Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1530 Dátum: 11 feb 18, 22:22:19 » |
|
Láttam egy-két RPCJS-t, és nekem is hiányozni fog a jó öreg Freddy. De kis szószegő.. megígérte, hogy az utolsó videóban leveszi a maszkját, és jött az a bizonyos jelenet, várom, hogy megtegye, aztán az ujjrázás, és a mosoly. De azért az megfigyelhető, hogy nagyon szép szemei vannak.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1531 Dátum: 11 feb 18, 23:54:12 » |
|
Boldog névnapot hanii Háát őszintén szólva ez a Barátok Közt már egy kicsit erőltetett /szerintem/. Én csak bemutatóban láttam, hogy Magdi anyus ott áll az asztal mellet és nézi Vili bácsit. ez azért egy icipicit sok. Bár itt már annyira össze vannak kuszálva a szálak, hogy már mindenki kavart mindenkivel.. akarnám se tudnám megérteni
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1532 Dátum: 11 feb 19, 03:52:13 » |
|
Sztem annak a sorozatnak sose lesz vége. Sztem rekorderek leszünk B.köztbenXD A világ leghosszabb szappanoperájaXD Nem ebben kéne túlszárnyalni amerikát.... nekik van 15000részes csodájuk...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 03:54:41 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1533 Dátum: 11 feb 19, 10:37:08 » |
|
Hát 10 éve tuti megy ha nem több de már tényleg vége lehetne..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1534 Dátum: 11 feb 19, 10:43:24 » |
|
Asszem jó napom van. Kimentem megkérdezni, hogy mi lesz az ebéd, és a válasz.. Zacskós leves, hotdog és rétes!!! A vacsora meg sushi. Hiába gondolkodok, nem tudok rájönni, hogy milyen ünnep van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1535 Dátum: 11 feb 19, 14:40:07 » |
|
Megkaptam a mangát amúgy én se vennék, ha ne mennénk el hétvégente. Ott nincs net, szal valamivel el kell foglalnom magam. Am engem is zavar a "dzsónin" "csúnin" "Szaszuke" "Kakasi" satöbbi...de jobb mint a semmi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1536 Dátum: 11 feb 19, 14:58:11 » |
|
Köszi Kallen! Istenem ez a Barátok közt. Eddig nem néztem, max. 1-2 érdekesebb jelenetet láttam benne, most elkezdtem nézni 2 hete rendszeresen. Azért látszik, hogy már elég rég óta tart, elvégre te jó ég mennyi színész szállt már ki belőle.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1537 Dátum: 11 feb 19, 16:16:07 » |
|
Sziasztok ma lesz egy jó film és holnap is a film+on Ma a Dicsőség zászlaja Holnap pedig a Levelek Iwo Dzsimáról. Mindkettő az Iwo Jima szigetén lejátszódó 2.VH-s csatáról szól. De az egyik amerikai a másik meg japán szemszögből
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #1538 Dátum: 11 feb 20, 00:28:42 » |
|
Volt osztálytársam barátok közt függő, és ha ott alszok nála kötelezően nézni kell xD azok aztán a felejthetetlen percek xD Annyit leszűrtem belőle hogy a laci a legnagyobb forma abba a sorozatba: D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1539 Dátum: 11 feb 20, 10:01:32 » |
|
Rájöttem, hogy tegnap volt a húgom névnapja. De megoldottam a problémát, elmagyaráztam neki, hogy a névnap nem is ünnep.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1540 Dátum: 11 feb 20, 10:16:59 » |
|
Milyen odaadó bátty vagy te, gman Én azt se tudom, hogy mikor van szegénynek. xd
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1541 Dátum: 11 feb 20, 10:23:37 » |
|
Kis gonosz! Boldog névnapot neki! Zsuzsanna, Eliza? Én meg rájöttem hogy elég sokmindenkinek februárban van valami ünnepe.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1542 Dátum: 11 feb 20, 11:11:27 » |
|
Tényleg elég sok ember ünnepelt mostanában. Nekem még jó messze van ilyesmi, szóval várhatok még egy darabig
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1543 Dátum: 11 feb 20, 13:03:48 » |
|
Huppsz, tegnap 19. volt. Ezekszerint a hugi névnapja múlt szombaton volt. Február 12. Lívia. Ezt akkor a szüleim is benézték, megyek, megmondom nekik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1544 Dátum: 11 feb 20, 15:44:35 » |
|
gman: Hát az aztán szép Volt osztálytársam barátok közt függő, és ha ott alszok nála kötelezően nézni kell xD azok aztán a felejthetetlen percek xD Annyit leszűrtem belőle hogy a laci a legnagyobb forma abba a sorozatba: D
Én sem gyakran nézem, de a Laci sztem a Frédi-Béniből lett koppinva (Frédi). Amikor megjelenik mindig hülyeséget csinál. Nagy spanom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|