hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #60 Dátum: 11 jan 09, 11:16:06 » |
|
Hehe, ha tényleg lesz a hétvégén, fentmaradok hajnalig. Jaaa, az ezer oldalt én is sajnáltam. Nem baj. Majd itt a 8-ba.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #61 Dátum: 11 jan 09, 11:16:47 » |
|
jaja:D Uj oldal tiszteletére csinálok 1 kis fainos avatárt
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #62 Dátum: 11 jan 09, 11:18:04 » |
|
Hajrá. Én is nézek valamit. Hátha lelek.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 jan 09, 11:20:04 » |
|
CSak azt sajnálom hogy nem lett meg az 1000 oldal:S PEdig az ucsó percekig küzdöttünk:S
de majdnem meg lett csak 49 oldal hiányzot hozzá x'D de a tűz akarata az meg volt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #64 Dátum: 11 jan 09, 11:21:46 » |
|
DeX-el egyet kell hogy értsek de kül a jószándék a lényeg, igaz voltak akik már eléggé öhm xd hogy is mondjam, furcsa képeket tettek be xD De szerintem az én Lyézus (direkt) képem azért ott volt, meg a kis táncoló
|
|
|
Naplózva
|
I'm the Crazy RAINBOW Star!
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 jan 09, 11:24:29 » |
|
Rits már nem azért de ahogy én emlékszem te raktad be a leg"furcsább" képeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 jan 09, 11:24:54 » |
|
Shinigami jézus télleg ottt volt xD
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 jan 09, 11:26:04 » |
|
Jaja Rits volt a legnagyobb troll. Megérdemli a Legdzsuvásabb Pata-díjat. (és táráá, kész az avatar)^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #69 Dátum: 11 jan 09, 11:26:47 » |
|
"GTA Szomália" azon egy óráig sírtam a rohogéstől de a Shinigami jézuson is besírtam x'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #70 Dátum: 11 jan 09, 11:27:03 » |
|
Hát igen, és erre büszke vagyok ám! de azért az enyéimen kívűl jó sok furcsa kép volt még x'D de az a Jackie Chan-es kép is jóvolt nem? amin a csávó ott levágta volna a háttérben, de a favom amit sajnos nemtom ki törölt asszem hiei, a "Sexy Bitch", am kösz a díjat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 11:27:37 írta Rits »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #71 Dátum: 11 jan 09, 11:28:20 » |
|
Najó xD kihasználo az alkalmat elmehettek a piálni Amúgy szerintem jó ötlet volt ez a kis beijesztésféleség. Mivel végre megmutatta mindenki mennyire szereti az oldalt ( én személyembe ennyit még sosem olvastam fórumon dumatopicot egyhuzamban :DD)
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #72 Dátum: 11 jan 09, 11:29:16 » |
|
hát kegyetlen volt mennyit írtunk... meghogy milyen hamar, vagy 8 szor kellett rámenni a hozzászólás gombra, mert mindig írtak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #73 Dátum: 11 jan 09, 11:29:42 » |
|
én 16 év alatt nem olvastam annyit mint tegnap "pár óra alatt"xDD konkrétan már kifolyt a szemem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #74 Dátum: 11 jan 09, 11:30:47 » |
|
Végére én se bírtam, zárás után még fél óráig fenn voltam , utána csucsultam . kifeküdtem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|