CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4650 Dátum: 11 jún 16, 19:50:11 » |
|
Na az sokkal jobb hely, legalábbis a felhozatal alapján Sose felejtem el azt a bulit, ami a Corvinuson volt. Nem akartam menni egészen addig, amíg egy volt osztálytársam el nem árulta, hogy kb 1400-1500 fős lesz a buli, amiből több mint 1000 csaj. És igaza volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4651 Dátum: 11 jún 16, 19:57:36 » |
|
Mondjuk lehet de azok biztos közg.-s csajok voltak xD én meg mégiscsak budai campusos leszek az nem annyira gáz Most hogy Mori említette az átlag keresetescuccot utánna néztem, hogy ha netán megmaradok aszakomon és elhejezkedek magasabb az átlag kereset mint ha mégiscsak gyógyszerészetire mentem volna, sőtt még egy szakorvosnál is bár elég kicsi elhelyezkedési esélyem révén h 381 szakmájában dolgozó élelmiszer mérnök van bejegyezve -.-
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4652 Dátum: 11 jún 16, 20:00:44 » |
|
Hááááá, Az ilyen bulikon kötelező részt venni. Húha, a corvinusz az nagyon húzós hely, ha jól tom 400 feletti pontszámmal lehet csak bejutni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4653 Dátum: 11 jún 16, 20:05:32 » |
|
Közg.-re meg mittomén társadalom tudományi karra asszem ez a neve, élelmiszer mérnökire tavaj 350-60 volt a ponthatár... asszem bejutok xDDDD bár lehet DE laboranalitika izgibblenne de aaaaah xD olyan rossz, hogy nemtom mi érdekel... azaz kevebb dolog nem érdekel mint érdekel xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4654 Dátum: 11 jún 16, 20:12:17 » |
|
A BME gépészmérnöki karára tavaly 379 volt a ponthatár Remélem idén kevesebb lesz Te kollegista leszel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4655 Dátum: 11 jún 16, 20:15:31 » |
|
Egen az leszek márha kapok kolit, de bizakodom benne, hogy kapok kolit... ha nem marad az albérlet xD Ah ez szemétség ha azu eredeti pályatervem mellett maradok és muzeológus leszek nagyobb lenner az elhajezkedéi esélyem XDDD nembaj emez érdekesebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4656 Dátum: 11 jún 16, 20:25:41 » |
|
Mikor, vagy hogy tudod meg az eredményt Dancsa?
11 után már megtudtam, meglett a kettes:) Amúgy meg, az egyetem ilyen, az első ZHidőszak, első vizsgaidőszak erősen demotiválóXD csak a vizsgákba, zh-kba halsz meg, közöttük lazaság vanxD Nah és huzás innen a suli topicbaXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4657 Dátum: 11 jún 16, 20:31:31 » |
|
De már abbagfejeztük.. am mitől viszkethet az ember nyelve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4658 Dátum: 11 jún 16, 21:01:42 » |
|
Mert nem ember?O_O Inkább azt mond meg, hogy miért vagyok én álmos, ha délbe keltem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4659 Dátum: 11 jún 16, 21:04:09 » |
|
Mert túlaludtad magad nemált át még rendesen a bioritmusod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4660 Dátum: 11 jún 17, 02:00:21 » |
|
Hosszú nap volt a tegnapi, tőlem eléggé el nem várható módon korán, 10-kor el is nyomott az álom. Erre most itt kukorékolok 3-kor. Tettem is egy kis "éjszakai sétát". Szép volt, és hála az égnek senkit nem ébresztettem fel!:) Holnap pedig évzáró. Már fél éve "várom ezt a napot". És most annyira eljelentéktelenedett. A barátaimmal amúgyis találkozni fogok. Maximum az igazgatóval foghatok kezet. Táncolok, énekelek, szavalok.. De valahogy nincs olyan érzésem, hogy ez nagy jelentőségű esemény. Bezzeg a tegnapi nap, hogy unokatestvérem született, annál inkább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 02:02:19 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #4661 Dátum: 11 jún 17, 12:18:55 » |
|
jaj tök jó, meg egyben fura is, az, hogy tegnap sokat sétáltam, meg edzésem is volt, és mindig csak annyit ettem, amennyire éppen szükségem lesz, meg este nem is ettem, csak tejet ittam, és már ma meglátszik a különbség o.O úgy lenne kedvem napozni és sétálni egyet, szóval pár perc múlva teszek is nagy kört valamerre a külvárosban öhh és utálom ezt a köhögős allergiát, nem lehet tőle rendesen aludni :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 12:20:04 írta bogcsiika »
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4662 Dátum: 11 jún 17, 13:34:08 » |
|
Hmm,ti is észrevettétek,hogy Masashi a tegnapi incidens óta nem írt ide? Visszatérve: Készülünk tesómék Ballagására. A tököm kivan,20 fő jön,de csak 15nek van hely...Keményen 35.000 Ft-t fizettem piára+kaja=a fizetésem kifújt.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4663 Dátum: 11 jún 17, 13:37:26 » |
|
Én meg hazaértem a bizonyítvánnyal...jobb, mint amire számítottam. Kiszámoltam az átlagom és 4.6!Tiszta király vagyok, örülök magamnak Bár az osztályátlagot (4.87) így is lefelé húzom. Dipó osztály, 21 kitűnő, 3 jeles, 31 nyelvvizsga...ginázium 10. évfolyam spec humán-reál szakirányultság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4664 Dátum: 11 jún 17, 13:51:35 » |
|
Bár az osztályátlagot (4.87) így is lefelé húzom. Dipó osztály, 21 kitűnő, 3 jeles, 31 nyelvvizsga...ginázium 10. évfolyam spec humán-reál szakirányultság OMG o.O Ilyesmi létezik? Am nekem is ennyi körül lesz, de bizonyítványt majd csak este 7 körül kapjuk meg -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|