Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #1575 Dátum: 11 feb 21, 12:39:05 » |
|
Jajj. Már zavarban érzem magam, hogy ennyi támogatást és törődést kapok mint első generációs ninjavikingkalózcápa-tábor túlélő. Remélem még az unokáim is ebből fognak élni és bármi rosszat tennének velük csak erre kell hivatkozniuk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1576 Dátum: 11 feb 21, 12:43:09 » |
|
Hát persze, mert ha elmeséled nekik a borzalmas élményeket, akkor lelkibetegek lesznek, és második meg harmadik generációs ninjavikingkalózcápa-tábor túlélőként jár nekik a kárpótlás a norvég és a japán államtól.  Meg persze a magyartól is, csak úgy. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1577 Dátum: 11 feb 21, 15:57:59 » |
|
Na csütörtökön végre meglesz a dobcuccom! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1578 Dátum: 11 feb 21, 16:23:05 » |
|
Az zsír. Én Gitározni tanulnék meg 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1579 Dátum: 11 feb 21, 16:29:25 » |
|
Hegedülni akartam elvileg, de végülis nem lett megengedve, mert édesapám ki nem állhatja, amikor egy kezdő gyakorol a hegedűn, és enyhén hamis. Egyik barátnőm már akkor több éve fuvolázott, és ő ajánlotta nekem a hangszert. Bele is kezdtem, és a végén nagyon megszerettem. Több versenyre mentem, gondolkoztam rajta, hogy fuvolatanár leszek.. de végülis letettem róla.. A művészi pálya nagyon bizonytalan, ráadásul akkor fuvola kelletttt volna legyen éjjelem- nappalom, holott sok olyan dolog van, ami még nagyon érdekel a világban. De most elhatároztam, hogy nyáron megtanulom az alapokat gitárból, és esetleg énekelek majd egy helyi együttesben. Nagyon jó kis társaság, és a nyár tökéletes összejönni, egy kicsit zenélni, és szórakozni. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1580 Dátum: 11 feb 21, 16:36:44 » |
|
napot!  ma csak a fél osztály volt suliba  elszabadult a pokol :d mondjuk én is benne voltam  de a fizikadogám nem sikerült >< az baj, ha a vezeték helyett drótot írtam? csak mert eléggé szigorúan nézik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #1581 Dátum: 11 feb 21, 16:43:13 » |
|
Én 3 éve elkezdtem járni dobra. Egy év után be is fejeztem, hála imádott zenetanáromnak..  A szó szoros értelmében annyit ért a doboláshoz, mint tyúk az ábécéhez. Nagybátyám dobtanár, eredetileg hozzá jártam volna, de sajnos nem jött össze  Ráadásul ismerik egymást a volt tanárommal, éshát minden órán többször a fejemhez volt vágva, hogy "ha így haladsz sose leszel olyan jó mint a nagybátyád!". És ezt meguntam. De a dobolástól ez nem vette el a kedvem, és majd valamikor a közeljövőben megint elkezdem, de most nagybátyámmal 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1582 Dátum: 11 feb 21, 16:52:00 » |
|
na fiúk-lányok...bulizunk! 4es lett a matekom, illetve holnap csak 3 tanóra lesz, az is rövidítve...megy a halál suliba  :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1583 Dátum: 11 feb 21, 16:58:03 » |
|
4-es matek? Hmm Grat ^^ Rövidített órák? És csak 3? De jó neked. 
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1584 Dátum: 11 feb 21, 17:00:53 » |
|
Mi holnap nem is a suliba megyünk, hanem valami önismereti sz*rra Oo a Gábor Lászlóba. Ilyen hülye teszteket kell kitöltenünk, de legalább nem kell tanulni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #1585 Dátum: 11 feb 21, 17:01:27 » |
|
Csak gratulálni tudok! Nekem holnap 6 órám lesz, de még rágondolni is sok, aztán megint 5 csütörtök 4 péntek 5.:.. Nem egy leányálom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #1586 Dátum: 11 feb 21, 17:08:43 » |
|
Eh! Itt mindenkinek milyen jó!  Nekem holnap 6 órám van, Szerdától péntekig meg 7. Minket nem szeretnek 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1587 Dátum: 11 feb 21, 17:18:48 » |
|
amúgy nekem is 6 órám lenne, csak 100 éves a suli és vmi fejesek jönnek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1588 Dátum: 11 feb 21, 17:19:19 » |
|
Nyugi nekem holnap 9:50 től van órám utána este 17:00 ig...Az nemtom hány óra ^^
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1589 Dátum: 11 feb 21, 17:22:46 » |
|
nekem csütörtök: 5:45-kor kelek. 7:45-től 13:15-ig van órám, utána 14:30-tól 18:00-ig csapatedzés és 19:00-ra érek haza busszal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|