vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #375 Dátum: 09 jan 12, 21:23:29 » |
|
Aztán a végén ott fog kikötni hogy a Gyere gyere paradicsomot fogja olvasni mint Kakashi .Amúgy gy kis napozás tényleg ráférne 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 04, 20:53:22 írta Lady Gaga »
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #376 Dátum: 09 jan 13, 09:42:47 » |
|
Nem hiszem, hogy olvasni fogja azt a könyvet. Úgyse értené meg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #377 Dátum: 09 jan 13, 21:06:07 » |
|
Én kiváncsi vok h mutat-e majd a mangában valami újítást mert egy ANBU gyökértagtól elvárom h újítson és erősebb legyen... // csak h ne lovagoljunk Sai perverzitásáán  //
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #378 Dátum: 09 jan 27, 22:46:36 » |
|
Köszi.. :)De szerintem lesz valami nagy áttörés sai napjaiban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 04, 20:53:12 írta Lady Gaga »
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
 |
« Válasz #379 Dátum: 09 ápr 11, 10:20:54 » |
|
Sai  Jók a rajzai  De a ruhájával nem tudok megbékélni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #380 Dátum: 09 ápr 11, 10:32:43 » |
|
Sai az új fillerekben jegyzetelni kezdett az emberek viselkedésformáiról, akárcsak Lee Gai szövegeit  Csak nem utánozza Lee-t? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #381 Dátum: 09 ápr 11, 10:43:41 » |
|
Ezt pont én is írni akartam!  Az volt a komoly, menet közben leírta, hogy mi Shino kedvenc kajája!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
 |
« Válasz #382 Dátum: 09 ápr 12, 10:20:29 » |
|
Nem tom sztem ez hülyén van hogy jegyzetelgetni kezdett mert elvben erről már leszokott... Nekem kicsit furcsa volt hogy megint kezdi ezt a mesterséges ismerkedést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #383 Dátum: 09 ápr 12, 20:38:06 » |
|
Szerintem Sai így jó ilyen kis "érzéketlen" és végülis ő csak próbál többet megtudni az érzésekről meg az emberekről 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 04, 20:52:58 írta Lady Gaga »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #384 Dátum: 09 ápr 12, 20:43:25 » |
|
neeehem a könyvekből tanulásról szokott le nem a jegyzetelésről legalábbis tudtommal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shadow
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #385 Dátum: 09 ápr 20, 07:39:27 » |
|
Sai elég fura figura, elég érdekes karakter. Nekem nem jön be , túl titokzatos. "Sai az érzéketlen." 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanesaka
Újonc
Nem elérhető
A legjobb védekezés a támadás.
|
 |
« Válasz #386 Dátum: 09 ápr 23, 15:32:42 » |
|
Tényleg elég érdekes...Az elején bejött.Pont mert titokzatos volt  De most mintha "megadta" volna magát.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valami becses számodra... még ha az életedbe is kerül... a saját kezeiddel... meg kell védened..." 
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
 |
« Válasz #387 Dátum: 09 máj 07, 13:10:09 » |
|
Csak ahogy Naruto mondaná "kapcsolatokat" akar kialakítani Meg most a fillerekben van egy új jutsuja a Sumi Narashi asszem
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
 |
« Válasz #388 Dátum: 09 máj 12, 00:45:00 » |
|
Hát nem tudom, én imádom sai ruháját Szerintem pont azért, amiért a döntő többség nem, de hagyjuk is, ízlés kérdése. Amúgy ha már annyira lefárasztottam pár embert anno egyik manga kommentben, had fárasszalak titeket is, szerintetek lehetséges-e, hogy Sai tényleg egy Uchiha leszármazott? Végül is megemlítik a magában hogy hasonlít Sasuke-kun-re (aki meg Itachira, és így tovább, de ez most lényegtelen), és voltaképp tényleg nagy a hasonlóság?
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
 |
« Válasz #389 Dátum: 09 máj 13, 13:50:22 » |
|
Télleg fárasztó Sztem elég kicsi a hasonlóság max annyi hogy Sai-nak is fekete a haja
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|