24 nov 15, 21:44:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232642 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #870 Dátum: 11 nov 24, 20:49:51 »

Mivel Yugito is Kumo ninja, és jinchuriki gondolom elküldték oda edzeni, ahol Bee is edzett. Ennek bizonyítéka, hogy a falon ott a nibi macska rajza. Énnek értelmében valamint, hogy Hidanék ellen teljesen szabadon tudta engedni a macskát azt a következtetést vonhatjuk le, hogy elég jól irányítja a bijuuját. Ha nem is teljesen uralja mint Bee vagy Yagura, azért elég jól tudja irányítani.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 25, 18:04:25 írta Domynyk » Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #871 Dátum: 11 nov 24, 20:58:06 »

Szerintem ő is olyasmi technikát használt mint gaara.
Egyébként szerintem a kétfarkú a leggyengébb bijuu vagy nem tudom ,de ha hidan legyőzte elég könnyen nem lehet erős pedig a lávájával simán szétolvaszthatta volna hidant.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #872 Dátum: 11 nov 24, 21:10:47 »

Őőő. Igen? Hol?^^"

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/458/4

Csak Yagura és Kirabi képesek irányítani a bijuu-jukat. Yugitoról szó sincs. Mosolyog

Yagura a két farkú nem? Róla beszéltem... Yugitoról semmit nem tudunk így nincs miről beszélni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #873 Dátum: 11 nov 24, 21:15:49 »

Nem, Yagura a Sanbi gazdija volt, Yugito volt a Niibi hordozója
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #874 Dátum: 11 nov 24, 21:19:57 »

A két villám shinobi tökéletes jinchuuriki volt ez el is hangzik meg nem mondom hol. MAjd ha lesz kedvem ki keresem:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #875 Dátum: 11 nov 24, 21:21:05 »

Nem, http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/458/4 <-- itt hangzik hasonló, de Yugito nem volt tökéletes jinchuuriki.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #876 Dátum: 11 nov 24, 21:50:23 »

Pedig én is arra emlékszem hogy Killer Bee meg Yugito ott tanulták meg irányítani a Bijuukat ahol Naruto is Technikai KO
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #877 Dátum: 11 nov 25, 08:36:23 »

Anno én linkeltem Kishi Artbook-jából egy részt, ahol azt írta Yugito Nii-ről, hogy olyan Jinchuuriki volt, akire még maga Kirabi is felnézett és igen, ő is akkor alakult át amikor és ahol csak akart. Ennek ellenére valamiért nem volt tökéletes hordozó.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #878 Dátum: 11 nov 25, 17:32:51 »

Nem hinném, hogy a Nibi a leggyengébb. Azt pedig semmi sem bizonyítja, hogy csak Hidan harcolt vele. Mivel Kakuzu is ott volt, lehet hogy ő is segített. Bár Kakuzut a cica legelsőnek nyomta le a mancsával.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #879 Dátum: 11 nov 25, 17:41:00 »

off:Hidant mindenki gyengézi mégis elég magas IQ kellene a legyözéséhez, még maga a Sennin Naruto is kikapna ellene, mert egy csepp vér is elég töle és nyekk Pontosan Pontosan

on:Kakuzut nem igen gyözte le annyival, föleg hogy 21821( ikszdé ) szíve van.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #880 Dátum: 11 nov 25, 17:57:18 »

Verné Sennin Narutot? Én meg azt mondom, hogy nem. Ennek oka a nagyon kifinomult reflex, amivel 21821(ikszdé?) Hidant is le tudna nyomni Natúró.
Yugito-t Hidan győzte le, a harc után ott fekszik a rituális körében és át van döfve. Lehet, hogy Kakuzu is besegített, de a főbb érdem Hidané.
Miért is ne lenne a kétfarkú a leggyengébb? Gondolj csak bele: GAMABUNTA képes volt feltartóztatni az Ichibit. Ha kétszer annyi ereje lenne (kötve hiszem), akkor is, egy Jiraiya szintű shinobi egymaga lenyomná a "cicust".
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #881 Dátum: 11 nov 25, 18:05:26 »

te magad mondtad az előbb, hogy az ichibit Gamabunta is megállította. Akkor a Nibi nem lehet az ichibinél gyengébb.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #882 Dátum: 11 nov 25, 18:09:21 »

A farkak szerintem csak a Chakramennyiséget adják meg és nem az eröt Gondolkozik
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #883 Dátum: 11 nov 25, 18:28:25 »

Ha van két brutális és vad szörnyeteg, akkor nyilván az az erősebb, amelyikben több a kakaó.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 25, 18:30:16 írta gman » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #884 Dátum: 11 nov 25, 21:49:27 »

Tehát a bijuuk Nesquiq-en élnek? ikszdé... ( lájk Nesquiq :nyami: )

Amúgy a bijuuk-at illetően szerintem lehet benne vmi h a farkak száma a chakra mennyiséget határozza meg mert a kyuubinál meg figyelhettük h pont akkora debil amekkora chakrája is van: LINK... és itt meg kitépi a fél chakráját és egyből össze is megy kicsikét:LINK

Vagyis a linkelt képen Bunta itt már óriásbéka mégis csak a kyuubi fejét volt képet térben elfoglalni... de gaara ellen harcolva a Shukaku az szinte megegyezett méretarányban Buntával! Ezért nem rossz feltevés h a farkak száma meghatározza a bijuuk chakra mennyiségét vagy akár erejét is!

Szerintem a Bijuu bombán kívül mindegyik bijuunak van vmi saját speciális képessége mint mondjuk az a tűz jutsu a 2. farkú esetében amit Hidan ellen használt, vagy a Shukaku szél elemű jutsuja Bunta ellen!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins