Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #90 Dátum: 11 máj 30, 16:44:57 » |
|
Szerény véleményem ezzel kapcsolatban az hanii, hogy nem hiába volt ez a jelenet. Igazi irónia volt az egész, hiszen a pasas azt mondta Sakurának: "Biztosan kivételes srác lehet ha megérdemelte a szerelmedet" (vagy valami ilyesmi) Erre a rózsaszínnek meg beugrik egy beteg Sasuke fej, rögtön meghazudtolva azt a tényt, hogy Szöcsi kiérdemli az ő rajongását. Javítsatok ki ha tévednék, de ennek így van értelme.
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #91 Dátum: 11 máj 30, 17:47:15 » |
|
Lehet annyira nagy NaruSaku-s vagyok, hogy képes vagyok mindent figyelmen kívül hagyva még hinni bennük.^^ Lehet Sakura azért gondolt Sasuke-ra, mert tudja, jelenleg Naruto-t az ő megmentése köti le, valamint aggódik az életéért az elkövetkezendő csatában, mivel tudja, Sasuke óriási sötétségben leledzik.^^ Kishi ezzel jól beugratja a népet, majd lesz egy jelenet, ahol mindenre fény derül.. és mi, és Kushina is boldogok lehetünk. *.*
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #92 Dátum: 11 máj 31, 07:42:45 » |
|
Kedves NaruSakus bajtársaim ezt nézzétek meg az én lelkemnek jól esett, remélem nektek is jót tesz majd! http://www.youtube.com/watch?v=7O4nXcJXOYs&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
I hate u!
|
|
« Válasz #93 Dátum: 11 máj 31, 19:33:10 » |
|
Kösz miki a kedves szavakat, jól estek, bár nem hiszem, hogy megérdemeltem. Miután az elmúlt pár napban nem tudtam aludni így elkészültem a 3.-4. fejezettel. Egy rövidke átvezető fejezet után próbáltam rámenni a NaruSaku párosítás alapkövének letételére. Itt van ni.
|
|
|
Naplózva
|
NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #94 Dátum: 11 máj 31, 21:36:55 » |
|
Akkor nem is mondok többször ilyet. Csak annyit, hogy NAGYON KIRÁLYYYYY!!!!! a folytatás is. Nagyon alakulnak a dolgok. A videóhoz annyit, hogy jól össze lett rakva, és van benne igazság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #95 Dátum: 11 jún 01, 10:50:19 » |
|
Szerénységem is elolvasta. Egyre jobban tetszik. Nauto és a róka társalgása rettentően bejött az utána következő csodás NaruSaku pillanatokról nem is beszélve. Olyan aranyos, hogy már fááááj Ezt látni akarjátok, én tudom: http://fc03.deviantart.net/fs51/i/2010/007/1/f/NaruSaku_Your_Glance_by_Warrior_of_Ruin.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 01, 11:22:09 írta Norgreid »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #96 Dátum: 11 jún 01, 15:36:18 » |
|
Ez volt egy jó ideig a hátterem, Norgreid. Jó, megnyugodtam, hogy akkor nem csak belőlem jött elő az optimizmus.^^ A fanficbe majd belekezdek, jelenleg nagyon kell koncentrálnom az évvégére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 01, 15:37:16 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #97 Dátum: 11 jún 02, 20:11:49 » |
|
Lehet annyira nagy NaruSaku-s vagyok, hogy képes vagyok mindent figyelmen kívül hagyva még hinni bennük.^^ Lehet Sakura azért gondolt Sasuke-ra, mert tudja, jelenleg Naruto-t az ő megmentése köti le, valamint aggódik az életéért az elkövetkezendő csatában, mivel tudja, Sasuke óriási sötétségben leledzik.^^ Kishi ezzel jól beugratja a népet, majd lesz egy jelenet, ahol mindenre fény derül.. és mi, és Kushina is boldogok lehetünk. *.*
Ámen, így legyen! És egy kis erősítés: http://rigoberto60.deviantart.com/art/In-the-end-204511844?q=gallery%3Arigoberto60%2F30473103&qo=14http://rigoberto60.deviantart.com/art/Safe-201850304?q=gallery%3Arigoberto60%2F30473103&qo=29
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 02, 22:50:41 írta miki »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #99 Dátum: 11 jún 03, 19:51:33 » |
|
Én azért nem hinném, hogy pont szöcsire menne rá abban az esetben, ha mindketten meghalnának. Az tény, hogy késő bánat lenne a Naruós verzió. De szerintem ez lenne a reálisabb. Abban én is reménykedem, hogy hamarosan észbe kap Sakura, bár Naruto is tehetne valamit az ügyért. Mondjuk háborúban necces, de utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #100 Dátum: 11 jún 04, 21:13:14 » |
|
Na látod, annak ellenére, hogy nőnemű lény vagyok eszembe sem jutott, hogy Naruto is léphetne valamit az ügyben. Pedig milyen igazad van! Lehet ha lecsitulnak a dolgok lesz valami... csak lennie kéne, hiszen még Hinatának sem válaszolt vissza. Folyton csak a bunyó... ejnye Naruto! http://fc09.deviantart.com/fs45/f/2009/095/3/7/NaruSaku__Action_by_MuseSilver.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 19:55:07 írta Norgreid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 11 jún 07, 16:03:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #103 Dátum: 11 jún 07, 20:25:36 » |
|
Szia rencsacsa! Üdv a klubban! Érezd jól magad köztünk! A neved pedig láthatod már a listánkon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|