24 nov 16, 06:44:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Izanagi  (Megtekintve 32181 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
biyakingan
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #15 Dátum: 10 szep 29, 13:24:48 »

Danzou is használta a izanagit.

Hol van itt Tobinak 3 szeme? A maszk csak a két alsó lyuknál van kivágva. Nézd meg jobban.

attól még nem rejthetett el alatta egy rinengant mondjuk?
vagy a testén akárhol ahogyan danzuo is tette. de lehet hogy baromság.

attól még a szembeültetést sztem eljátszhatja két csata között

« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 19:08:21 írta biyakingan » Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
pitta13
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #16 Dátum: 10 szep 29, 16:48:58 »

Lehet h Tsunade-nak menne, de kétlem mivel az Első apai és anyai ágról is Senju volt, de már az ő gyerekeiben se volt meg a tiszta Senju vérvonal. Lásd egy Uzumaki volt a felesége.
Ettől még Senju marad csak hígabb a vérvonal...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #17 Dátum: 10 szep 29, 22:12:20 »

Az Uzumaki és Senju vérvonal keveredése csak "jót tesz" az Izanaginak. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #18 Dátum: 10 okt 01, 17:42:32 »

kicsit gondolkoztam az izanagi működéséről és amit tudunk hogy lehet vele teremteni.

de nem valósulhat meg minden amit elképzelünk mert akkor rikodou is békét képzelt volna Technikai KO
vagy pedig halhatatlanságot vagy ilyesmit Technikai KO

ha lehet is vele teremteni, akkor szinte biztos vagyok benne hogy csak úgy, hogy ha tudjuk a teremteni kívánt dolognak a működési elvét. azaz, csak akkor teremthetsz egy sharingant, ha tudod hogyan épül fel.
valamint valahogy úgy képzelem el mint a Varázsló tanonc című filmben, hogy az atomokat kényed kedved szerint formálhatod, így létrehozva valami egészen ujjat. ebből adódik hogy szerintem a biyakugan is része a hat útnak, mert csak azzal lehet megérteni a dolgok működését.

azaz a hat útból szerintem 3 dojutsu:
1. sharingan
2. rinnengan
3. biyakugan
4. senju
5. biju chakra + képességek (pl: chakra keverés lsd 4farkú, homok manipuláció, életerő érzékelés.)
6. Chuck Norris    smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 19:08:32 írta biyakingan » Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #19 Dátum: 10 okt 04, 08:44:08 »

Hellotok, még nem írtam ide tehát elkellet ennek is jönnie Nevet Kedves Biyakingan már nem elsönek íród az Izanagit Inazaginak.
Na de off vége és azt szeretném kérdezni,hogy amikor Danzou használta az Izanagit akkor Tobi/Madara mondta,hogy csak a saját valósága felett veszi át az irányítást,tehát ha Madara megszerzi a hat utat és teljes lesz az Izanagija akkor más valósága felett is átveheti az irányítást?Ha igen akkor megnézném ki  mit csinálna vele.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #20 Dátum: 10 okt 04, 17:00:14 »

Mivel Rikodou sennin dolgokat tudott létrehozni vele, így gondolom ő is alkotni akar valamit. Nevet
De mint ahogy itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/13 is írva vagyon, a Hat út bölcse a spirituális energiákkal létre tudott hozni egy élettelen tárgyat, a fizikai energiákkal pedig életet tudott lehelni bele.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #21 Dátum: 10 okt 06, 09:17:31 »

ez olyan h lehet 1 kívánságod. Mi lenne az? hát hogy legyen 1000 kívánságom Nevet Magyarán ha bármit teremthetek, akkor olyan szemeket teremtenék amik sose csukódnak le. Nevet
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #22 Dátum: 10 okt 09, 09:47:59 »

Szóval akkor a végső Izanaga => Teremt, és soha nem csukódik le. Na ez már elég táb  Hümm-hümm
1. Senju
2. Uchiha ~ Sharingan
3. Rinnegan  (Uzumaki? Elvégre Nagato az Uzumaki mellékágban volt.. lehet pont ezért kapta meg a szemeket?)
4. A Bijuuk ereje, és ezért kell neki a Juubi?
És van logika abban, amit biyakingan mond, mert akkor épeszű ember a Byakuganra gondol:D Csak itt az a gond, hogy a hyuugáról annyi "ősi" sztori nincsen. Ugye van a naagy Uchiha és Senju, nagy történelemmel. De a Hyuugákról csak a mellék meg főágas sztorikat tudjuk. Plusz egyszer Kakashi megjegyezte, hogy úgy tartják, a Sharingan a Byakuganból vált ki. De ez ugye nem igaz.. De a Byakugannak kell valami köze legyen a másik két Doujutsuhoz(és a tökéletes Izanagihoz), mert a másik kettőnek köze van egymáshoz. Ti mit gondoltok erről (Köze van-e az Izanagihoz) ?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #23 Dátum: 10 okt 10, 16:12:46 »

... De a Byakugannak kell valami köze legyen a másik két Doujutsuhoz(és a tökéletes Izanagihoz), mert a másik kettőnek köze van egymáshoz. Ti mit gondoltok erről (Köze van-e az Izanagihoz) ?

Miért "kell"? Csak mert a Byakugan is doujutsu? Ennyi erővel Kimimaro vérvonalképességének is lehet köze hozzá, mert abba meg bele lehet magyarázni, hogy a tökéletes csontozat az "ifjabbik testvér" által örökölt "sennin testéhez" köthető. ^^
Persze nem zárom ki a Byakugant, de eddig _semmi_ nem utalt rá, hogy az is egy út lenne. Ha mégis, akkor manga fejezet és oldalszámmal cáfoljatok meg. ^^
Naplózva

Rewmac
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Six Paths Demon

« Válasz #24 Dátum: 10 okt 17, 23:50:32 »

Én arra lennék kíváncsi, ha ez fater ilyen kőkemény volt. Akkor, hogy győzték le?  :smirksweat:Mert oké, hogy valaki erős, de Sasuke is hamarosan elég erős lesz Madara-hoz. Legalábbis remélem.
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #25 Dátum: 10 okt 18, 15:23:32 »

lehet h az idő győzte le Nevet de az is lehet h abba halt meg h szétszedte a 10farkút.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #26 Dátum: 10 okt 20, 17:33:49 »

Nem volt összefüggés, vagyis nem amiatt halt meg. Amikor érezte, hogy az élete a végéhez közeledik, akkor kapta szét a Tízfarkút kilenc részre az Izanagival.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/462/13
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/15

Továbbá Tobi ezen az oldalon http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/15 említ egy jutsut is, egy pecsétet, amivel a bijuukat emberekbe lehet zárni, és így jinchuurikiket létrehozni. Lehet ez lesz az egyik út. ^^ Talán pont Uzumaki Naruto pecsétje. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 20, 17:36:03 írta Chakra » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #27 Dátum: 11 feb 22, 23:24:40 »

szerintem tobinak teljesen másra kell a hat út mert egy manga fejezetben(nem tudom már melyikben,azthiszem amikor sasukeval beszélt)mesélte el hogy neki a hat út a végsö sharingánra kell,amivel a holdra vetiti ki a szemét,és egy örök,mindenkire kiterjedö genjutsut akkar létrehozni
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #28 Dátum: 11 feb 22, 23:29:00 »

Nem, az a fejezet ITT van. Itt a kagéknak mondja el a tervét, de erről még nem tudjuk biztosan, hogy nem kamuzta. (Ugyanis ritkán mondjuk el a fő ellenségünknek a legvégsőbb tervünket részletesen.)
Naplózva
Gab3sz
Újonc
*

« Válasz #29 Dátum: 11 márc 06, 17:19:28 »

Am nem tudom miért de az a 3adik lyuk Madara maszkján szinte ordít h a Byakugan fog bele kerülni. Nevet Legalábbis én így gondolom. Mert akk már mind a 3 doujutsu egyszerre lenne meg neki. Csak találgatni tudunk mert nem volt még róla szó h mi az a 6 út. De sztem az is elég érdekes h Rikodou sennin egyik fia a Rinnegant birtokolta. Akk h lett ebből a Sharingan? Na és a Byakugan? Egy csomó megválaszolatlan kérdés van még Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins