Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 10 dec 31, 21:03:53 » |
|
Beszélgetés a Genki Dama technikáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jan 19, 23:55:16 » |
|
Genki Dama vagyis a természet energiája, ez a technika azért tetszik mert sok más anime támadásainak ez az alapja itt pont a rasenganra gondolok de javítsatok ki ha tévedek Ez mindig erősebb lett ha emlékezetem nem csal Vegita ellen használta először aztán Frieza, Kid Buu és végül Omega Shenron. Valóban látványos, ezek közül pedig a Kid Buu elleni volt a legszebb
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
Gorou
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Essential Walla
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 máj 16, 21:22:27 » |
|
Genki Dama vagyis a természet energiája, ez a technika azért tetszik mert sok más anime támadásainak ez az alapja itt pont a rasenganra gondolok de javítsatok ki ha tévedek Ez mindig erősebb lett ha emlékezetem nem csal Vegita ellen használta először aztán Frieza, Kid Buu és végül Omega Shenron. Valóban látványos, ezek közül pedig a Kid Buu elleni volt a legszebb Vegetanal nem alkalmazta. Ha jól emlékszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Infy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 máj 16, 23:18:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
median
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 jún 01, 21:29:29 » |
|
jaja elég erős ez a támadás, csak sokáig tart előkészíteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 nov 21, 11:07:06 » |
|
Vicces, hogy a Denki Gama japánul elektromos rizsfőzőt jelent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 jan 06, 16:34:04 » |
|
Nagyon jó teknika, bár jobban szerettem a pici változatát mint a bolygó méretüt
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 jan 21, 19:50:39 » |
|
Nagyon szeretem ezt a technikát, szép is, és erős is.. Egyetlen hátránya a sok "töltési idő" dehát ha van pár Vegita kaliberű haverod...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 márc 30, 13:52:43 » |
|
Talán egy kicsit unalmas lesz, hogy ezzel intézik el / próbálják meg elintézni az ellenséget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 ápr 03, 20:29:10 » |
|
nekem a dragon ball z,két álmot tuszkolt az agyamba. egyik:elsütöm a KA.ME-HA-ME-HAAAAAAAAAAA-t második:Genki damával pusztítok el egy óriás-t. Maga a technika olyan szelídnek és szépnek látszik,de csak azért is csillaghamuvá tesz bárkit.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 ápr 28, 21:50:03 » |
|
Kétségtelenül az egyik legszebb, főleg a dbz chrom kártyán közelebbről s távolabbról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 máj 04, 21:34:01 » |
|
szerintem semmire való, egyetlen ellenfél ellen jött be (az is a legerősebb volt kidbuu, vegeta túlélte, freiza is simán). gtt nevegyük ide én aztmondom.... Nem olyan varázslatos mint egy kamehameha, vagy akár egy kikoho. uncsi hogy mindenki ellen ez az ütő fegyver. mint narutonak a csoró ransengan Direkt megkreálta a főnök az olyan ellenfeleket akik ellen csak ez hathat.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12 Dátum: 13 ápr 30, 21:22:24 » |
|
nekem hihetetlenül tetszik, az ember azért felvigyorog mikor meglátja hirtelen azt a nagy, szép energia gömböt vagy azt, hogy Goku mosolyog és felgyógyul vagy amellett még azt is mikor hirtelen megnő és persze az a jelenet mikor Vegeta ott megörül a GT végén, hogy Shenron veszített. És emellett az a végtelen megnyugtató, "mégis minden jó lesz zene" az rátesz egy lapáttal. Hihetetlen tényleg egy nagyszerű technika ez is bemutatja, hogy rengeteg kicsi elpusztíthat bármit, nekem tényleg ez a kedvenc technikám kinézetileg is, érzelmi múlt miatt is és erőssége na meg zenéje miatt is
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
szini
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13 Dátum: 13 dec 08, 23:51:22 » |
|
szerintem semmire való, egyetlen ellenfél ellen jött be (az is a legerősebb volt kidbuu, vegeta túlélte, freiza is simán). gtt nevegyük ide én aztmondom.... Az a probléma, hogy nem érzed a különbséget. Kid Buu elleni Genki Dama sokkal nagyobb volt, mint az előzőek. Szerintem meg van a maga varázsa ennek is. Kamehame-ban Gohan SSJ2 a csúcs amit Cell ellen művelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #14 Dátum: 13 dec 09, 00:29:35 » |
|
Még jó, hogy nagyobb volt, hiszen addigra már Gohan felnőtt és új erőt szerzett. Ott voltak a többiek is, akik erősebbek voltak. A Buu arc-ban ne felejtsük el, hogy addigra már volt ott egy Goten is, meg az egész emberiség persze Így még jó, hogy egy erősebb genki damát képzett a Buu arc-ban, mint az előzőekben ^^
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|