Krilin csengőhangját ki ismerte fel?
(kis segítség: kapcsolatban áll a szinkronhangjával)
Gohan:
- Szuper csillagharcossá talán még át tudok változni.
- A katonáit talán még le tudom győzni.
Korábban azt mondtam, hogy Base Goku ezerszer erősebb, mint Gohan. (De legalább 500x) Tévedtem.
Minim 30.000-es szorzó van kettejük ereje közt.
Ez annyi tesz, hogy Base Goku itt, vagy 5x erősebb, mint a Buu elleni SSJ Vegito. SSGSS Goku meg 100x erősebb nála. (ha annak is 50x-es a szorzója, mint az SSJ-nek)
Kis érdekesség, de a saját Namek utáni power level rendszeremben. Goku most pont egy milliószor erősebb, mint ahogy a Namekon volt
Goku majdnem 25 percig verekedett Dermesztővel.
Vegita alig kapott 3 percet.
De jobb volt, mint Goku 25 perce
Azon kívül, hogy volt egy verekedés, nem igazán éreztem Dragon Ballnak
Tien, Roshi és Krilin közül valamelyik tuti azért került bele, mert a stúdiónál valami nagy kutya kedvence.
Mert az érdekes, hogy a Két kicsi maradjon otthon, de Roshi az jöhet. Mondjuk az öregre azt mondom nem volt rossza küzdelme lévén az erőszinteket nézve.
De ha Roshi 137, akkor Dermesztő katonái kb olyan erősek lehetnek, mint Goku, vagy Yamcha a Dragon Ball elején? (Igen az elején, mielőtt Roshi edzette volna őket) Esetleg 1-2 katonát lehetne Giranhoz, vagy Namhoz hasonlítani)
Hát de Mr. Satan? Ennyi erővel jöhetett volna ő is.
Mondjuk Jacko sem volt rossz, de ő is csak azért, mert úgymond jelentősen a Z "harcosok" szintje alatt van, és inkább az eszét kell ahsznállnia.
Lényegében szerintem nem azzal van a baj, hogy van benne logikátlanság, hanem hogy a logikátlanságok egymással szembe mennek.
Dermesztő, meg nem tudom. Egy idióta... ahogy a katonái is.
(megj. Ha a Földön nem lennének Gokuék, mint verőemberek, akkor szerintem Bulma már rég kifeljesztett volna egy olyan sugár pisztolyt, ami instant elporlasztaná Dermesztőt.)
Szóval volt benne egy-két poén, meg easter egg (lásd fent) semmi több. Egyszerűen nézhetne az ember a tecsőn egy X vs Y gameplay videót is.