Nikkie
|
|
« Dátum: 10 okt 05, 21:40:00 » |
|
Vagyis NaruSaku Fan Club. Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy megnyíljon ez a topic is, ha már egyszer a NaruHina és a SasuSaku fanoknak is lehet sajátjuk. Csatlakozzon mindenki, aki egy kicsit is szereti ezt a párost! Tudom, hogy ezen a fórumon nem csak egy vagy két ember van, aki ezt a párost preferálja. Kedvenc képet/képeket amv-t/amv-ket stb. lehet linkelni. :3 Szóval jöhet minden, ami NaruSaku-s - természetesen a jó ízlés keretein belül. Ajánlom ezt a klubot a számomra legkedvesebb NS fanoknak: Aes Sedai, Csibe, Kiiro és Sevanna. Ez tökéletes "nyitóképe" lehet a klubnak: http://fc02.deviantart.net/fs48/f/2009/211/a/f/NaruSaku_Shoked_Bisou_by_DemonFoxKira.pngEgyik kedvenc NaruSaku-s amv-m: http://www.youtube.com/watch?v=ezDQun70caIEgyik kedvenc NaruSaku-s mmv-m: http://www.youtube.com/watch?v=3s_wn-0u87UTagok: - Aes Sedai - Cupak666 - Csibe - destri11111 - Dotti55 - EnmaAi - gman - hanii - Harag - Hiei D. Legend - Jiijo - Kallen - Kiiro - Krieg - Lille17 - Loah - LordSkysurfer - miki - Minagi - Nikkie - Norgreid - rencsacsa - Sevanna - Shiro - TsunadeHime
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 09:23:31 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 okt 06, 15:46:27 » |
|
személy szerint kedvenc videó: http://www.youtube.com/watch?v=vAXnU3q10_QÉs egyébként nem tudom hogy belépjek-e mivel én Sasusakus vagyok de viszont régen nagyon régen szerettem ezt a párost...Hát annak ellenére hogy sasusaksu vagyok belépek és néha ide is linkelek pár képet stb. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 26, 16:55:27 írta Đestri »
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 okt 07, 12:50:14 » |
|
Nah én is írok ide,ha már erre járok. Nekem teljesen fav páros, a többi lehetőség szóba sem jöhet. szívem kezd el írogatni azt a listát. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 okt 07, 13:22:40 » |
|
Elkezdtem, remélem, jól látható. :3 Seva, Aes, Kiiro, egy hsz-szel jó lenne, ha jeleznétek, hogy beléptek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 okt 07, 14:02:42 » |
|
Itt vagyok én is. Hajrá NaruSaku.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 okt 07, 17:17:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 okt 07, 17:35:19 » |
|
Az utcsóban valami eszméletlenek a vágások! Sony vegas forever
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 okt 08, 13:59:16 » |
|
Nikiii *hug* te vagy a legjobb. :3 Már régóta van létjogosultsága ennek a topicnak. Én is szeretnék belépni természetesen. *_____* Csak nem vettem észre, hogy elindult, mert a Játékok és klubok részleget nem olvasom, meg nem is volt időm fórumozni a héten. De jobb későn mint soha. Cintia tök jó, hogy te is beléptél. :3 Kedvenc videókkal most nem tudok szolgálni, majd ha főnököm távolabb lesz néhány ezer km-el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 okt 08, 14:06:48 » |
|
Mindenféleképpen be akarok lépni!!! Tök jó, hogy valaki volt ilyen kedves és megnyitotta!! Imádom!
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 okt 08, 14:56:44 » |
|
Mivel Hinata csúnya lett és buta mint a föld. No meg beszéd hibás is. Belépek ide... régen még kiálltam Hinata mellett, de mivel 300 rész alatt összesen 10 értelmes mondatot mondott abból 5 köszönés elástam. Sakura Naruto forevaXD esélyt azt nem látok rá, mert Sakura segg és mire észbe kap még a beszéd hibás is megszólalxDD Viszont Narutonál más nő szóba se jöhet szeritemXD ha csak Kishi nem hoz be valami új muffot. Szal im in. Tegyél be csöcsös a listába. Hiei D. Legend felkarolja ezt a putritXD
Kiro-chi 40 videiot lehet cél szerű lett volna nem így berakni , de mindegy:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 08, 14:57:15 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 okt 08, 17:22:40 » |
|
Köszönöm, hogy csatlakoztok! Hát, szerintem már kezd észbe kapni Sakura. Remélem, a cselekedetei is kezdik majd ezt tükrözni. Azzal egyetértek, hogy Naruto nem fog más csajjal összejönni, ha vele nem. Új muff meg ne jöjjön. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I hate u!
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 okt 08, 23:11:17 » |
|
Kibővítheted a névsort velem is.
|
|
|
Naplózva
|
NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 okt 09, 00:12:51 » |
|
engem igazából hidegen hagy ez az egész szerelmi dolog, de ha le akarjátok rohanni a szomszéd topicokat, akkor rám is szükségetek lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 okt 09, 12:25:35 » |
|
Mielőtt elkezdődne a szájkarate, kijelentem hogy nem akarok háborút a szomszédos topikokkal! Mert akkor törölve lessz az összes! Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 okt 09, 12:30:51 » |
|
Köszöntök minden kedves tagot! Köszönöm, hogy csatlakoztok! Hirtelen azt hittem, Gabesz, hogy Te is csatlakozni akarsz. Nyugi, mi nem akarunk háborút. Én a többi párosra se nagyon figyelek, nem hogy a topicjaikkal foglalkozzak... xD Azt csinálnak, amit akarnak. Itt a NaruSaku a lényeg, minden más off is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|