Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Dátum: 10 okt 05, 19:29:19 » |
|
Mivel van már NaruHina Fan Club Gondoltam akkor itt van a helye minden SASUSAKUS FANNAK ez egy nagyon ari kép: http://fc00.deviantart.com/fs50/i/2009/264/7/f/SasuSaku__Surprise_by_tayness1234.pngNos ha beakarsz lépni a clubba akkor annyit kell tennie hogy Nevem: Mennyire vagyok FAN: Szeretsz-e más páros ezen kívül? Ennyi... Eddigi clubb tagok: Destri MistichKallenLeni-chanSolareebogcsiikajelzések: AlapítóHatalmas fanKözepes fanKicsike fanMég nemtudnivárom jelentkezéseteket Köszönöm azoknak akik jelentkeznek^^ Továbbra is várok mindenkit sok szeretettel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 07, 19:45:44 írta Đestri »
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 okt 06, 15:23:30 » |
|
Narutoban szerintem ez a legértelmesebb pár. Habár belépni nem szeretnék, annyira azért nem érdekel a dolog, maga a Naruto se éppen a kedvenc mangám, szóval még a kicsike fan-ba se férek bele, de azért gondoltam ezt leírom, nameg, hogy sok sikert a toborzáshoz és, hogy az erő legyen veletek.=D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 okt 06, 15:42:25 » |
|
Szia igen szerintem is ez az egyik legértelmesebb meg alapból ez talán sikerülhet EGYSZER Mert az elején is szereti sakura sasukét... És köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 okt 07, 15:35:09 » |
|
Egyetértek Dennel,nekem is ez a kedvenc párosom,és ha lehet szeretnék is belépni Nevem:Mistich Más páros:Esetleg Naru-Hina,de az nem annyira^^ Mennyire vagyok fan: Ugyan ez a kedvencem a Narutobol,de ennek ellenére is csak "kicsike-fan" kategóriába raknám magam^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 okt 07, 17:38:14 » |
|
Köszike be is raktalak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 okt 10, 10:55:55 » |
|
Hát a SasuSakut egy ugrással jobban szeretem mint a NaruSakut. Szóval: Nevem: Kallen Más páros: NaruSaku, picivel feljebb a vélemény Mennyire vagyok fan: háát szerintem a Közepes fan kategóriába tartozom^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 okt 10, 14:16:34 » |
|
Hát én nem tudom Sakurát Narutóval elképzelni mert szerintem nagyon nem illenek össze. Ezért vagyok SasuSaku fan Nevem: Leni-chan Más páros: NaruHina Hát hogy mennyire vagyok fan azt nem tudom vagy nagyon vagy közepesen.
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 okt 10, 15:28:04 » |
|
Köszi Beírtalak titeket És majd nemsokára csinálok egy kis kvízt nektek*-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 okt 10, 16:01:06 » |
|
WooW egy kvíz? szeretem a kvízeket Kapcsolódik majd a történethez, vagy csak hogy mennyire ismerjük Sasuke/Sakura érzéseit?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 okt 10, 17:14:12 » |
|
Hát inkább a történethez Úgy tudnám elmondani hogy pl. melyik részben ment el Sasuke... + egy kis olyan is ami nem az eredeti történethez tartozik mint pl. Sakurának mit jelent a neve s egyéb... De majd meglátjátok JAVÍTÁSMeg is van bocsi a sok helyesírásért de most lelkileg nem vagyok itt xĐ Majd kijavítom 1. Mit jelent Igazából Sakura neve? a, körte b, egy tölgyfa c, cseresznyefa 2.Melyik az a doujinshi ahol Narutóék iskolába járnak és Sakura és Sasuke a WC-be csókolóznak? a, naruto high school b,Rain c,Reencuentro 3.Mit mondott Sasuke sakurának amikor elment?(utolsó mondat) a, Cső csumi b, Köszönöm c, Kérsz egy szendvicset? *-* 4.Hanyadik Shippuden részben találkoznak először?(sakura és sasuke) a, 45 b,1 c,325 5.Az Egy Akatsukis életében melyik részben bukkant fel Sakura? a, 15 b,25 c, A Filmben 6.Az Egy Akatsukis életében melyik részben bukkant fel Sasuke? a,18 b,2 c,még nem is szerepelt benne (6-dik kérdéshez vissza térve arra vagyok kíváncsi mikor szerepeltek először a sorozatban) Egyenlőre ennyi kérdés várom a válaszokat :DDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 10, 17:26:40 írta destri11111 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 okt 10, 17:52:13 » |
|
Na jó lássuk!
1) - c 2) - a 3) - b 4) - a 5) - c 6) - b
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 okt 10, 17:54:07 » |
|
Na jó lássuk!
1) - c 2) - a 3) - b 4) - a 5) - c 6) - b
6) nem jó és aszem a 4) sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 okt 10, 17:56:14 » |
|
6:a A negyedik meg szerintem jó. Az első részben nekem nem rémlik hogy találkoznának:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 okt 10, 18:05:18 » |
|
Jah igen igen igen a 4) jó bocsi csak félre néztem a kérdést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 okt 10, 18:10:42 » |
|
1.) c, 2.) c, 3.) b, 4.) a, 5.) c, 6.) a, A 3.-nál tippeltem Amúgy én is szoktam teszteket csinálni, de inkább keresztrejtvényeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|