Saku-csan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #405 Dátum: 09 máj 25, 08:12:34 » |
|
Pontosan erre célzok. ^^ Hiába, hogy az előzmény nem ugyan az... a végeredmény érzésnél helben vagyunk... és szerintem ez közös bennük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #406 Dátum: 09 máj 25, 12:46:31 » |
|
Igen, de... A legtöbbek kötelékét a halál vágja el, és az már az ő dolguk, hogy milyen irányt vesz az életük... Úgyhogy szerintem inkább a sorsuk hasonlít, nem ők maguk *nem hajlandó hasonlóságokat keresni Sai és Szöcske között* ^^
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Saku-csan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #407 Dátum: 09 máj 29, 22:48:26 » |
|
Nem tudom, a sorsuk is, de szerintem kicsit belsőleg is. *mindenképpen látja a hasonlóságot a két pélóó között (am az egyik osztálytársam beceneve a Szöcske ) Viszont az okok is mások... az egyik idióta a másik bolond... az egyik rájöt hogy jó dolog a kötelék a másik még várat magára. érdekes lesz! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #408 Dátum: 09 máj 30, 10:10:39 » |
|
Nekem általánosban volt egy Szöcske becenevű osztálytársam Sai és Sasuke között annyi a különbség hogy Sai fejlődőképes mert belátta hogy addig nem tud teljesértékű lenni amíg nem ismeri és meg nem éli az érzelmeket. Sasuke eldobta az érzelmeit mert ő úgy érzi hogy gátolják őt.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #409 Dátum: 09 jún 11, 13:43:58 » |
|
Én inkább Navelia véleményével értek egyet. Szerintem Sai abszolut nem hasonlít Sasukéra! Ő egy sokkal mókásabb figura (na jó, a fillerekben), és emellett ő próbál közelebb kerülni a többieken, még akkor is, ha ez számára nehezebb egy szokványos küldetésnél. Nekem amúgy a pofikája is tetszik, szerintem nagyon jól megrajzoták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #410 Dátum: 09 szep 18, 20:24:18 » |
|
hát számomra Sai egy elég furcsa személy+ néha jobb volna ha tartaná a száját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ixmix
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #412 Dátum: 09 nov 22, 15:40:44 » |
|
hát számomra Sai egy elég furcsa személy+ néha jobb volna ha tartaná a száját
Fu nekem is furi de nem baj olyan jól rajzól nekem ez non teccik kár hogy fiu szerető
|
|
|
Naplózva
|
NaruSaku forever!^^xD
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 09 nov 22, 19:01:35 » |
|
Nézz a ruhájára,abból szerintem kiderül... xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #414 Dátum: 09 nov 22, 19:16:48 » |
|
Olyan mintha kinőtte volna a ruháját és csóró h újat vegyen xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 09 dec 14, 17:47:03 » |
|
annyira vicces h hogy mondjam? van olyan h "érzelmileg visszamaradott"??? ha van akkor Sai olyan és ebből egy csomó vicces helyzet adódik én ezért szeretem:D és szerintem abszolút nem hasonlít Sasukéra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 14, 17:48:47 írta Nauzika »
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 09 dec 15, 00:20:16 » |
|
Enyieröbel Naruto is kinöte akor a ruháját mint Sai hisz nekiis mien rövid a nadrágja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kif-lee
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #417 Dátum: 09 dec 15, 03:32:48 » |
|
Érdekes, hogy pont ő, aki egy érzelmi analfabéta volt, mostanában mennyire képes befolyásolni az eseményeket. Talán abban is fontos szerepe lesz, hogy a régi 7-es tagok vérfürdőt rendeznek-e egymással. Tetszik milyen jól elemzi az emberek viselkedését, ráadásul erősen manipulálni tudja őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #418 Dátum: 09 dec 15, 22:35:21 » |
|
De legalább megmondja nekik a frankót, ha már saját ésszel nem fogják fel. ^^ Eddig eléggé "fekete-fehérben" látja a dolgokat, de azért szerencsére már vegyül bele néha egy kis szürke is. Már csak a "színek" hiányoznak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 09 dec 16, 19:08:57 » |
|
ha Sasuke tovább bonyolítja a dolgokat (márt pedig miért is ne?) akkor Sai az összes színt és az összes szín árnyalatát is megismeri
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
|