24 nov 16, 04:18:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Izanagi  (Megtekintve 32084 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #60 Dátum: 11 máj 12, 11:45:57 »

Mint láthattuk az Izanagi megalkotásához csak Sharingan szükséges és nem kell a Rin'negan szem.  A sennin pedig magában hordozta az Uchiha DNS-t is és ezzel a Sharingan alapját. Így a Rin'negan szemmel is tudhatta ezt a technikát.
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #61 Dátum: 11 máj 12, 12:05:28 »

Mint láthattuk az Izanagi megalkotásához csak Sharingan szükséges és nem kell a Rin'negan szem.  A sennin pedig magában hordozta az Uchiha DNS-t is és ezzel a Sharingan alapját. Így a Rin'negan szemmel is tudhatta ezt a technikát.

A sharingan nem elég... kell még senju DNS is..
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #62 Dátum: 11 máj 12, 12:26:26 »

Nem gondolom, hogy szükséges lenne hozzá a senju DNS. Azért mondom ezt mert akkor nem csak az Uchihák titkos technikáinál találnánk meg ezt a jutsut. Azért tiltották be mert aki használta az mindig elveszítette az egyik szemét. Tehát használható a senju DNS nélkül is. A DNS esetleg azért kelhet, hogy még erősebbé váljon maga a jutsu.
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #63 Dátum: 11 máj 12, 12:32:49 »

Minium 2út kell hogy használni lehessen az uchiha és a senju... muszály a senju különben tobi konan ellen se tudta volna használni..azért harcolt tobi hasirama ellen h szerezzen senju DNS-t..
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #64 Dátum: 11 máj 12, 13:31:49 »

Kell a Senju DNS, a mokuton az élet eleme, tehát védelmat nyújt a halál ellen.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #65 Dátum: 11 máj 12, 13:48:08 »

Ez a Tobi féle duma téma. Azért harcolt, hogy DNS-t szerezzen? Nagy baromság. Azért harcolt, hogy leverje az elsőt. Úgy érezte elég erős ehhez a feladathoz. A valóság az, hogy félt az első erejétől és ezért két tervet készített. Mivel gyenge volt Hashiramához ezért megpróbálta a második tervét. Túlélni a csatát és ha lehetséges akkor DNS-t is szerezni. Így sem járt a legjobban mint láthatjuk mert irtózatos verést kapott. Jó ideje történt már ez a csata és még csak 16 évvel ezelőtt bukkant fel újra a mostani történethez viszonyítva.

Még akkor sem értem, hogy akkor miért az Uchihák titkos jutsuihoz tartozott az Izanagi. Ennyi erővel a senjukhoz is tartozhatna. Könnyebb lett volna egy sharingant szerezni és beültetni mint DNS-t beültetni egy Uchihának. Ha nem tudták használni akkor felesleges ide sorolni mivel úgysem tudták volna használni az Uchihák. A mokutonnak ehhez semmi köze. Ennyi erővel akkor az első még mindig élne. Akkor újítaná meg az életét amikor akarja. Az Izanagi egyfajta nagyon erős genjutsu amelyet a használó saját magán alkalmaz. Tulajdonképp valóra váltja a használó egy kívánságát. A jutsu ennek megfelelően hatalmas árat kér a használótól. Ha jól emlékszem sehol nem mondják ki azt, hogy kell hozzá a senju DNS csak azt, hogy aki rendelkezik ezzel a DNS-el ott annál erősebben jelentkezik az Izanagi. Ebből pedig az következik, hogy a DNS a 6 úthoz szükséges és nem az Izanagi használatához. Legalábbis szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 13:56:49 írta rini67 » Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #66 Dátum: 11 máj 12, 13:55:00 »

Ez a Tobi féle duma téma. Azért harcolt, hogy DNS-t szerezzen? Nagy baromság.

Még Tobi mondta h azért harcolt.. na m1...
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #67 Dátum: 11 máj 12, 13:58:09 »

Idézet
Ez a Tobi féle duma téma. Azért harcolt, hogy DNS-t szerezzen? Nagy baromság. Azért harcolt, hogy leverje az elsőt. Úgy érezte elég erős ehhez a feladathoz. A valóság az, hogy félt az első erejétől és ezért két tervet készített. Mivel gyenge volt Hashiramához ezért megpróbálta a második tervét. Túlélni a csatát és ha lehetséges akkor DNS-t is szerezni. Így sem járt a legjobban mint láthatjuk mert irtózatos verést kapott. Jó ideje történt már ez a csata és még csak 16 évvel ezelőtt bukkant fel újra a mostani történethez viszonyítva.

