24 dec 03, 15:43:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1379410 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #5205 Dátum: 11 júl 01, 10:12:56 »

De-de... ez most fröcsögés volt nem nyáladzás! Kiröhög  Ördögi

amúgy Iliden16
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5206 Dátum: 11 júl 01, 10:27:29 »

Igazából arra voltam kíváncsi, hogy mit gondolsz magáról a channelről (háttér, összeállítás, szín stb.) Kiröhög !!!
Amúgy meg én gonosz?! Hmm? ... tudod mit ezt nézd meg amit most linkelek: LINK
A lényege hogy találd meg mi nem egyezik a két képen, rohadt egyszerű... biztos ismered a játékot (ezzel bebizonyítom nem vagyok gonosz, mert segítek benne smirksweat )

Naplózva
Sevanna
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #5207 Dátum: 11 júl 01, 11:21:11 »

Gabesz: lengyel is van benned? *.* Imádom a lengyeleket. :3 Nyelvet, irodalmat, kultúrát mindent. Két évig tanultam lengyelül.
Én amúgy nem nyáladzásból sajnálom, hogy elmész hanem azért, mert a fóruzmos éveim alatt megkedveltelek meg mi élőben is találkoztunk szerencsére! És nem fojtottuk egymást a Balatonba.  Nevet

Masashi kérek képet a vad cicusodról! *.*

Ötmillióadjára hallgatom meg a Shippu 6.-dik openinget. Szerintetek ez normális?  Nevet

A-chan milyen FB-s kommentről beszélsz?  Nevet Mert nem biztos, hogy engem láttál, elvégre rengeteg Zsófi van a földön.  Nevet Majd esetleg teszek be magamról képet én topicba. Most úgyis készült pár normális. És azokon biztos, hogy én vagyok.  ikszdé

Itt a hétvége hell yeah! Este koncert + sör.

Jön vki MSN-ezni? ^^
Naplózva

Sevanna
VIP

« Válasz #5208 Dátum: 11 júl 01, 11:34:43 »

Jéézus de édes!!! *.* És milyen gyönyörű! És külön like a zene választásért. Szeretem én is a Rammsteint.

Itt remélem nem lesz vihar. Este koncertre szeretnék menni meg kicsit italozni a városban...

Dani, pont rád akartam írni erre kilépsz.  >.<#
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5209 Dátum: 11 júl 01, 11:39:13 »

Ha már a lengyeleknél tartunk, akkor Kubica! *-* Anyu nagy fanja a pasinak és én is szeretem. Nevet

Gabesz nem olyan, aki bannolna valakit, mert nem nyalizik neki... szóval nem ezért mondtuk, hogy sajnáljuk, hogy elmegy...

Ha jól emlékszem Aes már egyszer el akarta lopni Masashi cicáját. ikszdé

Én is képes vagyok egy számot annyiszor meghallgatni ha szeretem. ^^

Erről itt. Szerintem te vagy... Nevet Gabesznak köszönheted, hogy biztos vagyok benne... ikszdé

MSN *-* de rég jártam már arra... Sír Sok volt a dolog meg a rajz... Megint... ikszdé Most épp ráérnék egy kicsit, de be kell mennem a suliba, mert nem tudták kijavítani az vizsgapapíromat és be kell mennem segíteni nekik... smirksweat ikszdé
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5210 Dátum: 11 júl 01, 11:42:28 »

Igeeen ezt a  macskát el akarom lopni. Nevet
(am Masashi vidijének köszönhetően megtudtam, hogy milyen a Rammstein mixelve az Alesanával xDD Mert nem kapcsoltam ki a zenelejátszót vidi nézése közben, és egyszer csak feltűnt hogy valami furcsaság jön ki a hangszóróból. ikszdé )

Amúgy bárkinek a macskáját ellopom, a világ összes macskája is jöhetne hozzám bármikor. *-*
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #5211 Dátum: 11 júl 01, 11:46:30 »

Kubica? Na róla még nem hallottam életemben.  ikszdé Biztos, hogy lengyel?  Gondolkozik

Tudom, mások is akik ismerik sajnálják. Én csak félreértések elkerülése végett emeltem ki ezt. ^^

Aes az öcsém.  Nevet Segítek neki a cica lopásban. :3

Az tényleg én vagyok. :O De Gabesz hogy játszott közre a lelepleződésemben?  Nevet

Ha visszajöttél esetleg vegyél fel. Profilomban ott a cím. ^^

Hát pedig tényleg szeretem a Rammsteint.  Nevet Ezer éve a kedvenc listámon van. Kb 10 éve vagy nem is tudom mióta.
Debrecen. :3 Anya debreceni.  Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5212 Dátum: 11 júl 01, 11:50:39 »

Odáig már nem jutottam el, mert amikor rájöttem mi okozza a zavart az Erőben, lelőttem a winampot. ikszdé

A macskát meg adhatod, olyan macska nincs amivel én ne tudnék bánni. Durci Ha hozzánk kerül, akkor itt is marad. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5213 Dátum: 11 júl 01, 11:58:30 »

Tőlem eljöhetsz megnézni, de amikor már látod, hogy milyen jól nevelt lett, akkor sem adom vissza.  Nyelvesít

Nekünk van egy macskánk otthon, akit Russelnek hívnak és nem macska hanem gyík, legalábbis agyilag, ezért az a beceneve, hogy Gyííík,  meg egyébként is egy ronda vén dög. ikszdé DE imádja az egész család. *-*

Tavaly ősszel két macskát is buktunk sajnos. Az egyiket elütötte egy mocskos féreg, aki remélem azóta meghalt, mert ezt kívántam neki. A másik meg elveszett, kiscica volt, valszeg róka vitt el. Szomorú
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5214 Dátum: 11 júl 01, 12:12:10 »

Kár a macskákért, de ez van.. nem tudsz mit kezdeni vele, meg manapság nem csak a a vezetők a hibásak, van aki normálisan vezet, de ha akarja hanem (állatoktól egészen a kisgyerekig) minden elé ugorhat.. lásd: "olaszliszka és a tanár" esetét!!!

