Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #30 Dátum: 11 jan 09, 10:24:37 » |
|
Tegnapi after pary azért nagyon jó volt de nem is tudom mintha lest volna egy megérzésem hogy csak átverés de a veszekedésben nem hittem hogy azt is megjátszák mind1 örülök hogy megy továb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #31 Dátum: 11 jan 09, 10:26:47 » |
|
Én is nagyon örülök hogy nem zárják be eszt az óldalt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 11 jan 09, 10:27:57 » |
|
Úristen Gyerekek!! Most reggel csak ezért kapcsolom be a gépet h úristen most mi lesz... Komolyan ilyet összehozni...Grat Köszike h mégse hagytok itt bennünket Am azon kívül h jól esett amiket írtunk, milyen reakciókat váltott ki még?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #33 Dátum: 11 jan 09, 10:29:10 » |
|
jaja az after party lebonyolítására én is kivi vok xD
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #34 Dátum: 11 jan 09, 10:31:14 » |
|
Felébredek, bekapcsolom a gépet, hogy megnézzem a gyászjelentést, és... aztán... és végül Naruto, Bleach és One Piece, eggyütt a szentháromság!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #35 Dátum: 11 jan 09, 10:36:34 » |
|
Nikol... eszt te hogy érted ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #36 Dátum: 11 jan 09, 10:37:43 » |
|
Hát elmehettek a fenébe! Már elkezdtem gondolkozni hogy ezentúl honnan fogok letölteni, meg hogy hogyan fogom tartani a kapcsolatot a fórumosokkal. Am. meg grat. a színjátékhoz, ezt még Tobi is megirigyelné.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #37 Dátum: 11 jan 09, 10:38:02 » |
|
Ahogy elnézem a Duma Topic 7-et nem csak én vagyok K-On fan?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 11 jan 09, 10:40:23 » |
|
Húú, amikor feljöttem reggel a fórumra: Karbantartás alatt.. mondom Miajóisten? Itt valami bűzlik.. Erre, mikor most olvasom az oldalt... köpni-nyelni nem tudtam.. ekkora szívatást! Így már tetszik a dolog, de tegnap..az általános pánik magával ragadott.. Tényleg megérdemlitek az Oscart!x'DD Hajrá NKWT!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 10:54:44 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #39 Dátum: 11 jan 09, 10:41:24 » |
|
én sírva fakadtam örömömben -ez nem vicc- amikor megtudtam, hogy folytatjátok. anyáék be is olvastam, hogy ilyenért képes vagyok sírni xD de nem érdekel!! mégis van valami jó ebben a 2011-es évebn legjobbaaaak vagytoook és látom itt van a duma topic 8 ^^ ezt is megértük xD és írtátok, hogy el lehet küldeni titeket...nos oda...hát inkább kihagyom xD mégha meg is érdemelnétek, amiről szó sincs, de ez egyéni vélemény rátok én nem tudok ennyi munkátok után haragudni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 10:45:52 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #40 Dátum: 11 jan 09, 10:42:09 » |
|
Hát az biztos hogy jól sikerült ez a kis színjáték de plz még egy ilyet ne x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #41 Dátum: 11 jan 09, 10:46:15 » |
|
DT 8... hmm, meg kell szokni az új számotT_T... Üdv itt srácok, ne trollkodjatok, Jövöhéten hétvégén trollbarlang lesz, ahol levezethetítek a feszültséget, addig pedig tessék viselkedni:)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
--yondaime--
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Földművelő paraszt
|
|
« Válasz #42 Dátum: 11 jan 09, 10:46:37 » |
|
Hát bammeg Pedig volt fórumon nikol néni kontra hiei veszekedése,amiből igaz semmit sem értettem de nagyon valósághű volt xDD Igazábol arra gondoltam,hogy hieinek az volt a baja hogy mindenki narutoért van oda,mást meg se nézünk,forditok meg semmit se érnek,és ebből lett valami De skacok..értem jó meg minden..de ennyi csoportot hogy lesz erőtök irányitani?>.< Szerk:uj ava cserélve,igy fogok neki menni nikolnak,cartnak,hieinek meg az egész bandánakXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #43 Dátum: 11 jan 09, 10:49:34 » |
|
Üdv itt srácok, ne trollkodjatok, Jövöhéten hétvégén trollbarlang lesz, ahol levezethetítek a feszültséget, addig pedig tessék viselkedni:)
na akkor meg van a jövőhét szombati programom is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #44 Dátum: 11 jan 09, 10:49:46 » |
|
Én is a tegnap esti trollkodásunk (afterparty ) után tiszta depi voltam, h mire reggel visszajövök, semmi sem lesz az oldalból, gombóc volt a torkomban, h ilyen gyászos körülmények között lájkoltam meg mindenkit, erre feljövök az oldalra, sikeresen röhögőgörcsöt kaptam.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|