BlackAngel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 11 máj 20, 16:28:04 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
ModerátrorMár 15 nappal múltam 14 xP... De arra rájöttem, hogy ha egy barátnak írok akk sikerül Am nem tudsz olyat aki felvenne barátnak? Kicsit egyedül vagyok ott Vagy te is felvehetsz )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 20, 16:33:44 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #61 Dátum: 11 máj 21, 17:26:45 » |
|
én is letöltöttem, és még annyira nem volt időm kipróbálni, mert poral 2 sokkal elöbbre való ugyebár? viszont annyit kipróbáltam, h legyőztem annak a varázslónak a 2 kutyáját, utána azt mondta az a jó varázsló, h várnom ekll, vagymicsoda, én meg vártam, de nem történt semmi xD talán megkellett volna várnom, amíg ott baloldalt allul 100% lesz az a map betöltés, vagymicsoda de azért biztos jó játék lesz, ha majd mélyebben belemerülök
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
BlackAngel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 11 máj 22, 12:59:39 » |
|
én is letöltöttem, és még annyira nem volt időm kipróbálni, mert poral 2 sokkal elöbbre való ugyebár? viszont annyit kipróbáltam, h legyőztem annak a varázslónak a 2 kutyáját, utána azt mondta az a jó varázsló, h várnom ekll, vagymicsoda, én meg vártam, de nem történt semmi xD talán megkellett volna várnom, amíg ott baloldalt allul 100% lesz az a map betöltés, vagymicsoda de azért biztos jó játék lesz, ha majd mélyebben belemerülök am igen, megkellet volna várni, mire betölt... nekem is kellett várni egy 10 percet de ha újra visszajössz, vegyél már fel barátnak, mert elveszett vagyok ott a "nagyvilágban" xP na jó nem, csak unatkozom kéne egy pár magyar barát oda
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackAngel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 máj 31, 19:43:02 » |
|
én az UK szerveren nyomom! még 5-ös jégmágus vagyok. a nevem: Hunter FairyTail az utóbbit gondolhatnátok miért ^^ nektek mi a nevetek? felveszlek titeket havernak
Engem felvehetsz Ha érdekel: demon4785@hotmail.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackAngel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 11 jún 29, 14:56:29 » |
|
Hogy lehet az, hogy én 19-esen nem tudok bemenni Firce Alley-ba, Cyclops Lane-ba, Colossus Blvd-be, Krokotopiába, meg stb?! Aggaszt ez engem... Talán az a baj, hogy ez nem az első karim? Valaki segítsek!!! Nagyon megköszönném...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #65 Dátum: 11 jún 29, 15:09:36 » |
|
Fizertni kell prémium tagságot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackAngel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 júl 04, 10:48:20 » |
|
Azt tudom, de van olyan ismerősöm aki nem fizetett és mégis betud menni... Akkor nem értem hogy én miért nem... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 dec 27, 19:49:15 » |
|
Ez egy tök jó játéknak néz ki, habár nem vagyok jártas a játékok irányításában. Bátyám játszik rajta, ahogy elnéztem, ez jó játéknak tűnik. Harry Potter utódjának néz ki. *.*
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Bombaharcos
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 jan 05, 21:50:25 » |
|
Hy all!Én is elkezdtem játszani, de amint beléptem az Unicorn Way-ba minden tiszta sötétség.Nem látok semmit.Ennek igy kell lennie és később változik, vagy valamit nem csináltam jól?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nyulember
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 ápr 03, 20:43:33 » |
|
halli én is csatlakoztam ehhez a jó kis játékhoz jelenleg 12-es halál mágus (nekromanta) vagyok ha valaki fel akar venni barátnak akkor keressen ezen a néven Noah ghostheart. Ja éstippeket trükköket ezer örömmel várok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
erhard3
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 máj 07, 13:12:39 » |
|
csáztok én is elkezdtem wizard101-ni de én már 31-es sötétség vok KB:1 éve játszok már vele a nevem benne edwardhexriver ha valakinek segítség kell akkor szóljon. megyek most csáztok. Ember, te mit érzel ilyenkor? A fórumon már a duplaposzt is tiltott, erre te írsz nekem egy 4szereset. Kemény. Ja és ez a "csáztok" se semmi, látom komoly gondjaid vannak a magyar nyelv használatával is. Kicsit normálisabban ha kérhetném. Olvasd el a szabályzatot.
Mioderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 15:45:14 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 máj 07, 15:42:55 » |
|
Amíg tudod, addig szerkeszd a hozzászólásodat, ne újat írj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eric
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 dec 05, 18:28:44 » |
|
szerintem könnyebb az ismekedés ha a true friends kódjainkat megadjuk az enyém: iu2l8vxw
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laura GoldenFlower
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 13 máj 08, 08:40:15 » |
|
Sziasztok! Én is játszok ezzel a játékkal már elég régen, és van prémium tagságom is ! Aki még játszik a Wizard101-el azt szívesen bejuttatom ide-oda.
Bocsi hogy most írok... de én most kezdtem el játszani vele
Szint : 19 Iskola: Ice Élet: 1400
Név : Laura GoldenFlower
Pet : Sea Dragon [ Adult ] Neve: Sir Tasha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|