Hű, de rég nem jártam itt. O_o
Sziasztok!
Volna egy kérdésem hozzátok.
Szóval képet szeretnék feltölteni a profilomhoz, és valahogy sehogy sem sikerül. Meg van szabva a kép mérete, vagy ilyesmi?
Előre is köszönöm! Üdv.: Dóri
Kicsit off a kérdés, meg már régi is, de azért válaszolok rá cirka fél év távlatából is.
200 pixel magas lehet.
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy a közeljövőben torrent formájában elérhetők lesznek (magyar felirattal, eredeti nyelven) a DB Z és GT epizódok? Vagy bármi más letölthető formában? (Látom, hogy mások is kérdezték, de elég sok időt telt el azóta, ezért kérdem)
Mindenképpen, terv is van rá, csak egyelőre a kivitelezés akadozik.
Ugyanez a kérdésem, kiegészítve a sima DB mozifilmekkel.
Hamarosan befejezzük a Dragon Ball mangát és utána a sima DB és a DBGT Mozifilme(ke)t is meg szeretnénk csinálni, hogy teljes legyen a repertoár a filmekkel kapcsolatban. ^^
Most újra várható a heti két fejezet, vagy ez valami átmeneti cucc?
Nem találtam semmi hírt, viszont talán 3 hete jön megint a manga. Lehet, hogy volt már róla szó, csak én ugrottam át rajta...
Újra jön hetente a 2 fejezet és ha minden jól megy, szeptembertől átváltunk heti 5 fejezetre, így várhatóan november végére befejezzük a teljes DB mangát. ^^
A Dragon Ball SD pedig minden héten jelentkezik továbbra is egészen a befejező 14. fejezetig.