1.: sehova. Ezen én is gondolkodtam, de nem találtam választ. Amúgy szerintem most ez nem gond. Nem lehet minden mozi visszaemlékezős időutazós. Márpedig most annyira sűrű a cselekmény és annyira egymásba érnek, hogy 1 nap szünet sincs.
Ezt amúgy azért kérdeztem mert a háború után még lehetett volna, de a Kyuubi formát nem láthattuk benne amiben könnyen legyőzte volna a "madárkát"
Ööö, de itt a movieban mikor volt kyuubi chakrával?
Alapból is gyorsabban gyógyulnak a kyuubi jinchuuriki lét miatt(pl.: mikor Hainata kenőcsével a chuunin vizsga selejtezőjében bekeni a kezét azonnal begyógyul a sebe és a sennin mód szerintem ad minimum annyi regenerációt mint egy egyszerű kenőcs -sőt valószínűleg jóval többet is)
5.: Az szerintem csak saját magán megy, máson eddig azt a jutsut nem használta.
A Paines harcban használta hogy megmentse az életben maradt lakókat - vagy akkor csak Katsuyuu-nak adta át a képességét?
Bár egy picit túl sokáig gyepálták, nagyon tápos csibe lehetett, csinálhattak volna valami durvább vérengzőbb fenevadat, ha már ilyen kemény, hogy Bee sem képes lecsapni.
Én sem értem telljesen, mert: egy: elvileg csak csontból volt a váza úgyhogy nem értem hogy miért nem tört össze amikor Naruto pofán(bordakosáron) vágta; kettő: Ryuuzetsu Oni Douro-ja meg kellet volna gyújtsa a tollát mint Mui Tenrou-ja.
Ez igaz, épp nem tört elő belőle a Kyuubi chakrája, mikor átszúrták. Ettől függetlenül szerintem simán előjöhetett volna, főképp miután a csajt is átszúrta. Picit dühös lesz, és máris bevörösödik. Akkor is megmentette az életét a Kyuubi, amikor Kabuto megsebezte a szívét. Elvileg azt a sérülést még Tsunade sem tudta volna meggyógyítani. Szóval az áldozzuk fel életünket Naruto-ért szerintem kicsit sok volt. De mint írtam, legalább a csata élvezhető volt, még mindig jobb azoknál a részeknél, ahol sem a csata, de még a történet sem élvezhető.
Elvileg nem a Kyuubi mentette meg hanem Tsunade könnyei mert Kabuto is mondta hogy elzárta azt az utat amin a Kyuubi és az ő öngyógyulása létrejön.
És még néhány kérdés eszembe jutott így kutyafuttában:
1.: Bee miért nem kérdezte meg hogy hogy lehetne elpusztítani legegyszerűbben a dobozt a Hachibi-től avagy miért nem próbálta meg egy bijuu-bombával elpusztítani(Naruto négy farokkal elpusztította vele Orochimaru Három Démoni Kapu-ját is - ezesetben szerintem a nyolcfarkú teljes erejű bombája könnyen eltüntette volna.nem?)?
2.: Miu miért rakta vissza Naruto-ra a Tenrout és Naruto miért a fejét védte amikor már tudta hogy a mellkasára céloz?
3.: Miért aktiválódott a Tenrou mikor sennin módban használta a Kage Bunshin no Jutsut aztán kikerült belőle?
4.: Naruto miért nem vitte Ryuuzetsut azonnal Tsunade-ékhoz hogy meggyógyítsák?
5.: Ryuuzetsunak miért volt több életereje mint Naruto-nak mikor ő nem jichuuriki sőt még a lyuk is nagyobb volt a hasán?
6.: Vajon miért jutott eszébe Ryuuzetsunak hogy abba a lángyaszerűségbe beleugorjon mikor valószínűleg Naruto elugrott volna aztán Muku fejébe nyomta volna az Oodama Rassengen-t(vagy tévedek hogy ki tudta volna védeni?)?
7.: Bee miért csak az első ütést tudta bevinni?
U.I.: Mellesleg annyira "tettszik" hogy arra odafigyelnek benne hogy mutassák ahogy a rabokat elkapják de ezekre meg arra hogy mutassák Naruto-t ahogy elfogy a chakra-ja és leesik -szerintem ezt bele kellet volna rakniuk hisz mégis a főhősről van szó- nem