Cartnecker
|
|
« Dátum: 11 jan 09, 09:04:02 » |
|
Ha kérdésed van a OnePieceFannal kapcsolatban, akkor jöhet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jan 12, 20:28:04 » |
|
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy az oldal a mangát is fordítani fogja vagy csak animék lesznek?
Szerk.: Már megvan a válasz, nem szóltam semmit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 20:52:47 írta norby-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 jan 27, 16:49:55 » |
|
Írtátok valamelyik hírben OPfanon hogy 720p-s videókat is lehet majd tölteni. Erre mikor fog nagyjából sor kerülni? Mert ha még viszonylag sokára, lassan elkéne indítani 364-től is a részeket.^^
Köszi előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 jan 28, 09:43:42 » |
|
Háát... ez egy jó kérdés. Most a Megás letöltéseket pótlom, mert egyik napról a másikra töröltek 339 részt. Ha ezt újra feltöltöttem, utána jön a többi letöltés is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 jan 28, 20:21:35 » |
|
Háát... ez egy jó kérdés. Most a Megás letöltéseket pótlom, mert egyik napról a másikra töröltek 339 részt. Ha ezt újra feltöltöttem, utána jön a többi letöltés is. Áhá , szal törölve lett , akkor ezért nem jó. Köszi , hogy pótlod Cart Most járok a 139.résznél és directben szeretem szedni , remélem találtok majd megint vmi jó direct downloados linkeket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 28, 20:30:31 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 márc 13, 19:08:38 » |
|
Ha a naruto-kun is kirakja a One Piece-t ugyan ugy ahogy eddig akk mi ertelme egy kulon OP oldalnak. Ahova raadasul kulon regisztralni kell, ha reszt akarok letolteni. Ugyan az a felhasznalot es jelszot engedejezhetne kulon regisztracio nelkul.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 márc 13, 19:44:14 » |
|
Mert pl. ott vannak a feliratokhoz passzoló videók, illetve információk, galériák, egyéb háttéranyagok a One Piece-hez. A regisztrációs kérdésedre nem tudok válaszolni, mert elfelejtettem mi az oka , de egyenlőre nem megoldható, hogy ha x névvel regisztráltál az egyik oldalon, akkor az automatikusan éljen a másikon is.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 márc 13, 20:30:07 » |
|
nos nekem meg van CD-n 161-ig a OP, es most szerettem volna tovabb toltogetni de meglepett ez a kulon regisztralas dolog. m1, mar nem tema. (de azert kenyelmesebb lenne kulon regizes nelkul)
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 márc 14, 11:33:58 » |
|
Ha a naruto-kun is kirakja a One Piece-t ugyan ugy ahogy eddig akk mi ertelme egy kulon OP oldalnak. Ahova raadasul kulon regisztralni kell, ha reszt akarok letolteni. Ugyan az a felhasznalot es jelszot engedejezhetne kulon regisztracio nelkul. A Naruto-Kun megmaradt mint külön FanSub csapat, ezért találhatóak itt meg a feliratok. A külön OP-s oldalon pedig az OP-vel kapcsolatos háttérinformációk, videók, képek, zenék, hírek találhatóak meg. A regisztráció összevonásán pedig dolgozunk, hogy ne kelljen külön átregisztrálni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 ápr 02, 14:13:27 » |
|
Idézet a márciusi naptárt kikiáltó hírből: "A következő naptár percre pontosan fog érkezni, ígérem. :)". :DD Ez azért nem teljesült be, mert még nincs kész az áprilisi, vagy felejtés történt? :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 ápr 02, 20:37:28 » |
|
Erre annyit tudok mondani, hogy good jobXD Aki nem rakta ki 10 kör futás 8000 km-es pályánxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 ápr 03, 12:39:03 » |
|
Idézet a márciusi naptárt kikiáltó hírből: "A következő naptár percre pontosan fog érkezni, ígérem. ". :DD Ez azért nem teljesült be, mert még nincs kész az áprilisi, vagy felejtés történt? Fail. Ezen már meg sem lepődöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 ápr 03, 12:52:57 » |
|
Lassú munkához idő kell...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 ápr 07, 19:45:59 » |
|
Hihetetlen, hogy még mindig van, aki komolyan vette az áprilisi szivatást. xD Amúgy a onepiecefanon nagyon reklámozva volt a special, így gondolom fordítják is majd...majd...valamikor...:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sensey
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 ápr 22, 16:53:41 » |
|
Hi megkérdezném a one piece 494 rész felirata mikor lesz meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 16:54:26 írta sensey »
|
Naplózva
|
|
|
|
|