DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #375 Dátum: 11 jan 09, 21:42:21 » |
|
Esetleg valaki tudja mi az a primogenitúra? te jó isten xD te mi a jó életre válalkoztál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #376 Dátum: 11 jan 09, 21:42:42 » |
|
cac! rémkísértetül hasonlít a szitu a situs (latin) szóra! A többit találd ki... hm... ha ilyeneket kérdeztek ténylegesen, elvesztem a humoromat! Én eredetileg egy komoly ember vagyok! Csak jobbszeretem a humort!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #377 Dátum: 11 jan 09, 21:43:58 » |
|
Zizi még nem tok latinul majd jövőre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #378 Dátum: 11 jan 09, 21:45:41 » |
|
Ok! Hogy hogy? Mit tanulsz? Minek készülsz? Szia Naruto11! bocsáss meg Stance! végigolvastam! igazad van!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #379 Dátum: 11 jan 09, 21:46:06 » |
|
hát én is meg próbáltam végig nézni azt a videót de nem jött össze én sem szoktam arra semmit az égvilágon tanúlni..... szerencsés vagyok hogy a világ legjobb töritanárja tanít:D
ezzel én is ugyan így vagyok.Az én töritanárom is nagyon jó úgy magyarázza el az adott témát hogy eggyáltalán nme kel tanulni a köv órára Hát igen..ha jó a tanár akkor nemkell a tz miatt aggódni...nállunk is úgy magyaráz hogy teljesen megtanuljuk már a leckét az óra végére...szeretem nagyon^^ amm ha már azene is témába kerűlt az én személyes kedvencem a Hardstyle(és itt nem kell a megállásnélküli dummdumm-ra gondolni...aki ismeri ezt a stílust az tudja hogy milyen:))...de ammm meghallgatok mindent....és japán zenék közül is van kedvencem..meg szinte minden műfajban....de ahogy elnézem Fluorka megint alkotott:D....nem elég a partyarc..áhh:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #380 Dátum: 11 jan 09, 21:46:14 » |
|
Zizi most holt komolyan mondom, én is egy komoly ember vagyok, mondjuk a tegnapi után ezt lehetetlen elhinni, de én is ink viccelődni szeretek cac11: köszi, te vagy a megmentőm *3*
|
|
|
Naplózva
|
I'm the Crazy RAINBOW Star!
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 11 jan 09, 21:48:05 » |
|
Zizi egyenlőre még csak angolt. Rits:szívesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #382 Dátum: 11 jan 09, 21:50:10 » |
|
Nem úgy értem cac! te jó ég! hanem hogy minek akarsz latint tanulni? Rits én elhiszem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #383 Dátum: 11 jan 09, 21:53:01 » |
|
Zizi biosz szakhoz szükség van rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #384 Dátum: 11 jan 09, 21:54:35 » |
|
De akkor nem úgy kel meg tanulni mint pl az angolt,hanem csak ilyen szak szavakat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #385 Dátum: 11 jan 09, 21:55:07 » |
|
Azért majd tetszeni fog nagyon ha elkezdik tanítani a deklinációkat meg a konjugációkat. Végeláthatatlan táblázatok ahová még a logika soha nem tette be a lábát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 11 jan 09, 21:56:26 » |
|
Hmmm nem csak azért szeretném tanulni mert kell hanem mert...nem is tudom most hogy mondjátok...na mind1 úgy is azt tanulok majd angol meg japán mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #387 Dátum: 11 jan 09, 21:57:12 » |
|
3 nyelv egyszerre? az szép sok sikert hozzá ui.: én még arra is lusta vagyok hogy 1 nyelvet tanuljak és ezt sajnálom is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 21:58:31 írta DeX »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #388 Dátum: 11 jan 09, 21:57:29 » |
|
Én három és fél évig (nem)tanultam latint. De valahogy mindig sikerült év végén átpuskázni magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető