24 nov 30, 18:21:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sai  (Megtekintve 81232 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #300 Dátum: 08 jún 29, 22:08:58 »

Ino csak maradandó halláskárosodásban részesítette volna (leordítja a fejét), vagy esetleg megszállja a testét, aztán leugrik vele egy szakadékba, és zuhanás közben feloldja a jutsut. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #301 Dátum: 08 júl 11, 13:40:09 »

Most akkor Ino jön össze vele? Vagy Saku??? Nah ezt vhogy nagyon nem vágom... de én még csak  a shp 50 körül tartok........ :'X
Naplózva
Sai_perv
Újonc
*

« Válasz #302 Dátum: 08 júl 11, 14:05:09 »

lol... szerintem senkivel, hacsak nem azzal a volt boyfriendjével akinek a könyvet rajzolta volna a mennyekben. ikszdé
*noo*... T_T
Naplózva

Kuru kuru Kuru!!  ikszdé .:Mononoke:.
*__* BJD / ~DA~ / Nitro+Chiral
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #303 Dátum: 08 júl 11, 16:02:45 »

ŐŐ az a testvére volt de nem probléma. Legalábbis én úgy tudom.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #304 Dátum: 08 júl 11, 17:52:14 »

hát csak a testvérének tekintette de nem volt az azt hiszem
amúgy sai csak szerintem öltözködik b*zisan? és én annyira utálom azt az agyalágyult tudatlanságát még rosszabb emberismerő mint naruto  ikszdé a nőkhöz meg még annyit se ért mint egy ötéves úgyhogy nagy valószínüséggel a kezével fog összejönni  Lehánylak ikszdé vagy rajzol magának valakit ikszdé (hű de hülye vagyok)
na de most komolyra fordítva remélem hogy valahogy kinyiffan vagy valami történik vele és többet nem látjuk mert annyira idegesít a feje
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Sai_perv
Újonc
*

« Válasz #305 Dátum: 08 júl 12, 10:19:16 »

Tényleg nem a testvére volt. A kedvenc "neveljük ki a gyerekekből az érzelmeket" akadámiámon találkoztak, és Sai neki rajzolta volna a képeskönyvet. Aztán az meghalt és kb. testvérének kezdte hívni. Animékben ez amúgy is szokása a kissrácoknak a nagyon közeli barátukra nézve. Naruto is folyton ezt nyüstöli Sasukéra. Még jó hogy legalább a nevén nevezi o_O.
Egyébként meg, a viselkedése érthető mivel mazsola kora óta egy tök abnormális környezetben elzárva nevelkedett. Még jó hogy szerencsétlen nem tudta megtanulni az alapvető erkölcsöket és hogy hogy kéne viselkedni. ( plusz uyge az érzelem kinevelés de szerintem az hülyeség^^;) Bár az is igaz hogy alapvetően számítósabb jelemme van. Viszont mióta Naruto vele is eljátszotta a "gyere ki a fényre" játékát amit oly sokakkal, már javult + úgy követi Narutót min t egy kacsa. xD ( ha épp szerepel...)

A ruhájának megadom a pontot, de nem csak az hanem szerintem ő is gay. xD Egyébként valószínű hogy meg fog halni mert komoly köteléke igazán nem maradt a történetben. Úgyérzem áldozati báránynak tartogatják. =_=;

Naplózva

warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #306 Dátum: 08 júl 12, 12:35:04 »

Nem csak te gondolod így xenon Nevet Én amikor a shippu ending-jében megláttam totál azt hittem hogy az egy csaj lesz erre kiderül hogy fiú na bazz itt voltam totál kész agyilag
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #307 Dátum: 08 júl 12, 18:52:57 »

Tényleg nem a testvére volt. A kedvenc "neveljük ki a gyerekekből az érzelmeket" akadámiámon találkoztak, és Sai neki rajzolta volna a képeskönyvet. Aztán az meghalt és kb. testvérének kezdte hívni. Animékben ez amúgy is szokása a kissrácoknak a nagyon közeli barátukra nézve. Naruto is folyton ezt nyüstöli Sasukéra. Még jó hogy legalább a nevén nevezi o_O.
Egyébként meg, a viselkedése érthető mivel mazsola kora óta egy tök abnormális környezetben elzárva nevelkedett. Még jó hogy szerencsétlen nem tudta megtanulni az alapvető erkölcsöket és hogy hogy kéne viselkedni. ( plusz uyge az érzelem kinevelés de szerintem az hülyeség^^;) Bár az is igaz hogy alapvetően számítósabb jelemme van. Viszont mióta Naruto vele is eljátszotta a "gyere ki a fényre" játékát amit oly sokakkal, már javult + úgy követi Narutót min t egy kacsa. xD ( ha épp szerepel...)

