Ide minden jöhet, ami NaruSakus: kép, fanfic, amv, mmv, stb.
A fanficet feltétlenül elolvasom, ha lesz egy kis időm.
Micsoda kis ima.
Látom, a Himnusz azért ott volt, mint ihlető.
A kép amit linkeltél egy képregény darabja, nem?
Innera munkáit szeretem egyébként.
Kizárt dolognak tartom, hogy Sasukére gondolt a mostani mangában Sakura. Ha figyeltétek, Naruto szájából sokkal többet hallani Sasuke nevét, mint Sakura szájából. Sakurának már sokkal fontosabb Naruto, mint Szöcske, nem véletlenül ölte volna meg, ha képes lett volna rá.
Az ellentábor szeret azzal érvelni, hogy amikor Sakura szerelmet vallott Narutónak, az is csak egy újabb hazugság volt, de én nem így gondolom. Szerintem pusztán annyi történt, hogy felerősítette a jelenlegi érzelmeit. Tehát picit túlzott, amikor azt mondta Narutónak, hogy szereti. Ettől függetlenül ez igaz, de még nem olyan igazi erős szerelem ez - na majd később.
Meg persze a part1 után furcsa is komoly érzelmet hallani egy olyasvalaki szájából, aki a Sasuke iránti rajongását lépten-nyomon kifejezte.
Meg ugye sokan hajlamosak elfelejteni, hogy milyen szépen fokozatosan felvezette ezt a "Narutóba beleszeretést" Kishimoto-sensei, a kis apró jeleivel.
Narutóék korosztályából mindenki felnőtt úgymond, mindenkin megfigyelhető jellemfejlődés - Sakura esetében pont ez az, hogy végre elkezdte értékelni Narutót, aztán szép fokozatosan beleszeretett. *hehe*