Pontosan ezt mondtam én is. Ha még egy 15 perces, story módot bemutató videót adtak volna ki, és nem a
MEGJELENŐ 4. Bleach mozifilm egyik pályáját mutatják be, akkor oké, hiszen megtudjuk, hogy lesznek kivitelezve a karakterek anime beli képességei és, hogy milyen módon kell ölni az adott ellenfelet. Most elmondom annak aki nem tudja, hogy a moviek épp, hogy alapszálon kapcsolódnak egy sztorihoz tehát egy körülbelül 1,5 órás folyamatos fillernek mondhatóak el csak úgy mint az OVA műfaja (csak az rövidebb). és mivel eddig nem kaptunk olyan moviet, ahol Soul Societyn és a történet eddigi fő helyszínein kívül lenne a cselekmény, nem úgy mint a mostaniban:
ugyanis ez a Pokolban fog játszódni, nem véletlenük HELL CHAPTER és mivel nincs információnk a pokolról, nem tudhatjuk azt, hogy milyen technika és esetleg képesség használható ott, egyáltalán alkalmas-e arra, hogy egy Shinigami a kardjának különleges képességét/geit használja sőt, talán még kidou sem használható ott. Ki tudja? És az is elképzelhető, hogy annak fejében, hogy Eperke belépjen a pokolba fel kell áldoznia a getsugat, vagy éppen összekavarodnak a dolgok a belső világában és ez miatt nem képes a bankai/shikai váltáson kívül más zanpakutoval történő különlegességre. De ezt rövidebben leírtam már:
Lehet, hogy Ichigo addigra nem is tudja már a Getsugát, vagy csak a pokolban nem lesz használható. Bármi lehet még ebből
Bence12 neked is teljes mértékben igazad van. Nem tudhatjuk, hogy a grafika miféle lesz egy videóból. Persze ez kis mértékben a TV méretén/fajtáján is függ, hiszen nem mindegy hogy egy régimódi tanyatévén játszol vagy egy ultra vékony HD felbontású nagy képernyős csodán.
Akokr már meg is említeném az UNS-t csak a sima... abban egész konoha részletesen ki van dolgozva, és akármin ugrálhatsz.
És te aztán láttad, hogy van kidolgozva Hueco Mundo és Soul Soul Society ezen felül a 3. biztos helyszínünk Karakura
(Így visszanézve rohadt sokat írtam, aki elolvassa az valami nagyon olyan ember lehet )