Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1620 Dátum: 11 feb 22, 18:19:59 » |
|
nekem nincs,de attól beszélhetünk róla
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 11 feb 22, 18:32:45 » |
|
A férfiaknak is lehet túrós a rudi... Nem kell beszélni róla, csak kezelni... x'D
Találj ki értelmesebbet! xXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 18:33:37 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 11 feb 22, 18:37:24 » |
|
Visszatérünk a szeretett télanyómhoz? Na, valaki támogatja az ötletet? De végül is beszélhetünk a Caramelldansen-ről is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 18:38:19 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 11 feb 22, 19:03:30 » |
|
Beszélgessünk arról, hogy ki milyen lusta. Én pölö annyira az vagyok, hogy ma kedvem támadt egy régi játékhoz ami megvan eredetiben, de nem akartam felkelni és megkeresni a szekrényben, így letöltöttem torrentről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 11 feb 22, 19:06:03 » |
|
megjöttem jéééézus de kivagyok kipucoltam az egész fürdőszobát, meg egy csomót tanultam föcire & törire a lehető legfáradtabb lény vagyok.........a házban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1625 Dátum: 11 feb 22, 19:19:20 » |
|
Miért van az, hogy: az emok és, vagy gothok, vagy mittudom én már hogy mik, a fészbúkra meg wiwivre fölrakják az érfelvágós, sírkövön, padlón sárban hempergős képeiket. Mellé pedig anime rajzokat, amiket jobb (vagy rosszabb?) esetbe ők készítenek, és alá, olyanokat írnak pl.: "valódi énem" a képen pedig egy csaj késsel kezébe látható? Meg ilyenek. Oké ezzel nem is lenne baj, azt csinál felőlem amit akar, amíg nem akarja rámtukmálni a stílust én békén hagyom. De, pl.: anyámmal, apámmal, akik lenézik az ilyen embereket, mit csináljak? Csak mert az a baj, hogy nekik sokszor úgy jön le, hogy "a japán hülyeségek" teszik őket azzá, ami. (ezt én pedig teljesen kizárom, ugyanis még sminkkelni sem vagyok magam hajlandó, pedig darálom az animéket) Na, de a kérdésem felétek: erről mit gondoltok? Miért van ez? Meg úgy alapból... Egyébként, ezt most úgy írtam, mint egy elkeseredett animefan, aki azt látja, hogy azok a felnőttek, akik nem elég tájékozottak animék, mangák terén, ezek miatt a közösségi oldalakon megtalálható képek miatt azt hiszik, hogy ha a gyerekük animéket néz, ilyen aberráltak lesznek. (Őőőmmm.. fogalmazásért bocsi, a csoki miatt túlpörögtem) Bocsánat utólag, azoknak, akik a fent leírt csoportokhoz tartoznak.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 11 feb 22, 19:26:59 » |
|
Hát én egyetértek Zizivel. A szüleim is csak azt látják, hogy: "Már megint ezeket a meredtszeműeket nézed?!" És ez részben azért, mert az idősebb osztály számára irritáló fiatal társadalmi réteg néha védjegyeként tekinti az animés stílust, így ők egyből ezzel asszociálnak. Pedig ott nem az anime a pszichikai megingás oka, hanem sok esetben a szülői nevelés/háttér. Az anime és a manga nincs rossz hatással a fiatalokra. És az előbb említett rétegnél nem a hiba okozója, hanem a következménye az "animeizmusság" (szép új szó)
szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1627 Dátum: 11 feb 22, 19:33:10 » |
|
Srácok nem moderátori szerepkörben akarok tetszelegni, de ennek is van saját témája és szerintem a válasz is ott lesz benne, sőt úgy emlékszem ennek kapcsán én is írtam oda a téma pedig IDE (katt az IDE szóra) kattintva érhető el. Amennyiben kérdéseteket ott is kifejtitek szívesen reflektálok rá, s ,ha megtehetem, akkor akár érdemben is megpróbálom mindezt megtenni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1628 Dátum: 11 feb 22, 19:38:24 » |
|
Nem az a baj itt, hogy rapperek, góthok, skinhead-ek kipakolnak anime képeket, hanem azt, hogy a beszűkült szülők nem tudnak különbséget tenni a kettő között! Mert az animét szeretheti mindenki stílustól, öltözködéstől, fajtól, nemtől függetlenül... Amúgy a szülőket nem kell hibáztatni... Az ő gyerekkorukban kezdett elterjedni a TV magyarországon... Ők nem ismerik a rajzfilm kultúrát...
heonak igaza van...
Amúgy beszélhetünk ezekről a fura fazonokról, akik elkezdenek egy ilyen őrült stílust követni... Csipkés kombinéban fotóztatja magát a síron úgy besminkelve magát korommal, csak ezzel a góthos, darkos sminkkel is az a baj, hogy egy szép lány is csak elcsúfítja magát... Egy csúnya meg értelemszerűen mégrondább lesz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 19:44:58 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1629 Dátum: 11 feb 22, 19:52:36 » |
|
Kétlem hogy nem ismerik a rajzfilmeket. Van 2, 20 évnél idősebb bátyám. Ők néztek DBZ -t. Tehát valamenynire ismerik. (plusz Pokémonon együtt kockultunk a bátyókkal) Jaja, Akkor hát, az előbb említett topicba várom heo válaszát erre a témára! Amúgy, felőlem, aki akarja, folytathatja a "fura figurákról" való elemezgetést! (közbe szerkesztettem! )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 19:54:43 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 11 feb 22, 20:00:08 » |
|
JA am már énis gondolkoztam ezen h mi jó abba hogy úgy néznek ki mint valami agyonfestett hulla...vagy mi értelme van pl ennek a gót stílusnak...meg az érfelvágás,bár az betudható szimpla mazoizmusnak..de akkor is fura hogy egyre elterjedtebb..am ez japánból idult? (csoki téren nekem még a csípőspaprikás milka a favv )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 11 feb 22, 20:07:40 » |
|
Csokiiii forevör! Milyen heti egy tábla? Normálisak vagytok? Kétnaponta 1 tábla. Nálunk tavaly volt 3 csajszi, tiszta emósok voltak, a hajukban zöld csíkok, 8 méter alapozó az arcukon, 2 kiló festék a szemükön, a szájuknak nincs is formája a rúzstól, a körmük fekete, a ruhájuk fekete, és körzővel karcolgatták a kezüket. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 11 feb 22, 20:09:45 » |
|
Eszti! pont ez a lényeg, hogy a kettőnek szinte semmi köze egymáshoz, csak tévesen egybe van kötve. A gothokat én azért furcsállom, mert... őm.. (általában) szoknyába, hideg sírkövön fényképezkedni, ugyanebben az öltözékben sárba ülni, ebbe mi a jó? Nem csak mert undorító az ázott szoknya, valamint egy kicsit mondjuk úgy, illetlen egy (általában idegen) sírkövön ülni, de még attól sem félnek hogy megfáznak? Az emo... Fekete mindene, mazochizmus érthetetlen okokból, és a fiúk kb, mint a lányok... Többet nem is írok (én kiszállok a témából, mert hirtelen nincsen semmi amit még mondhatnék )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 20:14:50 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 11 feb 22, 20:27:00 » |
|
Zizi:de te nem azt mondtad h az animének és ezeknek a stílusoknak nincsek közük egymáshoz? (mer én csak japánt mondtam nem animét) de akkor most tényleg honnan idult ez a marhaság?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1634 Dátum: 11 feb 22, 20:30:22 » |
|
Jajj >< az én őseim is ki vannak akadva, amiért ilyen "silány butaságokat" nézek.......................
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|