kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 11 jan 29, 23:46:10 » |
|
én szlovákiáról vagyok de még itt is rohattul rezgett minden,és k *rvára érdekes érzés volt pár percig normálisan rezegtem még szédultem,de úgyhogy aszittem a szomszédok voltak azok Ozt fb-n írja mindenki hogy fold rengés A káromkodást legközelebb csillagozd, vagy ne használd!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 30, 08:39:05 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 11 jan 30, 03:27:14 » |
|
A Föld is úgy érzi, hogy Mo.-xar hely --> vesznie kell Uhm... Pécsen még csak a lágy szellőjét sem lehetett érezni a dolognak, a szobatársamtól tudtam meg hogy mi volt. Egyébként meg Pécsen, a 25 emeletes ház földrengés nélkül is megrepedt. Ennyit a magyar építészetről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 11 jan 30, 11:45:19 » |
|
Bocsi,bocsi többször nem fordul elő Emberek,tud valaki valami jó animét ajánlani? Vagy jobban mondva segíteni,mert egyszer olvastam egy animéről amiben az embereknek valami érdekes erőik voltak,és a fő hős nek is volt ilyen ereje de nem tudott róla ameddik valami harcba bonyolódott a barátnője aki ebben a harcban meghalt,és erre ő vissza ment ennek a eseménynek az elejére és meg akadályozta,nemtom így e volt de ha valaki valamien animét megismer ebben a leírásban segíttene?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 11 jan 30, 12:39:01 » |
|
Hú, de jó! Erről megy majd 5 hétig a híradó. Ez nem földrengés volt ez valami kis morgás.
Hát nem tudom, hogy te mit éreztél... Oroszlány volt az epicentrum és én pont ott lakom. Azt hittem összedől ez a sz*r ház . Nem szeretnék átélni még egy ilyen rengést. Az emberek kiszaladtak az utcára és 25-30 perc után tüzet gyújtottak, hogy ne fázzanak . Én 10 perc után vissza mentem a lakásba ,mert elég hideg volt (-7 fok) . Aztán mentem át nővéremhez, hogy nincs e semmi bajuk, erre egy jobbikos csávó ott üvöltözött, hogy a rendőrség nem mond semmit (teszem hozzá kb. 4-5 perce mondták be, hogy nem lesz semmilyen utórengés, de ha lesz is nem fogjuk érezni és volt is 21:23 kor 2,4-es, de én nem éreztem semmit).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 11 jan 30, 13:17:16 » |
|
Hé! mikor volt ez? Csak mert én, pár napja itt lézengtem hajnali 2-3 körül, rendeztem szobámba dolgokat, és valami apró dübbenést hallottam kb 2 mp ig valami fura rezgő érzés volt aztán még 1 tompa püffenés aztán beijedtem és mentem aludni.
Na, most azt nem tudom hogy ez mi az isten volt, mert itt meg valami autó neki ment a sorompónak pár napja éjjel, most akkor földrengés vagy az autó ami a város másik végébe neki ment a sorompónak? o.O
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 11 jan 30, 13:50:20 » |
|
Tegnap 3/4 7 fele volt a földrengés, 4-5 mp-ig tartott az egész, de elég volt az is. Az egész ház remegett (csoda, hogy nem lett semmi baja). Habár egy tízemeletesbe kicsúszott 1 panelkocka és egy másikba megrepedt a lépcsőház az 1. emelettől a 3.-ig. Ahol kezdődött a földrengés ott ledőlt 2 kémény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 11 jan 30, 15:56:13 » |
|
Én is hallottam erről a földrengéses cuccról, remélem errefelé nem lesz. Milyen fajta nyelvvizsgára mentél és melyik nyelvből?
Alapfokú, TársalKodó, angolból. Parázok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 11 jan 30, 16:05:07 » |
|
Nyolcadikba én is középfokúra mentem volna, de mivel középfokún olyan témák vannak, amiről akkoriban egy kalap sz*rt nem tudtam volna mondani, így alapfokút tettem le... 1 napot készültem rá, pontosabban 2 órát tanultam rá pluszban, és sikerült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 11 jan 30, 18:01:13 » |
|
Szép estét!
Én is a gyereknap végére jövök...
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 11 jan 30, 18:02:06 » |
|
A méhpempős nuniba, bezárták a Trollbarlangot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 11 jan 30, 18:02:39 » |
|
Véget ért a móka mára zárul Cart mókatára.
Jó kis barlang volt most is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 11 jan 30, 18:02:50 » |
|
Na ja ennyi volt jó volt szép volt, reméljük gyakrabban lesz
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 11 jan 30, 18:03:04 » |
|
Hát, ez bizony nagyon nagy volt, jól éreztem magamat! Várom a kövi barlangot. Bár Hieihez lett volna egy kérdésem, de mire leírtam, bezárt a bazár. Szóval: Hiei, most is iszol sört?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 11 jan 30, 18:04:33 » |
|
Lájkoltam a barlangot. Még látjuk egymsát barlang!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 11 jan 30, 18:05:02 » |
|
Nem. Most nem iszom sört. Ma valószínűleg nem is fogok. Azért ez a barlang durván Troll barlang volt. Eddig emlékezetem szerint sose kellett módinak kékkel beírni oda... illett volna tudni mit lehet mit nem. Ennyi baj legyen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 30, 18:05:57 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|