25 feb 23, 21:04:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1440696 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Ecklair
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1875 Dátum: 11 márc 03, 17:40:30 »

Hát bevallom tarkón még sose "kúgtam" magam... Nevet
Ma 6 órát utaztam, 5 órát aludtam és kezdő angolosként 2,5 órát (próbáltam) beszélni...lemerül az aksi O__o
Valakinek fénypostával erdei gyümis gumicukrot? Nevet
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #1876 Dátum: 11 márc 03, 17:43:45 »

Nagyon bírtam a keddi napomat >.<# Van egy "nemtommi" az orrnyergemen, konkrétan az arcom közepén. Na ez az "izé" bevörösödött meg minden  :blöööe: és elmentünk egy kozmetikushoz, aki beleszúrt tűvel és vér jött ki (ez nem kedden volt, hanem előtte pénteken) :S és mondta, hogy menjünk szakemberhez. Kedden el is indultunk a K******x nevű szakorvosi rendelőbe (annak reményében, hogy pár perc alatt megszabadítanak ettől a cucctól, mert ők vállalnka "kisműtéteket" is), és ott megvizsgáltak (itt kb. 5-6 percet vártunk) Bepötyögtek valamit a gépbe, majd minden előzetes nélkül beutaltak a Petz Aladár kórház ÉGÉSPLASZTIKAI osztályára Hmm? DE előtte kellett a háziorvos "beutalása" (később kiderült, hogy azért, mert ő ingyen beutal, de a szakorvosiaknak fiztniük kellett volna a "kisműtétet") Na elmentünk a kerülte másik végébe, Pali bácsihoz, aki imád beszélni. De valami iszonyú sokat dumál, pedig a fele szókincse az "izé"-ből áll. na előttünk voltak 3-an........itt fél órát vártunk.......................mikor mi kerültünk sorra, akkor bementünk és odaadtuk a leletet... és ő elkezdett beszélni >.<# majd felhívta a szakorvosit, hogy minek utatltak be az égésplasztikai osztályra, ott meg megmondták, hogy Győrben minden kis szirsz4r fel van osztva. Na utána keresett valami számot, de enm találta, aztán adott egy beutalót. Itt benn olyan 30-35 percet lehettünk.
Kijutottunk. Elindultunk a kórházba, fel a hatodikra,majd vártunk kb. 20 percet. Aztán  behívtak, 2 perc alatt megvizsgált, majd 10 percig pötyögött a gépen vmit. Aztán felírták nekünk egy cetlire, hogy április 6-án 15 perces beavatkozással eltávolítják ezt a cuccot, DE előtte szövemintát vesznek, majd szikével kikanyarítják az említett izét a bőrömmel együtt................................na itt kész lettem ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 17:44:40 írta ^^ » Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #1877 Dátum: 11 márc 03, 17:55:41 »

Jesszus, azért jól vagy, ugye? O__o
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #1878 Dátum: 11 márc 03, 17:59:01 »

Aha, nem is zavar, csak nem vágom, hoogy egy ilyen kis bizb*szér minek kell egy kisműtét... Oo
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1879 Dátum: 11 márc 03, 17:59:31 »

Te jó ég Flexee-chan xd Durva lehetett, minden esetre gyógyulj meg, majd küldünk energiát, csak mond meg, hogy konzerveset vagy zacskósat és felrázva vagy keverve. ^^

Nekem egyszer fülfájással kellett ügyeletre rohanni éjfélkor, aztán kiderült, hogy az ügyelet már máshol van, és itt nem fogadnak. Megadott egy tök ismeretlen címet, taxira vártunk jó 30 percet, 20 perc alatt kijutottunk, és még anyukámat cseszték le, hogy mért tett a fülemre meleg sót o.o'

Én kérek gumicukrot, cserélhetünk is, adok helyette győri édest  Pirul
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #1880 Dátum: 11 márc 03, 18:05:24 »

Rikan megdumáltuk! Én egyszer osztálykiránduláson voltam és este (otthon) felfedeztem a kullancsokat... volt is pánik:
 - "Meghalok ÁÁÁ!" Meghalok, világvége, meghalok, tuti valamelyik beteg és ÁÁÁÁÁ MEGHALOK - és ezt ismételve sokszor... O____o Kicsit pánikba estem...csak egy kicsit.... ^^"""
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1881 Dátum: 11 márc 03, 18:10:10 »

