Cartnecker
|
|
« Dátum: 10 dec 30, 16:06:54 » |
|
Téma a "sima" Dragon Ball mozifilmek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jan 15, 16:07:37 » |
|
Nekem ezek a "sima" Db mozifilmek kicsit se tetszenek, egyik se a 4 közül. Mindegyik ugyanaz a történet csak 1 másik verzióban. Talán a 4. az még ér is vmit , tetszik , hogy új , és szép grafóval újra csinálták az EREDETI történetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 márc 24, 07:13:58 » |
|
Szerintem se jók így. Egyszer még elmegy de utána más szemszögből na, mindegy. Nekem a Z 13 mozia tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 szep 26, 18:32:12 » |
|
Vannak köztük jók, de eléggé egy kaptafára készültek. Nekem most a Bojack Unbound a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GombiD
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 13 jan 20, 19:57:22 » |
|
egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudná megnézni sorban a db filmeket, mert sajna online sehol nem találom magyar felirattal... köszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5 Dátum: 13 jan 20, 20:54:55 » |
|
http://mesekaneten.blogspot.hu/Például itt, de semmit nem vesztesz vele, ha nem látod őket, elég rosszak a sorozathoz képest. Bennem egyik sem, hagyott mély nyomot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GombiD
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 13 jan 21, 00:16:28 » |
|
itt én sajna csak a z-s filmeket látom... olvastam én is hogy igazándiból nem nagy cucc sőt mind a 4 u.az csak más aspektusból megközelítve... de ha már nézek valamit akkor mindent megnézek hozzá de azért köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 21, 00:17:04 írta GombiD »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #7 Dátum: 13 jan 21, 12:19:13 » |
|
Nem tudom, azért a Z movie-k közül volt jó pár, amit szerettem. Például a 4-től egészen a 13-ig überkirály xD Na jó, a 10-es movie a Bio Brolly az nem tetszett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 21, 12:20:18 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #8 Dátum: 13 jan 21, 15:55:02 » |
|
Én most néztem meg 2.jára a Bio Brolly-t és teljesen megváltozott a véleményem és meglátásom vele kapcsolatban. Szerintem ez lett a legjobb Brolly-s movie. Hogy miért ? Alapból nem egy kaptafára épített maga az egész mozi, továbbá tetszett maga a sztorija is, és nagyon igényesen, több hosszú percen át meganimált pörgős harcokat láthattunk. Mindenki szépen gyepálta Brokkolit. Nem volt ugyanolyan monoton, mint kb az összes Dbz mozi, hogy mindenki átadja Son Gokunak az erejét, és egy genki damaval, vagy szuper kamehameha-val legyőzik a végén. Szerintem ez nagyon zsír lett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
almahdi672
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 15 okt 09, 21:10:29 » |
|
Már fenn van torrenten a Dragon ball Z Fukkatsu no F film Remélem hamarosan feliratot is kapunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #10 Dátum: 15 okt 10, 19:02:37 » |
|
Igen, folyamatban a fordítás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #11 Dátum: 15 okt 13, 14:27:47 » |
|
Jó volt. Bár látom már camosan de igy jobb volt Kék átváltozás majd biztosan részletesen ki lesz fejtve az anmében Egy moviban ilyenre nincs idö. Wish a kedvencem , legnagyobb dranball arc mostanában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
almahdi672
Újonc
Nem elérhető
|