másik viszont arra, hogy állandó rettegésben élsz. Az álmok elől meg ide menekültél, pedig az interneten is elég bizarr dolgokra akadhat az ember.
...de most nem érek rá itt kockulni, irány a suli meg a gyakorlat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2482 Dátum: 11 márc 24, 15:20:20 » |
|
Ma magyaron a Star Wars-ról beszélgettünk. Tudniillik a magyartanárunk hippy, és minden év elején az az első dolga, hogy elégesse a tanmenetet. Ezt ő mondta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2483 Dátum: 11 márc 24, 16:24:58 » |
|
A-chan, amúgy ha nem vagyok veszélyben, akkor nyugodtan elejthetek egy iylen megjegyzést... de ha nyíltan keresztbe teszek nekik, és közben félek, hogy észreveszik, az más... a maffia "barátjaként" is kevéssé félnél a családtól... de ha besúgó leszel, egyből fordul a dolog. Az álmokról meg... ja, háőt csak megutnam, hoyg tíz perceket alszom, de közben azért összeálmodok mindenféle hüyleséget, gondoltam egy ksi szünet után már rendbe rázódik a fejem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 24, 16:45:54 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2484 Dátum: 11 márc 24, 16:42:31 » |
|
Bizonyára az én hibám, hogy ebből a hsz- ből egy árva szót sem értettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2485 Dátum: 11 márc 24, 16:44:17 » |
|
Igen. A-channak szólt, te meg nem vagy képben. De amúgy elég hasonló töritanárunk van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2486 Dátum: 11 márc 24, 16:44:42 » |
|
Olvass vissza gman, sokat segít! Gyönyörű az idő. Nem is leszek akkora kocka, hogy bent maradjak. Biciklizem egyet, ami ráadásul ki is tisztítja a fejem. Akkor is szeretem a tavaszt és az életet!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2487 Dátum: 11 márc 24, 16:52:44 » |
|
STM: Már egy ideje ezen gondolkodom, de már nem bírom tovább, megkérdezem: közápiskolába jársz még, vagy már egyetemre/főiskolára?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2488 Dátum: 11 márc 24, 16:56:39 » |
|
Már nem bírod tovább? Mióta forrong benend ez, és mi tartott viszsa, hogy megkérdezd? Nos, még középiskolába járok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2489 Dátum: 11 márc 24, 17:02:04 » |
|
Kösz, megkönnyebbültem most, hogy kezemben van a tudás, amire az idők kezdete óta áhítozom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|