Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1725 Dátum: 11 feb 25, 20:39:05 » |
|
Ezek a sztorik nagyon cukik! Nekem sajnos, nincsen öcsém/húgom. Viszont unokatesómnak, ha minden igaz áprilisba gyereke lesz. Szóval nekik a gyereket nem a gólya hanem a húsvéti nyuszi hozza! Amúgy, hanii! GIGALÁJK! ... Öhm itt reggel óta megállás nélkül esik a hav. Gondolhatjátok. ... Úgy látszik nem csak én vagyok olyan tajparaszt hogy azt mondom néha, hogy "Esik a hav."
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Rayray1395
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1726 Dátum: 11 feb 25, 21:49:26 » |
|
Valaki megtudná nekem mondani hogy honan tudnám letölteni a Naruto-t 1-200-ig de ugy hogy egy pack ba legyen és ne egyesével keljen letölteni ha valaki tud modnani egy ilyen honlapot irjon egy e-mailt a rayray13@freemail.hu e-mail címre vagy válaszoljon itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1727 Dátum: 11 feb 25, 21:50:21 » |
|
xd Hát nem csak te Én rendszeresen parasztosan beszélek. Az a menű, há mit gondúsz, tééé, háá?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1728 Dátum: 11 feb 25, 21:56:48 » |
|
Üdv a klubban. Éljen a parasztos beszéd... Amúgy nálunk csak úgy szakadt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1729 Dátum: 11 feb 25, 22:10:15 » |
|
Amúgy vágjátok, hogy pémtek van? Nekem most esett le, ugye milyen zsírőskenyér hagymával meg paprikával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rayray1395
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1730 Dátum: 11 feb 25, 22:21:47 » |
|
én csak azt nem vágom hogy miért nemlehet vhova ugy egybe felrakni a Naruto-t hogy ne egyesével keljen azt a 200akárhány részt letölteni -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1731 Dátum: 11 feb 25, 22:28:07 » |
|
Biztos van olyan, csak én nem tudom neked megmondani. <3 Sajnálom.~ Én vágom h péntek van.Szeressük a pénteket. Milyen zsíroskenyérről beszélsz STM-san? Hát igen, nem rossz dolog parasztosan beszélni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1732 Dátum: 11 feb 25, 22:42:13 » |
|
Párászt beszíd forevör! Mi most ilyen dzsipszisen hülyülünk a barátbőimmele! Zsíroskenyér hagymával?? Azám a kaja! Csak én nem szeretem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 25, 22:42:44 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1733 Dátum: 11 feb 26, 07:32:07 » |
|
Kacsazíros kenyér kovászos uborkával. Jobb mint az éttermi koszt. Na meg ott van még a főtt krumpli töpörtyűkrémmel. Nyami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1734 Dátum: 11 feb 26, 17:46:20 » |
|
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni azoktól, akik olvassák ezt, és van is hozzá kedvük. Nagyon megköszönném!:) Az Anime csillag születikre szeretnék nevezni egy fanfiction-ömmel. Sajnos nem nagyon van olyan ismerősöm, aki tudna segíteni (jó-e az alaptörténet), kritizálni, ha valami rossz, vagy egyszerűen beszélgetni Naruto-ról, Bleachről... Tehát nem nagyon van olyan haverom aki érdekelt az animék világában. Ha esetleg csak egyszerűen unatkozol, és úgy gondolod segítenél vagy egyszerűen beszélgetnél velem, az is nagyon jó lenne. Szeretnék minőségi fanfic-et írni, ezért vagyok kíváncsi a véleményekre. Gondolom ezt a szabályzat sem tiltja. Szóval, ha úgy gondolod, van rám időd, akkor dobj meg egy privát üzenettel, vagy akár egy msn címmel. Köszi:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1735 Dátum: 11 feb 26, 19:06:15 » |
|
Segtíhetek ha akarod... megbízható vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1736 Dátum: 11 feb 26, 19:55:57 » |
|
megint narutos opening ment a VV-ben amikor edztettek. *-)heroes come back^^ Yaaaaaa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1737 Dátum: 11 feb 26, 19:59:33 » |
|
Nem akarok hallani arról a kicseszett VV-ről se a retardált szereplőiről amit csatornáváltogatás közbe láttam össz 5 perc pont elég volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1738 Dátum: 11 feb 26, 20:11:07 » |
|
Nálunk a suliban már már alap a tajparaszt beszéd. Főleg a havt szeretjük - Némá' esik a hav! - Akkor ma havgolyó csata lesz! - Csinálunk majd havangyalt is? De ezen kívül sok mindent szoktunk még parasztosítani. De a legjobb fogalom mégis csak az "alföld hülye". (sík hülye)
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1739 Dátum: 11 feb 26, 20:50:36 » |
|
Nem akarok hallani arról a kicseszett VV-ről se a retardált szereplőiről amit csatornáváltogatás közbe láttam össz 5 perc pont elég volt!
Jah Manesz, pontosan így vagyok vele én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|