Chakra
|
|
« Válasz #825 Dátum: 11 okt 16, 15:11:19 » |
|
A Wikin olvastad? Nem inkább Hamisjoe fél soros hozzászólásában?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #826 Dátum: 11 okt 16, 15:27:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #827 Dátum: 11 okt 21, 19:45:00 » |
|
Srácok az hogy a Gedou Mazou tulajdonképpen Juubi teste az ki lett már tárgyalva?A hátából 10 csonk áll ki (ami a farkak helye), ugye ő belé tárolják a bijuu-k chakra-ját.Nehogy nekem valaki benyögje, hogy manga oldalt kér amin ezek elhangoznak mert ez csak az agyam szüleménye de sok minden egybe vág.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #828 Dátum: 11 okt 21, 20:47:43 » |
|
Igen, volt már ez a felvetés.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #829 Dátum: 11 okt 22, 07:02:07 » |
|
ja téll de hülye vok. hát ez szerintem elég abszúrd hogy a gedo mazou lenne a juubi. lehet hogy azzal lehet valahogy megidézni de szerintem nem az.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #830 Dátum: 11 okt 22, 12:07:13 » |
|
Srácok az hogy a Gedou Mazou tulajdonképpen Juubi teste az ki lett már tárgyalva?A hátából 10 csonk áll ki (ami a farkak helye)
Akár h nézem az nem 10 db csonk, átnyálaztam és én 17 ilyet láttam: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/537/3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikócca
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #831 Dátum: 11 okt 22, 16:48:15 » |
|
igazából én nem nagyon tudom ez hova írni,úgyhogy sztem ez a legmegfelelőbb hely.akor: sora-ba van ugye a kyuubi (asszem úgy kell írni) másik fele lepecsételve. akkor miért narutot akarják az akatsukisok,miért nem sorat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #832 Dátum: 11 okt 22, 16:51:51 » |
|
Mert Sora egy cseszett nagy filler karakter, aki a mangába nem is létezik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #834 Dátum: 11 okt 23, 18:39:17 » |
|
szerintem a juubi teste még mindig a holdban van. gedo mazo csak egy 'szimla' rinnegan technika, ami nem túl egészséges a használójára nézve.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #835 Dátum: 11 okt 24, 11:16:54 » |
|
Csakhogy a Gedou Mazou alapvetően idézés, honnan tudod, hogy nem a holdból idézik (idézték) le? Rádásul először csak egy csonk volt, mostanra meg egész emberes testet növesztett a bijuu chakrából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 24, 11:18:21 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #836 Dátum: 11 okt 24, 14:29:28 » |
|
Gedou Mazouról annyit hogy elvileg egy élőlény aminek Tobi megbilincselte a kezét és bekötte a szemeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #837 Dátum: 11 okt 24, 20:54:37 » |
|
Aha... Ha már a bilincsnél és a bekötött szemnél tartunk, azért ne feledd, hogy a szobor neve Gedou Mazou és nem Szabó Mazó... Ja, és esetleg írhatnál valami hiteles forrást* (manga, adatkönyv), mert ez így minden csak nem meggyőző. * Másik magyar animés oldalt ne linkelj, mert X-től sok napig terjedő írási jog megvonás jár érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #838 Dátum: 11 okt 24, 21:46:59 » |
|
Nem tom akkor volt mikor Tobi mutogatta a hadseregét Kabunak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #839 Dátum: 11 okt 26, 07:42:13 » |
|
igen...én is megnéztem a képeket,és az 510ben volt egy hatalmas dudor(vagy kinövekedés), és a gedou mazonak is ott volt az a hatalmas dudor....meg a bijuuknak nem a frakukbol ered az erejük,ahány farok,annyival nagyobb erő...és lehet hogy csak a farkait(chakra formában) pecsételte a holdba.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|