A ruhájának megadom a pontot, de nem csak az hanem szerintem ő is gay. xD Egyébként valószínű hogy meg fog halni mert komoly köteléke igazán nem maradt a történetben. Úgyérzem áldozati báránynak tartogatják. =_=;

Tényleg nem a tesója volt az a fehér hajú fiú???? Sokszor olvastam azokat a fejezeteket, de az animét ritkán nézem... szóval ott vallotta be  Hmm? érdekes  Hmm?
Lehet, hogy meleg, mert a ruhája nagyon feltűnő... A barátnőm azt mondta, hogy nagyon ritka az ilyen fiúkarakter! Mármint az öltözködés miatt
Naplózva
Sai_perv
Újonc
*

« Válasz #308 Dátum: 08 júl 13, 12:14:27 »

Lehet, hogy meleg, mert a ruhája nagyon feltűnő... A barátnőm azt mondta, hogy nagyon ritka az ilyen fiúkarakter! Mármint az öltözködés miatt

Nem csak a ruhája feltűnő hanem az érdeklődése is az ochinchin mániájával. ikszdé ( Ráadásul csak egy 7 éves hívná ochinchinnek =_=; na jó... talán nem de ez a szóhasználat akkor is gáz. ikszdékacsint
Főleg amikor elkezdte sorolni Narutónak hogy ez a volt barátja mennyire hasonlít rá és a sorban ismét megjelent a "még az ochin...-je is" csak épp nem fejezte be, mert akkor az egyszer konszideratív volt és látta hogy Naruto még a szó hallatától is összerándul. xDD

Egyébként tekintetbe véve hogy a Shounen jump által kiküldött rendező emberkének mennyi szerepe van az olvasottabb mangák alakításában, sajnos tutira veszem hogy Sai is csak a fangörlök miatt ilyen eltúlzott...

Ráadásul, hiába keringtek a hírek hogy a Naruto a végéhez közeleg, az a sanda gyanúm van hogy ez is úgy végzi mint a többi végtelenbe nyúló Shounen jump manga, amiket amíg sokan olvasnak addig megy. =___=
Imádkozom hogy a mangaka ezennel bemutasson nekik és lezárja végre a történetet amikor eljön az idő... már szerintem így is orbitálisan elhúzták a dolgot.
Naplózva

Hige
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #309 Dátum: 08 júl 14, 15:35:30 »

na de most komolyra fordítva remélem hogy valahogy kinyiffan vagy valami történik vele és többet nem látjuk mert annyira idegesít a feje

Óóóóó!!! Szegény.... hogy mondhatsz már ilyet. ikszdé Nekem igenis tetszik Sai. Főleg a köcsögsége... Ördögi Dehát nem hibáztathatod a tudatlansága miatt....
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #310 Dátum: 08 júl 16, 18:59:28 »

sai jutsujai egyáltalán nem erősek.... taijutsuja viszont nem rossz mint amikor sasuke kardjához ugrott és prögött meg ütött Nevet  akárki leütné őt kivéve a csajokat(bár temarival gondba lenne Nevet) amikor írom hogy sokan leütnék akkor nem gondolok a sok konohai nyomorék chuninra(ebisu,iruka) meg az anbu tagokra sem.. hanem shika,kiba,neji meg a többire
Naplózva

So troublesome....
kaoszzsolt
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #311 Dátum: 08 júl 16, 19:05:21 »

szerintem sai jó fej már mint a saját módján bár néha féltem hogy a beszólásából nem lesz e beutaló a korházba  Nevet
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #312 Dátum: 08 júl 16, 19:11:55 »

Remélem, hogy a fogorvoshoz is bejelentkezett  Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #313 Dátum: 08 júl 18, 22:40:48 »

... a sok konohai nyomorék chuninra(ebisu,iruka) ...

Ebisu speciális jounin és nem chunin. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #314 Dátum: 08 júl 19, 07:21:11 »

juj az még durvább!!! Nevet :'X speciális jounin o_O, hát az biztos nem az ereje miatt kapta azt a címet... kitud képezni akárkit úgy mint más jounin szentem
Naplózva

So troublesome....
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins