Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #480 Dátum: 11 jan 11, 15:03:04 » |
|
Modi rangot csak a főadmin adhat, de ha már te kéred, akkor bukta a dolog! Am igen... Bann-ra, meg figyelmeztetésre gondoltam... Amúgy elírtad a nevem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #481 Dátum: 11 jan 11, 15:04:48 » |
|
helyesbítek, el gépeltem de ki javítottam bocsi xD
|
|
|
Naplózva
|
I'm the Crazy RAINBOW Star!
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #482 Dátum: 11 jan 11, 15:12:12 » |
|
4.8-al kerekít a drága és nem hasznátszámológépet. Sebaj, majd imprózok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #483 Dátum: 11 jan 11, 15:28:21 » |
|
Sallalala la! Itt vagyok! xD Gabesz! Az elgépeléssel ne törődj, mindenki elgépel élete során minimum 1 szót! Rits! Hol a képadagom?? hhmmm??? gman, hunngery, Ti meg milyen professzorok vagytok? Én hozzátok képest esküszöm, hogy majdnem bukásra állok! (persze csak hozzátok képest )
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #484 Dátum: 11 jan 11, 15:34:04 » |
|
akkor nemvagy egyedül zizi.. ..a sok stréber am hanyadikba nyomatják az ilyen jó jegyeket???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #485 Dátum: 11 jan 11, 15:41:24 » |
|
Hello. De jó neked. Én a túlélésért küzdök.. így is 1 hónap múlva pótvizsgáznom kell fizikából mert tegnap nem jött össze... Ugye jól tudom hogy ha egy tanár megbuktat akkor pótvizsgára kérheted azt hogy másik tanárnál felelj?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #486 Dátum: 11 jan 11, 15:42:43 » |
|
13. oszt. és nem okos vagyok, hanem megyőző. Tavaj 100%-os föci érettségit improvizáltam össze (50% tudás, 50% kazizma).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #487 Dátum: 11 jan 11, 15:43:21 » |
|
Hát, nem tudom. Én 5.-ig voltam mondjuk úgy, színötös. Azóta kicsit.. Háttőő.... mondjuk úgy, nem foglalkoztat a tanulás! Ettől függetlenül, most sem olyan rosszak a jegyeim. Eddig a legrosszabb 1 darab 2-es volt. Eszti san? neked? gman.: ááááhhh!! Te szerencséééss!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 15:44:04 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #488 Dátum: 11 jan 11, 15:46:13 » |
|
9.es vagyok, ahoz képest hoyg 8.-ig végig kitűnő voltam most becsúszott pár 4es amugy általában óra előtt szoktam tanulni xD gyorsan megtudom jegyezni pl. ha szódoga van, a fejembe lejátszódik hoyg hol volt helyileg a szó, vagy esetleg mi volt mellette vayg fölötte a füzetemben. kicsit fura de ez van elgépelésről annyit hoyg én a "gy"-t gyakran íron "yg" nek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #489 Dátum: 11 jan 11, 15:46:55 » |
|
Nappalin más mint estin... Ha beszélnem kell bárki elött is bepánikolok.... és az ájulás szélén vagyok.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #490 Dátum: 11 jan 11, 15:54:08 » |
|
Az impro a lényeg, meg a képzettársítás és egy kicsi alaptudás. Azt is mond meggyőzően, amiről tudod, hogy nem jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #491 Dátum: 11 jan 11, 16:02:53 » |
|
hmm gman akkor te űber májer lehetsz oktatnod kéne a meggyőzés erejéről..de tényleg ..én általánosba 5-ős 4-es voltam de most gimibe van 1-2 kettesem is ...persze a félévek mindig rosszabbak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #492 Dátum: 11 jan 11, 16:16:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #493 Dátum: 11 jan 11, 16:23:59 » |
|
Improhoz kell alaptudás.. de és ha épp azt szívom magamba? Akkor hogyan ? 9.osztály, nyelvi előkszétő, heti 18 német óra és szeptemberben kezdtem a nyelvet és örülnék ha 4 lennék de az évvégi középfoku vizsga lesz a legjobb -.-" Hát igen általánosban 4-5 xD mondjuk még mindig vannak ötöseim,de már sokkal rosszabb jegyeim vannak..... és ahogy elnézem, nem vagyok egyedül
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 16:26:33 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #494 Dátum: 11 jan 11, 16:30:08 » |
|
Ha az ember 1 évre kiesik a tanulásból akkor nagyon nehéz visszaállni.. az ember agya elszokik tőle.... Ám a németet hogy lehet tanulni... annak is rettenetes a nyelvtana. hála istennek angolos vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|