Krieg
|
|
« Válasz #45 Dátum: 11 jan 09, 15:06:40 » |
|
Az jó lenne, ugyanis ahogy elnézem, nekem már csak fizetős küldetéseim vannak. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #46 Dátum: 11 jan 09, 15:27:23 » |
|
xd hát télleg jó lenne, de először megkell puhítani a nővérem / bátyjámat :D egyébként nagyon király ez a storm skill, amikor denevérek szállnak az égből, qva jó Mostanában nagyon sok buffot használok, főleg ha csapatba vaok... egyébként még keresnem kell sok küldit mert 8as vagyok csak EDIT: Már megvan a 4. oldal is, nem gondoltam volna h ilyen "népszerű" lesz körünkben a játék
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 15:30:51 írta Treyman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #47 Dátum: 11 jan 09, 19:49:08 » |
|
Amúgy training pontokat hol lehet szerezni? ^^ Még erre sem sikerült rájönnöm. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #48 Dátum: 11 jan 09, 20:29:57 » |
|
Én meg nem tudom leszedni egyszerűen az UK-t. Nem indul el a letöltés.. tisztaszar. Trey átküldte, és a patchelés se megy. Nem tud vki segiteni? Az US kifogástalanul működik.. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #49 Dátum: 11 jan 09, 20:40:52 » |
|
Amúgy training pontokat hol lehet szerezni? ^^ Még erre sem sikerült rájönnöm. xD
Asszem lvlenként kapsz, vagy 2lvlenként, és 20 után kapsz egyesével, bár nemtom, a lényeg h szintlépéskor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #50 Dátum: 11 jan 09, 20:42:44 » |
|
Jah vágom, tehát szintlépésen kívül nincs más mód... :D Amúgy rájött már valaki, mire jó a háziállat? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #51 Dátum: 11 jan 09, 21:08:30 » |
|
néhány ad plusz statot, potnosságot, védelmet, stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #52 Dátum: 11 jan 09, 22:56:31 » |
|
A harcrendszer emlékeztet a klasszikus rpg-kre (Finall Fantasy, Septera Core, Dragon Blade, Amnézia) Had kérdezzem meg a különféle spelleknek lessz egyébb effektjei is a sebzésen kívűl? Olyasmikre gondolok, mint Fire -> Burn (Visszí olvasából ítélve, gondolom ez lehet a továbbsebző skill) Storm -> Paralyze Ice -> Frozen/Frost
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #53 Dátum: 11 jan 10, 06:51:51 » |
|
Persze Tehát a Firenak van pár skillje, ami tovább sebződik. Frostnál van stun képesség. Storm-nál nem tudom hogy van e stun, de van egy képesség, mikor tovább rázza őt a villám De ezek kábé 10 LVL-nél érhetőek el, mert addigra kapsz annyi training pontot hogy megvehesd más School képességeit Eit: Holnap valszeg veszek 2.000 koronát, abból 2-3 új pálya kijön, majd írok a fejleményekről
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 19:30:43 írta Treyman »
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #54 Dátum: 11 jan 16, 12:36:17 » |
|
Hello!
Lenne egy kérdésem:
Regisztráltam,letöltöttem és nem megy a telepítés.A Gates of Andaronnál se.
Csak nálam van probléma vagy a MMOGame-nél van zűr?Mivel telepítésnél azt írja:Megszakadt a kapcsolat a letöltőszerverrel.Ha valaki tud segíteni akkor kérem szóljon.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 11 jan 30, 16:53:25 » |
|
Egy ideje megy ha valaki tud vegyen fel!
Egy kérdés:Hogy lehet állatot etetni? Vagy hogy nőjön?Esetleg hogy kap tapasztalatot?
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 11 feb 06, 16:56:21 » |
|
Treyman ha még játszol evvel a játékkal és működik a prémiumod segíthetnél nekem és pár barátomnak. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Titu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 11 márc 28, 16:33:03 » |
|
Jó kis játék,de én valamit nem értek:Ha minden kasztbeli kártyát tudok használni,akkor minek vannak kasztok ? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackAngel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 11 máj 19, 16:07:01 » |
|
Szivesen felveszlek, csak mondd meg, hogy mi a neved Magyarok nélkül olyan egyedül érzem magam... :S És valaki megmondaná hogyan lehet SAJÁT mondatot irni ott? Mert azt tudom, hogy lehet választani pl: cool, yes, hi, stb... De azt nem tudom hogy lehet saját mondatot irni És ha valaki még felszeretne venni vagy irjon rám ( demon4785@hotmail.com), vagy Wizard 101: Kayla Nightheart...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #59 Dátum: 11 máj 19, 16:38:42 » |
|
Azt úgykell, hogy valahogy xD nekem müködött, némeik szerón nem müködik, és ha úgy csináltad h a születési dátumot ugy adtad meg h nem multál el 14 éves akko nem fog müködni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|