Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #1830 Dátum: 11 márc 01, 23:26:37 » |
|
Esküszöm, Nyári szünetbe, összehozok, egy Barátok Közt Naruto remixet!  ááááhhh!!!  ÁÁÁÁÁHHH Nagggyyyoon beteg jutott az eszemmbe... ezt egyszer tutira megvalósítom!  (persze csak az első videjóm után  ) Szerk. Hmm... Matten is VIP lett? Tök Jóu! ^^ Meg látom, Yoko és Dani is itt van. Most színes, az "online tagok" kijelző! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 01, 23:34:36 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1831 Dátum: 11 márc 02, 15:29:05 » |
|
Hidd el Zizi, lesz közönséged, ha megcsinálod  :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1832 Dátum: 11 márc 02, 15:41:28 » |
|
Jóvan akkor annak a Zsófinak meg Banshou Tenin hogy visszahozza a tányért.
Utána, ha megkínozták egymást nyomatnak egy Pipiru piru piru pipiru pi-t?  Szanisz jól mondja, én legalábbis biztos megnézném, ha jól sikerül majd akkor meg pláne. xd
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #1833 Dátum: 11 márc 02, 16:00:18 » |
|
Amúgy Matten mirt lett VIP?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1834 Dátum: 11 márc 02, 16:31:46 » |
|
Nemtudom.  Lehet,hogy azért mert Dani haverja,vagy nemtudom...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1835 Dátum: 11 márc 02, 16:48:37 » |
|
Én is víájpí akarok lenni  De ha már választhatnák akkor inkább moderátor. Most a matekkal bénázok, de legalább nem kell tanulni dogára mert a 6b osztálya kikönyörögte, hogy ne pénteken hanem hétfőn írjunk mert nekik 8 dologból is fel kell készülni természetből. Nekünk meg anno 30-ból kellett, szép kerek szám xd
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1836 Dátum: 11 márc 02, 16:55:19 » |
|
Nemtudom.  Lehet,hogy azért mert Dani haverja,vagy nemtudom... A feltételezés is undorító. Nekem egy barátom se lett VIP azért mert a barátom. Semmi ilyenről nincs szó. Ha eljön az ideje megtudjátok. Nem szokás csak úgy csapat és vip rangot dobálni akik eddig megkapták kivétel nélkül megérdemelték.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1837 Dátum: 11 márc 02, 17:01:08 » |
|
én már azt se tudtam, hogy van olyan, hogy VIP tag hmmmhmmm de am Hiei végülis én azért tanultam meg időzíteni mert jóba voltunk na meg akkor még volt sok időm  de végülis szerencsémre ügyes voltam szal mindent én is magamnak köszönhetek xD sálalá am vicces volt anno mindenki azthitte lektor vok vagy fordító -.- az volt ám a diszkrimináció  XDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #1838 Dátum: 11 márc 02, 17:02:12 » |
|
Hé Ritli (ha jársz egyáltalán erre), lájkolom az új szetted 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1839 Dátum: 11 márc 02, 17:04:25 » |
|
És pont teljesen véletlenül beugrottam pedig nem szoktam  Köszi sötömö-chan 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 02, 17:05:15 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1840 Dátum: 11 márc 02, 17:06:07 » |
|
Noe drága kincse nem a semmire lettél tag mert megtanítottalak időzíteni. Mint akkor is írtam azért tanítottalak meg mert időzítőre volt szükségünk. Baka exem...
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1841 Dátum: 11 márc 02, 17:12:53 » |
|
hát jó de akkor még nemtudtam erről, mégcsak a magam szórakoztatása kedvért meg, hogy segítsek neked csináltam xD még MÄR-t, mert Úr Isten így belegondolva, derég volt xDDDDD, eszembejutott hogy kit vártam akkor még h legyen MSN-en aztaaaaaa xDDDDDDDDD még 1 másik fórumos "ex" aaaaah de áh de áh xD beszabehu... ezek az emlékek am tom h nem a semmiért lettem az  ezt nem is állítottam csak h hálla neked tanultam meg 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 02, 17:28:46 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1842 Dátum: 11 márc 02, 17:14:11 » |
|
Nemtudom.  Lehet,hogy azért mert Dani haverja,vagy nemtudom... Szerintem te sem úgy ismered ezt a csapatot. Matten nem csak fórumon aktív, tényleg sokat tesz a csapatért a háttérben. Itt mindenki keményen dolgozik a rangjáért. Én még új vagyok, nehéz volt bekerülnöm, de szellemi tudásomat és heti 8-10 munkaórát áldozok az oldalra. Ez a minimum elvárás. Amennyiben más is tesz (legalább) ennyit az oldalért, az biztos nem marad "Tag" rangú, hidd el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1843 Dátum: 11 márc 02, 17:18:54 » |
|
1. EAÉ Matten is szinkronizál... 2. Nem feltétlenül szép így nyíltan erre rákérdezni szerintem. Etikusabb lett volna egy pm-et dobni rá , biztos válaszolt volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1844 Dátum: 11 márc 02, 17:20:24 » |
|
Szerintem meg simán nem illetlenség rákérdezni  mindenkit hajt a kíváncsiság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|