Sasur
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 ápr 25, 09:33:05 » |
|
Üdv! Mi van ezzel a One Piece projectel,mert semmi infó róla miért nincs fordítás.... Legalább akkor írjátok ki hogy szünetel,vagy a fordító csapat nem ér rá stb stb... De valami infó azért jól gyűnne........Előre is THX.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #16 Dátum: 12 jan 02, 17:19:06 » |
|
OnePieceFan.Hu Éves statisztika 2011
Regisztráltak: 4219 Teljes látogatottság: 1.363.827 Legforgalmasabb hónap: Október (132.083) Legkisebb forgalmú hónap: Május (88.432) Havi átlag látogatottság: 113.325 Napi átlag látogatottság: 3838 Legnagyobb forgalmú nap: Október 2. (10460) /Jan. 9-10-et kivéve/ Legkisebb forgalmú nap: Október 31. (458) Mangaolvasó forgalma: N/A (naruto-kun.hu domaines) Kiírt hírek száma: 175 Elkészített animefeliratok: 529 Legnagyobb letöltésű felirat: One Piece #523 (1141) /A packok miatt nem hiteles/ Elkészített mangák száma: 64 Elkészített mozifilmek száma: 1/10 Elkészített különkiadások száma: 0/4 Kitiltott felhasználók: N/A Legtöbbet hírkommentelő tag: N/A
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 jan 02, 18:15:26 » |
|
Van ez a Cross-Epoch cucc, ami mondjuk annyira nem nagy szám szerintem, de megvan magyarul, és bár tudom, hogy nm ti készítettétek, de gondoltam megkérdezem, nem kerül-e fel a mangaolvasóba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 jan 04, 19:09:32 » |
|
én aztat szeretném megtudakolni hogy az 1. fejezetöl lesz-e manga fordítottan? mert sok minden kiderül a mangábol ami nem derül ki az animéböl pl. miért van Luffy szeme alatt az a seb
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 jan 04, 19:29:29 » |
|
Lesz fordítás az már tuti mert a srácok megígérték. A kérdés csak a mikor. Bár szerintem hamarosan találkozunk majd az első fejezetekkel. De ne tessék készpénznek venni mert ez sajna nem belső infó, csak megérzés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 04, 19:30:16 írta Szalamandra-kun »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 jan 04, 19:34:30 » |
|
Szavazás Melyikre vársz leginkább?
OP manga 1-584. fejezet 33% [210 Szavazat]
OP Movie 2-11. 36% [229 Szavazat]
OP Special-ok 3% [21 Szavazat]
OP OVA-k 6% [40 Szavazat]
Tök8 22% [145 Szavazat]
Elnézést a bemásolásért. Na szóval szerintem egy ideig nem lesz mert a szavazásba az op moviek kapták eddig a legtöbbet és gondolom azt fordítják amit a legtöbben akarnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #21 Dátum: 12 jan 05, 08:03:29 » |
|
Igazából már mindenen folynak a munkálatok, úgyhogy ettől nem kell félni. Tapinak is meglett végre a laptopja, úgyhogy remélhetőleg nemsokára lehet számítani az első kiadásokra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 jan 05, 08:28:56 » |
|
nagyon szépen köszönöm a választ , már nagyon várom
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 12 jan 05, 09:25:48 » |
|
Tapinak is meglett végre a laptopja Ez a legjobb hír amit mostanában olvastam Örülök neki, így legalább már nyugodtan tud majd dolgozni rajta Bár ha már a laptopoknál tartunk akkor remélem, hogy a tied is meg gyógyult az ünnepek alatt.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #24 Dátum: 12 jan 05, 10:00:10 » |
|
Jaja, sikerült ezt is meggyógyítani egy új töltővel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Waff
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #25 Dátum: 12 márc 06, 20:51:31 » |
|
Sziasztok! Az oldalon a szereplőknél (Információk -> Szereplők -> Akármelyik) azt írja ki hogy "nincs jogod az oldal megtekintéséhez". Nem tudom miért csak gondoltam szólok hátha valami nem stimmel. Amúgy nagyon jó a munkátok sok sikert a továbbiakban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #26 Dátum: 12 márc 06, 20:57:27 » |
|
Nem, bocsánat, rossz oldalt néztem. Igazad van... (De gondolom még nincsenek kész vele, és nem azt írták ki hogy "Elkészülésig várj", hanem teljesen letiltották az egészet.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 21:00:42 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 márc 06, 22:04:39 » |
|
Pontosan így vanxD Az a rész még késíztés alatt áll csak akkor tesszük elérhetővé, ha maximálisan késznek érezzük.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 márc 06, 22:10:58 » |
|
Ha már úgy is itt vagyok akkor megkérdem, hogy a One Piece Packek miért töltenek 0.1-töl 1kbsel? A netem elvileg jó, egy FT rész PL 2-3 perc alatt lent van.
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Waff
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 márc 10, 21:23:07 » |
|
Ja értem köszi csak az zavart meg hogy a többi ilyenhez nem az volt írva. Köszi a válaszokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|