Azért ennyire pontosan nem kéne leírni mert még a harcot nem láttuk, hogy pontosan mi történt és szerintem nem csak nekem fura hanem még sok embernek, hogy első hokage leverte a madarát. Jó tudjuk, hogy első hokage is nagyon erős volt, de gondljunk bele itachi milyen erős volt, madara fénykorába lehet, hogy még erősebb is volt az fmsel, első hokage meg ha jól emlékszem nem ő volt a legerősebb a hokagek közül, hanem a negyedik hokage. Negyedik hokage erejét is nagyjából belehet lőni szóval én kétlem, hogy negyedik hokagenál gyengébb hokage elbírta volna így verni a full táp fms madarát szóval a harcba szerintem még lesz valami bökkenő. Lehet, hogy első hokage írányithatott valami bijuut is vagy kitudja. Nem arról van szó, hogy lebecsülöm az első hokaget, vagy madarát túlbecsülőm hanem arról, hogy kétlem nem lett volna valami bökkenő ha negyedik hokagenál gyengébb ellenfél elbírta verni erejébe lévő madarát, de lehet, hogy első hokage volt a legerősebb a hokagek közül ezért is verhette el a madarát, de én úgy emlékszem mintha azt mondta volna régen a harmadik hokage, hogy minato volt legerősebb és legtehetségesebb mind közül.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #68 Dátum: 11 máj 12, 14:13:13 »

Az hogy tartozik a témához, hogy ki győzőtt le kit?
Ha jól tudom, akkor az Izanagi működési elvéröl volt szó, és arról, hogy kell-e hozzá a mokuton.
Van három lehetőség:
1: Sharingan + Mukuton = Izanagi
2: Sharingan + egy tetszőleges a hat út közül = Izanagi
3: Mukuton + egy tetszőleges a hat út közül = Izanagi
(Az elsőt tartom valószínűnek.)
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 14:15:33 írta gman » Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #69 Dátum: 11 máj 12, 14:20:56 »

Az hogy tartozik a témához, hogy ki győzőtt le kit?
Ha jól tudom, akkor az Izanagi működési elvéröl volt szó, és arról, hogy kell-e hozzá a mokuton.
Van három lehetőség:
1: Sharingan + Mukuton = Izanagi
2: Sharingan + egy tetszőleges a hat út közül = Izanagi
3: Mukuton + egy tetszőleges a hat út közül = Izanagi
(Az elsőt tartom valószínűnek.)

Szerintem is az első.. Tobi is mondta hogy uchiha DNS meg Senju DNS kell az izanagihoz..amúgy meg a hasiramás harchoz hozzá tenném hogy még semmit nem tudunk mivan ha kabuto koporsojában madara van? kitudja?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #70 Dátum: 11 máj 12, 14:25:52 »

És mi van akkor ha csak egy Uchiha a két hárompöttyös sharinganjával is létrehozhatja? Nincs szükség semmi különleges DNS-re. Elveszíti az egyik szemét és kész. Persze nem lesz olyan erős mintha lenne DNS-e, de ettől még létrehozhatja. Én ezt is besorolnám a találgatásokba. Szerintem pont ez miatt vált tiltott jutsuvá az Uchiháknál.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 14:31:20 írta rini67 » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #71 Dátum: 11 máj 12, 14:34:03 »

Ott van.
A sharingan szóba beletartozik az egypöttyös, a kétpöttyös, a hárompöttyös, a MS és a FMS is. Mosolyog
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #72 Dátum: 11 máj 12, 14:39:57 »

Ott van.
A sharingan szóba beletartozik az egypöttyös, a kétpöttyös, a hárompöttyös, a MS és a FMS is. Mosolyog
igen..bármien lehet csak kell senju dns és kész na:D
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #73 Dátum: 11 máj 12, 15:01:30 »

Hogy a viharba ne kéne senju DNS, ez nem is volt kérdés. Danzou gondolom nem jókedvében rakatta magába a senju dnst, amit alig tud irányítani, lásd a sasuke vs danzou csatát, ahol majdnem elnyeli. Szóval, TUTI hogy kell sharingan+ senju DN, és nem feltétlenül kell hozzá ms vagy fms, hiszen danzounak sem volt.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #74 Dátum: 11 máj 12, 15:10:00 »

Szerintem olvassátok el a 479-es mangát még egyszer. Különös tekintettel Madara szemekre való utalását. Ott mondja meg az igazat. Az Izanagihoz nincs szükség DNS-re. Ahhoz kell a sharingan és a DNS, hogy képes legyen irányítani a démonokat. Az Izanagi csak szem függő.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins