24 nov 27, 20:43:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sai  (Megtekintve 81127 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #180 Dátum: 08 jan 16, 08:00:16 »

egyébként megmondaná valaki mi sai GYÖKÉR küldetése ott ahol az anime tart?

Asszem az, hogy álljon át Orohoz, és eggy ideig át is fog
Naplózva
Kurogane-kun
Vendég
« Válasz #181 Dátum: 08 jan 16, 14:30:58 »

Nemtom ez csak tipp de sztem Sasukét akarja eltávolítani az útból, amiért Konohát elárulta/elhagyta és ugye missing-nin lett és ezért likvidálni kell legalábbis. Szerintem Danzou ezt adta neki küldetésül

« Utoljára szerkesztve: 08 jan 16, 23:59:23 írta Chakra » Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #182 Dátum: 08 jan 16, 14:43:30 »

Biztos, hogy ezt adta, de meggondolja magát, és úgy dönt, inkább megpróbálja megmenteni.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #183 Dátum: 08 jan 16, 14:47:31 »

Sai küldetése: Csatlakozva a Kakashi csapathoz, A kém elfogása. A kémtől kapott információk alapján Orochimaru felkeresése, és a bizalmába férkőzés. (Konoha közös elpusztítása) És végül a végső fő  feladat: Sasuke likvidálása... Ok: Orochimaru tulajdonában a sharingan túl veszélyes Konoha számára... Az már más tészta, hogy a küldetést nem teljesíti teljesen... Nem öli meg Sasukét...
Naplózva
kryboy
Chuunin
*

« Válasz #184 Dátum: 08 feb 07, 23:09:15 »

én nem nagyon csípem az animében de a mangában már más ,de egy kicsit olyan holtkóros néha
Naplózva
NinjaGo:rl
Chuunin
*

« Válasz #185 Dátum: 08 feb 08, 07:59:21 »

Uhh az ő karakterével nm tudok mit kezdeni. Olyan kedvesnek tűnik, csak az a gáz h nem a saját lábaán áll. Sasukét pedig nem hinném h lenne esélye megölni... Mert ha kifogy a tinta... Nevet
Naplózva

Icha Icha Édenkert For ever! ikszdé
tatatomi
Gennin
*

Mangekyou Sharingan

« Válasz #186 Dátum: 08 feb 08, 18:24:56 »

Ő is Anbu nem histtem volna hogy rajzolgatással is be lehet kerüni a Anbu-ba
 >Szomorú
Naplózva

Gondolkodom tehát..... .vagyok??
brooklyn
Vendég
« Válasz #187 Dátum: 08 feb 09, 13:01:22 »

Yo nem tudom mi bajotok Saial, szerintem sokkal szimpibb karakter mint a jó öreg Sasuke - kun. Személy szerint rühellem Sasukét de az más tészta. Különben szerintem nem a két szép szeméért lett Anbu hanem azért mert tud is valamit. ??? ???Mondjuk az is tény hogy tényleg néha vannak extra dolgai de őt még mindig jobban bírom mint Sasukét.
Naplózva
Dongo
Chuunin
*

Újra itt van a nagy csapat

« Válasz #188 Dátum: 08 feb 09, 14:48:39 »

vajon az ANBUK mind ilyen furák,vagy csak ő ilyen,már gyárilag...?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #189 Dátum: 08 feb 09, 17:28:57 »

Ne feledjük, hogy Sai nem a "sima" ANBU-ból van, hanem a Danzou által irányított ANBU Gyökérből. Ez utóbbi jóval elvontabb, tiszta Spárta (idézzétek fel ált. isk.-ból a Spártai katonaállamot ^^).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #190 Dátum: 08 feb 09, 17:34:54 »

Hat szerintem Sai egy nagyon fura alak,(es  szerintem Sasuke sokkal normalisabb).
Naplózva

gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #191 Dátum: 08 feb 09, 17:38:02 »

Khm... ^fulladozik egy sort^ Az szerinted normális, hogy csak azért rúgod fel a barátaidat és fél Konohát, hogy elmej egy őrölthöz, aki esetleg segít neked kinyírni a bátyádat. Tényleg normális, nem úgy, mint egy fiú aki úgy nőtt fel, hogy azt nevelték bele, hogy ne legyenek érzései. Szerintem Sai az aki normális és nem Sasuke, de ezt csak én gondolom így...  ;D
Naplózva

ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #192 Dátum: 08 feb 09, 17:44:44 »

De mostmar Sainek is kezdenek erzeseik lenni,igy lehet hogy normalisabb lessz es nem fog annyit vigyorog mint vadalma.
Naplózva

rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #193 Dátum: 08 feb 12, 18:35:04 »

Egyébként ez csak látszat h Sainak nincsenek érzései. :'( Mert pl ott a testvére könyve ami iránt elég erős érzelmeket táplál Hümm-hümm
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #194 Dátum: 08 feb 12, 19:48:37 »

Khm... ^fulladozik egy sort^ Az szerinted normális, hogy csak azért rúgod fel a barátaidat és fél Konohát, hogy elmej egy őrölthöz, aki esetleg segít neked kinyírni a bátyádat. Tényleg normális, nem úgy, mint egy fiú aki úgy nőtt fel, hogy azt nevelték bele, hogy ne legyenek érzései. Szerintem Sai az aki normális és nem Sasuke, de ezt csak én gondolom így...  ;D

nem csak te gondolod így teljesen egyetértek a kommenteddel a két egyén teljesen más kategóriába tartozik ha nem így nevelik nem tartom valószínűnek h ilyen lesz de mindezek ellenére is képes volt érzéseket kimutatni miután megértette h narutonak miért is fontos Sasuke
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins