Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #135 Dátum: 11 jan 09, 12:52:09 » |
|
Azt nem törölték. Hát az tényleg eléggé durvára sikeredett..xD és pont ettem amikor megtaláltam >.<
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #136 Dátum: 11 jan 09, 12:52:47 » |
|
jahm...jahm...azért dúrvúltunk rendesen..azok a kéépek:D. én is betettem 1 nagyon extrémet..de azt törölték mert már túúl extrém voltXD
..ilyen szájba szarós:DxD Puruttya:D Ez a két hozzászólás olyan mint ha a te szádba csinálták volna és ezt pakoltad volna fel XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #137 Dátum: 11 jan 09, 12:52:55 » |
|
fú megnéztem a puruttyát, nagyon durva... senki se nézze meg! emósoknak való... láttam benne egy videót egy emós felvágja az erét és csöpögteti a kádba! az az 1 mp nekem bőven elég volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #138 Dátum: 11 jan 09, 12:54:40 » |
|
hát a puruttya az nem épp elméű embereknek való ( boccs azoktól akik nézik )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #139 Dátum: 11 jan 09, 12:55:17 » |
|
Na, mennyi vödröt hánytatok tele? Amit láttál az még semmi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #140 Dátum: 11 jan 09, 12:55:42 » |
|
Kezdem lassan úgy érezni, hogy a lustaság is előfeltétele annak, hogy valaki egyetemi tanár lehessen. Szóval ez nekem való munka. Amúgy én egyszer néztem puruttya extrémet, megfogadtam, hogy többet sose.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 12:56:36 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #141 Dátum: 11 jan 09, 13:04:37 » |
|
..ilyen szájba szarós:DxD Puruttya:D Fúj az te voltál?! x'D Nah azon a képem szakadtam. Nade majd késöbb akkor tervbe veszem a topicom De sajnos az én sexy bitch képem is törölték T3T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 13:06:13 írta Rits »
|
Naplózva
|
I'm the Crazy RAINBOW Star!
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #142 Dátum: 11 jan 09, 13:07:03 » |
|
Nekem egy osztálytársam hívta fel a figyelmem a puruttyára. Az első amit láttam, egy ember akin általment a kamion. Azóta nem eszek bolognait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Echi063
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Oi! Oi! Oi!
|
|
« Válasz #143 Dátum: 11 jan 09, 13:10:56 » |
|
van egy szerb oldal is az ilyesmire, talán még durvább dolgok vannak benne. Volt egy csávó aki egy füstbombát akart bemutatni másik két társával, az egyik kihúzta a biztosítót aki fogta az meg csak nézte és egyszer csak bumm, a füstgránát hibás volt és nem ott nyílt ahol kellet volna és levitte az ember kezét aki később meg is halt műtéti komplikációk miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #144 Dátum: 11 jan 09, 13:12:52 » |
|
hohohó, ahogy elnézem mostmár 3 ember titulusában szereplek, haladok! te a cél az, hogy az összes forumozónak én legyek ott, szal akiknek egy kicsit is tetszettek a képeim tegnap, kötelességük megemlíteni engem aláírásban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 13:16:06 írta Rits »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #145 Dátum: 11 jan 09, 13:23:54 » |
|
Mikor másodszor néztem meg, kíváncsi voltam, meddig bírom. A "Ne dugd be mindenhova a f**dat" kommentel jelzett, halott kutyaember-magzatnál feladtam .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #146 Dátum: 11 jan 09, 13:26:49 » |
|
Puruttya? Felse merek menni... a napisz*ar meg netsz*ar meg ezek elmennek, nade én ilyenre felnem megyek ahol ilyen találékony emberek képei vannak xD Ezmég nekem, egy igazi Rits-nek is sok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #147 Dátum: 11 jan 09, 13:29:48 » |
|
Rits, nem az volt, hogy te most tanulsz?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #148 Dátum: 11 jan 09, 13:30:26 » |
|
Gyerekek... most kelltem... Háááát egyik csapattaggal se szeretnék soha összefutni egy pókerasztalnál... Nem kissblöff... Gratula... Megmaraad az oldal megmaraad az oldal:D:D:D:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #149 Dátum: 11 jan 09, 13:31:58 » |
|
De, csak eddig ettem, na lépek is tanulni, remélem amire vissza jövök, legalább 10 ember titulusában fogok szerepelni, ha nem akkor le is mondhattok a képeimről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|