Bár mondjuk Aes az én macskámat bármikor ingyen és bérmentve oda adom, ha kineveled belőle a "postás józsi" viselkedését, mert ha beengedem akkor hozza magával a "csomagot"! Lesütöttszemek

(olyan egyedül vagyooook) crybaby
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 01, 12:13:17 írta Morause » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5215 Dátum: 11 júl 01, 12:35:16 »

Masashi, ezt megbeszéltük. Mikor hozod a macskát? Nevet

Morause: aki Miát elütötte az szinte biztos, hogy elmebeteg tetű volt. Jó lehetett véletlen is, de tod mi utcánk az olyan, hogy nagyon meredek és nagyon kanyargós. 30as tábla van kint, de vannak szakaszok, ahol még ez is sok, itt tényleg óvatosan kell vezetni, járda nincs csak egy keskeny út. Ezen osztoznak a gyalogosok, az autósok és az állatok is. És a legtöbb ember, pl apám is emiatt nagyon óvatosan vezet. Csak van néhány piszok újgazdag akik hatlmas terepjárókkal meg luxuskocsikkal járnak, és úgy száguldoznak.... nah ezek a veszélyesek, néha alig tudsz félreugrani. Még én is, de akkor egy bottal járó öreg néni hogyan térjen ki egy ilyen felelőtlen kretén elől? De tényleg pár ilyen száguldós köcsög van csak. A többség normális. Pl pont a mi házunk előtt van egy nagy kanyar ott sokan dudálni szoktak egyet, amikor bele érnek, hogy halld hogy jön és félre tudj valahogy állni az út szélére.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 01, 12:36:24 írta Aes Sedai » Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5216 Dátum: 11 júl 01, 14:59:19 »

Oké! ^^
Amúgy Kubica az első lengyel Formula1-es pilóta.^^

Annyi köze volt hozzá, hogy Aesszal összezördültek a Férfi topicban... Gabesz nevén nevezte az öcsédet és én épp megláttam, mielőtt Aes törölte volna azokat a hsz-eket. ^^ Fb-n meg ugye olvastam a kommenteket, megláttalak, poénból ráböktem, hátha te vagy... Szép nagyot is néztem, amikor megláttam, hogy ott van egy Aes nevű tesó meg egy farmos kép az oldal tetején... ikszdé

Nekem is ütötték mát el cicámat... Sír Amikor sétáltattuk a kutyát, a cica is mindig velünk jött, de egyszer talált valami szimatolnivalót az úton.  Láttuk, hogy jön egy kocsi (az is hajtott, mint a hülye -.-), és kiabáltunk is a cicának, hogy jöjjön el onnan, de nem jött. Az a barom meg az utolsó 2 méteren kezdett el fékezni. -.-    ... Sír
Utána meg csak rálépett a gázra és elhajtott. -.-

Szegény még élt néhány percig, de mire hazaértünk vele és hívtuk volna az állatorvost meghalt... Sír

A mostani egyik macskánk kiskorában egy vadállat volt... Az gimiben az angoltanárnőm mindig ki volt akadva, hogy mit csinálok a kezemmel... Össze volt kaszabolva. Pedig csak játszott a szentem... ikszdé
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5217 Dátum: 11 júl 01, 19:11:53 »

Cicámat nekem is ütötték el, de ő rosszabbul járt mint a tiéd A-chan Sír
Egyik napról a másikra eltűnt és két napig nem jött haza. Aztán anyum megtalálta az előkertben, félholtan. Elütötte egy autó /valószínűleg/ a ház előtt és bement a kertbe és két napig ott volt. Azonnal hívtuk az állatorvost, antibiotikunot kapott meg infúzióra kötötték, de úgy szétroncsolódott a koponyája hogy meghalt Sír

Idézet
Fárasztóak vagytok... smirksweat De most főleg te szívtad le az agyam Kallenke! Kiröhög

Igen, szoktam ezt csinálni a körülöttem élőkkel is.. smirksweat miazhogy Kallenke? o,o mivel érdemeltem ki a "-ke" végződést? Johhny Depi
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 01, 19:14:33 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #5218 Dátum: 11 júl 01, 20:36:58 »

Találtam egy idézetet Platóntól: "Az államok uralkodói az egyetlenek, akiknek mindig előjoguk lesz a hazugság."
A parlamentben is biztos nagy filozófusok ülnek. ikszdé
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5219 Dátum: 11 júl 01, 20:52:54 »

Ez jó Nevet Nevet
Viccek topicba akartam írni ezt, de ha már a politika és a politikusok így előtérbe kerültek, akkor tessék:
Mi a különbség ha egy kutyát vagy egy politikust gázol el az ember?
A kutya előtt van féknyom. Nevet  Ördögi Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins