24 nov 16, 06:19:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Izanagi  (Megtekintve 32120 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #75 Dátum: 11 máj 12, 15:18:10 »

DE akkor minek kellett Danzounak a dns?
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #76 Dátum: 11 máj 12, 15:23:45 »

Szerintem olvassátok el a 479-es mangát még egyszer. Különös tekintettel Madara szemekre való utalását. Ott mondja meg az igazat. Az Izanagihoz nincs szükség DNS-re. Ahhoz kell a sharingan és a DNS, hogy képes legyen irányítani a démonokat. Az Izanagi csak szem függő.
Ajánlom én neked és jól nézd meg.. figyeljé már... teli van az 1ik karja sharingannal...akk minek rakott volna magába még senju dns-t is? erre mond már meg a választ -.-"
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #77 Dátum: 11 máj 12, 15:27:35 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/12
ÉN ezt ajánlom neked Különös tekintettel arra, amikor szó szerint azt mondja, hogy MINDKÉT klán ereje kell.
És a démon irányításban is tévedsz, ahhoz nem sharingan és senju dns kell, hanem Sharingan VAGY Mokuton. Tsunade dns-e is senju, mégsem tudja a mokutont használni.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #78 Dátum: 11 máj 12, 15:43:30 »

Akkor elég hülyén beszélt az elején Madara. Viszont akkor egy dolgot még mindig nem értek. Miért az Uchihák tiltott jutsuja az Izanagi ha képtelenek használni DNS nélkül? Miért tették egyáltalán tiltólistára ha senki sem tudja használni a klánból?

Mondjuk Tsunadét nem hoztam volna fel mert nem tudunk róla semmit ilyen téren. Még soha nem láttuk, hogy valamilyen elemnek birtokában lenne, pedig biztos van neki is valamilyen. Legfeljebb nem érdekli.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #79 Dátum: 11 máj 12, 15:49:46 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/480/13

Itt meg - miután a Hashirama-féle chakra megvadult és Danzou leválasztotta a karját - Tobi azt mondja, hogy "használhatja illúziókeltésre, vagy egy utolsó izanagira".
Mégis hogy használhatta volna izanagira, ha már nincs benne a Senju DNS?
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #80 Dátum: 11 máj 12, 16:02:58 »

de nem az egészet. ott volt még egy jó adag fa a vállán, itt is látszik, de a mai animében mégjobban.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #81 Dátum: 11 máj 12, 16:57:59 »

Miért az Uchihák tiltott jutsuja az Izanagi ha képtelenek használni DNS nélkül? Miért tették egyáltalán tiltólistára ha senki sem tudja használni a klánból?

Azért az övék mert ez egy szemtechnika. Az más kérdés, hogy még kell hozzá valami. Azért tették tiltólistára, mert nem akarták hogy mindenki megvakuljon a klánból, aki szert tett a senju dns-re.

Szívesen megnézém tsunadet, ahogy mokutont tol( bár nem mutatta semmi jelét, hogy tudná, de én szeretném, ha ő is használná a mokutont Mosolyog )
Naplózva
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #82 Dátum: 11 máj 12, 20:14:24 »

én nem vagyok ebben olyan biztos. lehet Tobi ott a teljes/tökéletes izanagira gondolt. ráadásul orochimarut megelőzően semmilyen emberkisérletekről nem tudni, szóval nem nagyon szerezgettek dnst egymástól. azt is tudni hogy a 2 klán nem keveredett, mivel konoha minden nagy háza igyekszik megtartani a tisztaságát, ezzel biztosítva a klán jutsukat és a vérvonal fennmaradását.

szóval, ha csak senju dnsel lehetne csinálni, nem lett volna uchiha aki használni tudná.
Danzounak azért volt szüksége a DNSre, mert így tudta a testével összekötni a 10 beültetett sharingant. (ugyanis a senju dns, mint egy univerzális élő szövet viselkedik)
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 20:16:23 írta Rewiag » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #83 Dátum: 11 máj 14, 18:25:16 »

Nem tudom, hogy mekkora jelentősége van - simán lehet, hogy ekkor még Kishi nem tervezett az Izanagival -, de Itachi speciel érdekes dolgot mond az utolsó képkockán: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/386/10.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #84 Dátum: 11 máj 14, 18:33:55 »

A MS használatától a parasz megvakul.
Ezzel szemben az Izanagi ellehetetleníti az említett parasztot a sharinganja bárminemű használatától.
Az idézet az előbbi állításra vonatkozik.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #85 Dátum: 11 máj 14, 18:44:12 »

Azt tudom, de a "soha többé nem köszöntött be a sötétség" kizárja az izanagi "sötétségét" is.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #86 Dátum: 11 máj 15, 17:08:44 »

De Madara akkor még nem használta at Izanagit.Azt irja nem köszöntött,és nem azt,hogy soha többé semmilyen körülmények között,semmilyen módon nem fog beköszönteni a vakság.Lehet,hogy ha FMS-ed van nem vakulsz meg az Izanagitol,de nem lehet tudni.Erre még nem találtam semmi féle magyarázatot,vagy utalást,hogy FMS használó Izanagi használata után nem vakul meg.Majd,ha lessz ilyen infó,hogy nem vakul meg az Izanagi használója,ha FMS-e van akkor értesits.Én itt abbahagynám ezt,hogy FMS-el nem vakulsz meg az Izanagitol,de tégy belátásod szerint.
Naplózva

Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #87 Dátum: 11 máj 15, 17:41:42 »

Konan harcában FMS-e volt ott miért vakult meg amikor használta?oO
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #88 Dátum: 11 máj 15, 17:43:48 »

Idézet
Konan harcában FMS-e volt ott miért vakult meg amikor használta?oO

Én nem láttam, hogy tobinak fms-e lett volna, csak sima sharingant láttam én mindig a tobinál.
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #89 Dátum: 11 máj 15, 17:48:46 »

A tesója ms-ét elvette akk csak fms-nek kellene hogy legyen..
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins