Sevanna
|
|
« Válasz #7230 Dátum: 11 szep 12, 15:22:16 » |
|
Az, hogy megváltozott nem feltétlen jelenti azt, hogy rossz lett. Én láttam olyanokat, akik tényleg ilyen 40-50 évesen robbanak be eszetlen jó hanggal. Pl Susan Boyle, Mary Byrne stb... Mostani X-factorban is van egy 45 éves pasi, Johnnie Robinson a neve talán és nagyon jó hangja van. *.* Bnőd sokfelé járhat ha ilyen alakokkal hozza össze a sors. Nekem volt egy bnőm, aki Mónika showban szerepelt. Nekem ez is elég volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7231 Dátum: 11 szep 12, 17:11:59 » |
|
Én meg egyszer a Nagy Vagy!-ba szerepeltem, illetve nem is szerepeltem, hanem a sulink versenyzett és én meg a nézőtéren ordibáltam. A mostani X-faktort nem láttam a városnap miatt, de úgyis megnézem a neten, érdekel, hogy kik jutottak tovább, illetve kik járatták le magukat megint. Jéé, ma VV. Nézni kell. Kellene. Csak tanulni kell a holnapi énekdogára meg a házikat sem ártana megírni. x_x Ááh, nagyon kiestem a suliból. Nem múlt még el a nyár. :S
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7232 Dátum: 11 szep 13, 08:39:11 » |
|
Az én barátnőm is szerepelt a Mónika-showban. Egy srác hívta be, akihez volt némi köze egy buli alkalmával. De annyira részeg volt, hogy nem is emlékezett rá, hogy volt köztük valami. A srác meg beleesett, és össze akart vele jönni. Barátnőm meg azt se tudta mi van. Néztem a műsort, emlékszem, szegény lány csak azt hajtogatta Mónikának, hogy ő nem emlékszik semmire...
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #7233 Dátum: 11 szep 13, 08:47:45 » |
|
jó reggel mindenkinek! hani: én is kiestem szerencse év eleje és nem annyira szigorúak még de majd lesz rosszabb is........ vv: a beszavazást nem szoktam nagyon nézni inkább amikor már benn vannak az érdekel x-faktor: a pokémonos az ütött nagyot van tehetsége és +pont most a pokémon hírnevének vagy -pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7234 Dátum: 11 szep 13, 12:34:04 » |
|
Na, azt hiszem egy jó néhány hétig, hónapig kerülni fogom a topicot, nem akarok itt is a Retek Klub nagyszerű és figyelemre méltó sorozatairól olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7235 Dátum: 11 szep 13, 12:48:34 » |
|
Ott a pont, engem se érdekel az RTL se semmilyen TV, ha meg x-faktor akkor megnézem én is neten mert mért ne? Vannak köztük jók meg vannak rosszak... jó móka tud lenni 20x vissza nézve a sok botfülű! De kár hogy koliban vagyok mert most szívesen lógnék a fórumon, de ez van majd hétvégén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7236 Dátum: 11 szep 13, 13:01:37 » |
|
Éjfél, én mindent megtettem . Egyébként épp az imént ment egymásba két biciklis: az egyik (idősebb hölgy) teli piroson ment át egyenesen úgy 1,5 km/h-val, majd zöldet kapott az én oldalam, majd egy tizenpár éves srác elindult, a hölgy hihetetlen reflexének köszönhetően nem vette észre ezt, ment egyenesen tovább, káromkodott egy sort, majd elesett. Nem nagyon tudtam eldönteni, hogy most segítsek, sírjak, vagy nevessek. Odamentem a nőhöz, nyújtottam a kezem, majd "azonnalmegöllekhanemtakarodszaszememelől" nézéssel utalt rá, hogy fáradjak el a helyszínről. Ezt megtettem és itthon vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7237 Dátum: 11 szep 13, 13:09:25 » |
|
Éjfél, én mindent megtettem . Nyugi visszavonta. Bringás mama vicces lehetett. Mondjuk nem neked kellett volna odamenned, hanem a másik bringásnak. Akkor nem te kapod a csúnya nézést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7238 Dátum: 11 szep 13, 13:53:10 » |
|
Ő is odament később, de vicces szitu volt, az biztos .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #7239 Dátum: 11 szep 13, 14:43:34 » |
|
Egek, de rég jártam erre. 1 vagy 2 hetet tuti nem, írtatok vagy 40 oldalt. o.O Először nem volt gépem, mert nem lehetett elindítani a windowst és el kellett vinni szerelőhöz... Sajnos a képeim és zenéim nem voltak megmenthetőek, mert minden sérült és vírusos volt és így 2007től kezdve mindenem elveszett. : ( Utána beindult a tanulós korszak és fárasztó volt eleinte szóval erőm nem volt ide ülni. Ezután pedig egy közös ismerősünk bekavart nekem meg a barátomnak és szakítottunk, de hála istennek kiderült, hogy mi történt, és kibékültünk. (: Szóval akkor ezzel voltam elfoglalva. Aztán hétvégén voltam bulizni, tanulnom is kellet, meg edzésem is volt - amibe nem vagyok biztos, hogy folytatni fogom - ráadásul vasárnapra le is betegedtem. Azóta köhögök, nátha, hőemelkedés, stb. Ma ügyesen elvágtam a kezem mosogatás közben... Eltörött a pohár a kezemben és ahogy fordítottam benne a szivacsot, úgy kinyesett egy bőrcafatot a kezemből. Tényleg, tök jó minden .. Innentől pedig megpróbálok majd visszakapcsolódni. Történt valami kihagyhatatlanul nagy dolog? : D
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #7240 Dátum: 11 szep 13, 15:13:53 » |
|
ha ez megnyugtat én kb 2 hónapja nem jártam erre de most ismét itt vagyok. és van 1 új piercingem illetve kettő volt de az egyiket kiszedtem jaj istenem és ilyenkor ha írok mindig rám jön a para, hogy nem is emlékeztek rám tiszta hülye vagyok jesszuuus
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7241 Dátum: 11 szep 13, 15:18:30 » |
|
Hogy ne emlékeznénk rád? Mesélj valami "Klettásat"!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #7242 Dátum: 11 szep 13, 15:21:43 » |
|
ó hát én nem tudok mit mesélni.. mert akkor megint kapom a kioktatást, hogy naiv vagyok meg idióta meg meg hasonlók de büszke vagyok magamra mert bejárok a suliba fuckyeah :_D és menőmanó kozmetikus leszekk és túl vagyok a nyelvvizsgán és és pösze vagyok és beszélni nem bírok úgy begyulladt a az uj pctől a pofám és jaaj elhatároztam, hogy ezentúl rendszeresen felfogok járni nkwra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7243 Dátum: 11 szep 13, 16:13:55 » |
|
Kletta :3 Leszel örökség feszten? Remélem megint összefutunk majd sziten. Amúgy tök jó, hogy bejársz a suliba és a kozmetikusság is jó. *.* Nekem semmi kézügyességem nincs úgyhogy esélyem nem lenne. Bogcsika részvétem. Amint elkezdődik a suli idő mindenki beteg lesz meg balesetet szenved. Mondjuk nem csodálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #7244 Dátum: 11 szep 13, 17:05:43 » |
|
LESZEKK!! hogy a vihharba ne lennék? sok sok koncert meg pálinkácska viccös lesz az elkövetkezendő 2 hetem meeert ma este Pollack-b club, akkor holnap sztárdáászt csütörtökön ZIONba Space Inhalerz lesz amit kinem hagynék pénteken GMCbe Ladies night koktélokkal szombaton meg Singles night lesz szoval ja akkor jövőhéten kedd pollack-b szerda dust csütörtökön örökségfeszten 7korPunnany Sevaa, gyere bulizni egyik naap
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 13, 17:13:33 írta Kletta »
|
Naplózva
|
|
|
|
|