Na, akkor felvilágosítalak h miért kell műtét.
Tavaly volt a combomon egy kis (negyed borsószemnyi) piros pötty. Kicsit fájt. Mondom ez biztos szőrtüsző gyulladás. be is kentem krémmel. Egyre csak fájt, de nem volt semmi. nem is nőtt. Aztán rá 1 hétre növekedni kezdett. Anyának is szóltam. Bekentük krémmel. Csak nőtt, közepében volt egy fekete vagy barna akármi, körülötte meg vörös volt. 1 hét múlva már kb. 1 dm átmérőjű volt, vérzett és gennyedzett na akkor elmentünk az orvoshoz. Megnyomta és k******ára fájt. na aakor rögtön rohannunk kelletta kórházba. Még aznap, pedig 7 óra volt. Ott megvizsgálták, azonnali műtét kellett, amit elvégeztek 20-25 perc alatt. Belenyomtak 2-őt a lébamba, ami nem volt éppen kellemes, aztán felvágták, és kanalazták vagy szipolyozták v nem tom mit csináltak a benne lévő cuccal, amit néha még éreztem is egy picit. Majd bekötözték és leragasztották. 5 napig bent tartottak. Minden nap 1× kezelésre kellett mennem, ahol lerántották a lábamról a kötözést, ami nem volt valami jó érzés, rosszabb a gyantánál, és akkor láttam h a combomon egy 3 cm mély lyuk van. És abba elkezdtek kotorászni csipesszel meg ilyen kellemetlen papírral és így tisztították. És ez ment 5 napon keresztül. És a kórházi kaja nem a legjobb, úgyhogy 8 kilót fogytam volna, ha anya nem hoz be nekem nasikat. ^^
Szóval senpai, azt ajánlom, ne sipákolj emiatt, mert gondolj bele h ez történhet veled, csak neked az arcoddal smirksweat

Más:A mi fizikatanárunk (nő) precíz, pontos 50 év feletti, humorérzéke nincs sok, de szerethető. Nem egy idióta.
Más: Megkaptuk a felvilágosító csomagot is. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #1882 Dátum: 11 márc 03, 18:14:31 »

Más: Megkaptuk a felvilágosító csomagot is. ikszdé
Villanykörte, elemlámpa, gyufa és hasonlók? ikszdé
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1883 Dátum: 11 márc 03, 18:19:18 »

Osztálykiránduláson én szemölcsöt kaptam a talpamba, fél lábon ugráltam mert ki kellett műteni. Senki ne akarja, hogy szurit kapjon a talpába, mert azon kívül, hogy csikiz rettenetesen fáj is  ikszdé Kullancsom meg már volt kismilliószor, valahányszor kirándulni mentünk 6 minimum volt a lábamba.

A mi fizika tanárunk nő lesz, Ági néni neven fut majd, és mostanában a történelem tantárggyal foglalatoskodik nálunk (valamint holnap kioszt nekem egy egyest).

Csizi te eltévedtél. Felvilágosításon mosógépet, üvegflakont és egy 4 dimenziós kockát kapnak a lányok. Mi meg érjük be a hajgumival Nevet
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #1884 Dátum: 11 márc 03, 18:21:49 »

ikszdé Meg öngyújtó is. Nevet

jah, azt még kihagytam h a seb persze abszolút maradandó, szal a combomon ott van egy barnás heg, fél cm átmérőjű, és több mint 1 éve volt a műtét. Szóval nem lenne szerencsés, ha ilyen lenne az arcodon. Egy életre elrontana. Neeem
Főleg ha meg vársz, azis ilyen vérescuccos lesz, ami jön belőle ha megnyomják. Kegyetlen kellemetlen!

Micsoda véletlen! A mi fizikatanárunk is Ágnes. xD

Kullancs? bennem még nem volt *lekopog*. Viszont a barátnőmmel és az osztállyal az árokban ültünk egy kirándulás alkalmával. barátnőm egyszercsak megszólal: "Jé, milyen pici pók!" Ott mászott a körmén. Én felugrok és ordítok: "Te hülye, az egy kullancs!!"  Nevet Igen emlékezetes dolgok ezek. Pojén
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #1885 Dátum: 11 márc 03, 18:28:21 »

Te jó ég Flexee-chan xd Durva lehetett, minden esetre gyógyulj meg, majd küldünk energiát, csak mond meg, hogy konzerveset vagy zacskósat és felrázva vagy keverve. ^^

thx az együttérzést, az a mázlim, hogy valamennyire kitakarja a szemüveg ikszdé
ééés felrázva jó lesz egy kis málnaszörppel Pontosan
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1886 Dátum: 11 márc 03, 18:34:34 »

Rikan énmár kaptam szurit a lábamba ^^
És ez már trpilán véletlen,az én fizika tanárnőm is Ágnes.  ikszdé
STM azok a gyerekek sokáig nem élnének ^^
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #1887 Dátum: 11 márc 03, 19:26:13 »

Jó, valaki, akinek a fizika tanárnője még Ágnes? Komolyan, ha lesz még valaki, megalapítom az "A tanulók, akiknek Ágnes a fizikatanárjuk neve klub".  ikszdé smirksweat
Naplózva

Szeretet
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1888 Dátum: 11 márc 03, 19:33:50 »

Meg szerencse hogy nekem nemcsak h tanárom van de még Zoltán is Mosolyog
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #1889 Dátum: 11 márc 03, 20:29:51 »

én is kaptam már a lábamba oltótűt, csak az épp fájdalomcsillapítóval és zsibbasztóval volt tele... lábujkörömbenövés4ever
Naplózva

Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins