Hm, őszintén szólva nem voltak nagy elvárásaim a filmet illetően.
Mit ne mondjak, nem húzták nagyon az időt, az első 5 perc után Narutot már le is csukták
.
És meg kell hagyni, ahhoz képest hogy Vérbörtön a hely neve és a "legbűnösebb shinobikat" zárják be ide, elég könnyen ki lehet jutni a celládból és a börtön területéről
. Hát nem egy Impel Down az biztos...
Mégis így hogy nem viszonyítottam az eredeti történethez, egész érdekesnek találtam ezt a börtönös helyzetet, a movie 2/3-a szerintem nem volt olyan rossz, való igaz hogy nem volt sok akció benne, de volt egy hangulata.Ryuuzetsu és Bee embere is egész jó mellékszereplők voltak + van Mui, a börtön vezetője és még négy rejtélyes maszkos alak, jó ellenségek lesznek Narutoék számára a végén.
Erre mi van?
Megjelenik Muku/Satori, Muiról kiderül hogy csak őt akartam megmenteni( holott ő okozta a halálát -_-), a 4 maszkost hirtelen beszívja a bűvös kocka, és kaptunk egy nagy groteszk tollas szörnyet mint végső ellenség, aki mindenkinél erősebb......
Hát innentől már nem volt valami érdekfeszítő a film, a konohaiak támadnak, Satori kerülgeti őket, Naruto rasen-shurikenes támadása kisértetiesen emlékeztet a 3. filmbélire,a harc végére mindenkinek egy lyuk tátong a hasán stb....
Így, néhány poéntól eltekintve a befejezés siralmasasn rossz lett.
Szerintem volt benne lehetőség, kár hogy a végét így elszúrták. Az előző időutazósnál jobb volt, itt a film első 2/3-a meglepően le tudott kötni.