Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1560 Dátum: 11 feb 20, 23:00:43 » |
|
Egy ideig egy műtét nyomának hazudtam azt a sebhelyet, ha valakinek meg kellett mutatni, de már eljutottam oda, hogy az igazat mondjam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1561 Dátum: 11 feb 20, 23:02:15 » |
|
Engem is érdekel a mitológia, csak nincs itthon róla szóló könyv. Amúgy, lemaradtam, milyen fogalmazás meg mi? o.O Szerk: Ja, megvan! Ninjavikingkazózcápa? Nem vágom, megtámadott egy cápa? (bocsánat nagyon üres most az agyam)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 23:06:58 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1562 Dátum: 11 feb 20, 23:11:49 » |
|
A legkönyörtelenebb vadállat. A lakótársam és hű barátom, aki szintén velem volt amikor túléltük a támadást, rajzolta meg. Nem volt egyszerű felidézni és elektromos papírra vetni a legádázabb, leggaládabb lényt, a gonosz manifesztálódását. Még szerencse, hogy ilyen bátor barátokkal rendelkezek. A másik barátunk Peti, aki szintén ilyen sebhellyel rendelkezik, nem bírt az országban maradni és ausztriába menekült. A környezetének a népszerű Erasmus felsőoktatási csereprogramról hablatyolt valamit. De mi tudjuk, hogy a múlt elől menekül. Szerk: Ja, megvan! Ninjavikingkazózcápa? Hmm? Nem vágom, megtámadott egy cápa? (bocsánat nagyon üres most az agyam) Egy cápa? Bár úgy lett volna. Nem. Sajnos egy Ninjavikingkalózcápával volt dolgunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 23:12:51 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1563 Dátum: 11 feb 20, 23:16:26 » |
|
De, azért már jobban vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1564 Dátum: 11 feb 20, 23:18:29 » |
|
Testileg talán igen... de... ktélem, hoyg ezt bárki kiheverheti szellemileg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1565 Dátum: 11 feb 20, 23:20:42 » |
|
Pedig boldog ember vagyok. Istenemre mondom, csak álmomban ne hallanám minden éjjel a barátaim szörnyű sikolyát amikor beléjük martak a förtelmes ninjavikingkalózcápák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1566 Dátum: 11 feb 21, 10:16:43 » |
|
Elég a horrorból! Huhúúúúú egész hétre kiírt az orvos! Köhögök (de már nem annyira) és tüsszögök. A próbákra elmehetek, meg angolra is, de suliba nem. Ezzazzz végre egy kis szabi.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1567 Dátum: 11 feb 21, 11:28:06 » |
|
Jóég Karácsony óta nem jártam erre, és mire vissza térek, teljesen megváltozik minden. O.o Na meg már Duma Topic 8, szépp Egyébként üdvözlet ^^ megyek narutot olvasni mert jó pár fejezet kimaradt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1568 Dátum: 11 feb 21, 11:30:12 » |
|
Hja, történt néhány apróbb változás. Még én is nehezen igazodok ki néha. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1569 Dátum: 11 feb 21, 11:45:25 » |
|
Elég fura, de hamar meg lehet szokni. Egyébként hogyhogy így átrendeztetek midnent?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1570 Dátum: 11 feb 21, 11:55:10 » |
|
Pedig boldog ember vagyok. Istenemre mondom, csak álmomban ne hallanám minden éjjel a barátaim szörnyű sikolyát amikor beléjük martak a förtelmes ninjavikingkalózcápák.
Kész vagy ezt a nagyközönség elé is feltárni? Szóltam már a Blikknek meg a Fókusznak, őrjöngeni fognak érted az újságírók!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1571 Dátum: 11 feb 21, 12:05:57 » |
|
Nem tehetem, túl nagy port kavarna fel. Az egész emberiség veszélybe kerülne. Nektek is csak azért mondtam el, mert ki kellett beszélni magamból, hogy ne őrüljek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1572 Dátum: 11 feb 21, 12:11:46 » |
|
Gdat, ne aggódj mi veled vagyunk. Ha jönnek ezek a borzalmas szörnyek, segíteni fogunk. Szerencsére engem csak zombik szoktak terrorizálni, azoknak az irtásában már jó vagyok, de ők nem is ennyire veszélyesek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1573 Dátum: 11 feb 21, 12:16:15 » |
|
A sebhely amit hagyott az szerencsére elég menő. Nincs nagyobb poén mint elmesélni a sztorit ha megkérdezik mi az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1574 Dátum: 11 feb 21, 12:19:55 » |
|
Áh nem hiszem el, youtubeon pont egy Ensiferum számot hallgatok, erre a legfelső komi: " Vikings. They eat pirates and shit ninjas." xDD nemtoom ki írta ezt, de lehet sejt már valamit. legalábbis érez már valami összefüggést ezekben a dolgokban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|