Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 08 márc 09, 12:52:37 » |
|
hát elég érdekes személy de ezért kedvelem de azért Sasukenél jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #227 Dátum: 08 márc 09, 13:41:18 » |
|
Jah.. Olyan keverék (Orochimaru bőrszíne,Sasuke szemei) A túlőszinteség meg Naruto-tól lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #229 Dátum: 08 márc 09, 13:51:59 » |
|
Sainek a humarat nagyon birom , a tobbi nem elege kifejlett (azert egy kicsit hasonlit Sasura , de csak egy kicsit).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #230 Dátum: 08 márc 09, 13:59:28 » |
|
Gabesz milyen informált vagy (vagy ez benne volt valahol a shippuudenbe csak nem figyeltem :'X ) mindenesetre tök jó(a név is meg a fegyver is) csak az a baj hogy ez nem is az igazi neve (van neki olyan egyáltalán, vagy az ANBU Gyökérben ezt is kispórolják)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #231 Dátum: 08 márc 09, 14:04:24 » |
|
Sainek a humarat nagyon birom , a tobbi nem elege kifejlett (azert egy kicsit hasonlit Sasura , de csak egy kicsit).
a humorát? nem értem hogy lehet valakinek humora akinek nincsenek érzései, na mindegy énnekem az tetszik ahogy érezni könyvekből tanul no de a végén eléggé elszúrja
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #232 Dátum: 08 márc 09, 14:07:33 » |
|
A humorat arra ertettem , hogy milye jol tudja a tobbi embert sertegetni meg akkor is ha nem is akarja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Had2222
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #233 Dátum: 08 márc 09, 14:25:13 » |
|
Tényleg, ez igaz! De lehet hogy ebben leli örömét? (Na jó, csak vicceltem) De télleg vicces, azokon én mindig nevetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #234 Dátum: 08 márc 09, 15:03:35 » |
|
Es amit Sakuranak mondott hogy egy idegzsak mert kereste a megfelelo becenevet ahogy a konyvben irta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #235 Dátum: 08 márc 09, 15:17:28 » |
|
az vicces volt de amit Ino-nak mondott h. Ms. Álomszép az se semmi nah ... mind1 jó szövege van és kész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #236 Dátum: 08 márc 09, 15:21:14 » |
|
A mosolya hidegrazo (nem szo szerint), en nem tudnek olyan sokaig mosolyogni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #237 Dátum: 08 márc 22, 17:53:36 » |
|
nem igazán értem mért szeretik emberek annyira Sait..én kifejezetten utáltam...még akkor is amikor már kiderült hogy a jó oldalon ál...
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #238 Dátum: 08 márc 22, 17:55:28 » |
|
hát izlések és pofonk én pl. azért szeretem mert jók a beszóllásai és szerintem aranyos ahogy könyvekből tanul érezni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #239 Dátum: 08 márc 28, 18:21:54 » |
|
Én az elején nem nagyon csíptem, de Narutot jól beégette a fürdőben, meg Sakura előtt is... szegény. A beszólásai azok nagyon jók, de amit Sasukenak mondott, hogy hiába próbál mosolyt erőltetni az arcára, úgy látszik, hogy utálni való személy... az jó volt. De miuán megjavul, sztem tök jó fej lett. A Méregzsák, meg a Ms. Álomszép röhögtem eleget, de azt megnéztem volna mi történik ha Choujinak kimondja, hogy hájgép az csúnya lett volna... A sai fegyver nekem nagyon tetszik, de nem tudtam mi a neve, de múltkor benne volt a Mondoban és azt nem értem miért ezt a nevet kapta, amikor nem sai van nála. ál tény, hogy elég érdekes lenne névnak a wakizashi... mind1... Sai egy jó karakter lett és sztem sok szerepe lesz még neki (nem csak mint a 7-es csapat új tagja)
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
|