hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #780 Dátum: 11 máj 06, 15:24:46 » |
|
OFF: Raikagenak mi a neve?( a törvényes kage kor előtti neve ) mert nem emlékszem h mondták volna
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #781 Dátum: 11 máj 06, 15:27:14 » |
|
Off:"Ei" a neve, de ez miért nem jó a kage topicban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #782 Dátum: 11 máj 06, 19:28:49 » |
|
A Hachibi Jinchuurikije: Killer Bee A Yondaime Raikage: Killer A Vagyis "A" és "B". Ergo a vezetéknevük: Killer vagy Kira, ahogy tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #783 Dátum: 11 máj 10, 14:03:05 » |
|
fogalmam sincs, hogy mi lesz a folytatás, mert nem olvasom a mangát .. de nagyon foglalkoztat a kérdés, hogy ha Madaranak sikerül beszerezni az összes bijuut, a holdszemen vagy min kívül miket alkotna még? azért féltem egy kicsit Konohát, meg azokat a személyeket, akik gyakori szereplők más falvakból:/
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #784 Dátum: 11 jún 29, 16:08:02 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 16:11:52 írta Ronyszkusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #785 Dátum: 11 jún 29, 17:05:37 » |
|
Még az második kép az elmegy, vmennyire tetszik is de az első az nagyon undorító :okád: !! Amúgy Dani vmit igen félre olvastál mert az "A" meg "B"... ezek nem nevek hanem egy titulus, és ezt minden bizonnyal a "lariat" nevű képesség miatt kapták, ugyebár a mangába benne volt hogy a raikagénak kell vmi testőr féle és még régebbi részben benne volt hogy vmi közeli hozzá tartozó lesz jinchu! Mégha nem is vérrokonok... de ezzel dologgal hozzák egymáshoz közel (így elkerülvén az árulás veszélyét)! Gondolom "b" meg a gyilkos méh nevet meg a szúrós kard technikája miatt kapta, "szúr mint a méh"!!! Itt a bizonyíték:http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/541/19http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/411/21
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 17:07:09 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #786 Dátum: 11 jún 29, 21:23:30 » |
|
Inkább te olvastál félre. Én is ugyanazt a mangát szoktam bújni, mint te. Szóval én is tisztában vagyok azzal, hogy az A és B nevet csak később, duójuk megalakulásakor kapták a feka-ikrek. Attól még az eredeti nevüket még csak nem is sejtjük, ezért hívjuk őket A-nek és B-nek, ahogy mindenki más a mangában. Amúgy nem csak szúr, mint egy méh. Hanem kecses is, mint egy pillangó. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/411/20Mégsem pillangó a beceneve. A Méh csak egy szójáték az angol kiejtés miatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 21:30:43 írta Dani »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #787 Dátum: 11 jún 30, 13:44:49 » |
|
Kíváncsi vagyok, hogy a manga mennyire fog egyezni Utakata filler sztorijával. Remélem csak emiatt nem fog háttérbe szorulni ő és mondjuk Fuu és Han, akikről alig tudunk valamit. Amúgy olvastam neten, hogy Utakata bubifújása a 6farkúból ered, de a mestere is képes volt rá, szal sztem inkább valami klánképesség, vagy spéci jutsu, amit néhányan ismernek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #788 Dátum: 11 jún 30, 13:49:15 » |
|
Erős.. ez nagyon erős, bár kecses mint egy pillangó, igen ezt a részt én is láttam de jobban belegondolva ha te egy laza rapper akarsz lenni aki erős ninja biztos nem ilyen nevet választ magának hogy: "Kecses Pillangó"... Nem igazán tudom hogy te mit tennél, de én ilyen névvel ott maradtam volna tó fenekén csápként amit sasuke levágott és nem is jöttem volna fel! A Gyilkos Méh inkább illik egy (mégha nem is normális) rapperhez, és így a név dologhoz tenném utoljára a gyerek a nevüket kérdezte mi lehet az igazi... te idézem: "A Hachibi Jinchuurikije: Killer Bee A Yondaime Raikage: Killer A
Vagyis "A" és "B". Ergo a vezetéknevük: Killer vagy Kira, ahogy tetszik."Tehát mivel megvitattuk, ezt hogy A-B egy titulus, akkor eleve nem lehet névként használni (mármint tulajdonnévként), Szerintem hogy méhet (mondjuk ki angolul is ) Killer Bee-nek hívják azt ő is tudta, de hogy a raikagénak is "killer" jelző lenne előtte, na én ezt még egy fejezetben sem olvastam! Tényleg nem kötekedés képen, de te sem vagy tévedhetetlen!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 13:52:06 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #789 Dátum: 11 jún 30, 14:05:15 » |
|
A gyilkos méh a Kirabi-ból jött, mert angolosítva Killer bee magyarul gyilkos méh. Nincs köze ahhoz, hogy szúr. Csak így volt frappáns a dumája. Mellesleg az A az igazi név, és ebböl jön a B, mint titulus, vagy becenév. Bár az valószínüleg téves következtetés, hogy a Killer vezetéknév, mivel erről még nem volt szó a mangában, + az utólag kijelölt "B" eredeti nevének semmi köze sincs "A"hoz ,vagy a családjához. Nem vérrokonok, csak azért lett ő a Jinchuuriki, mert ő nyerte el a "B" posztot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 14:06:47 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #790 Dátum: 11 jún 30, 16:33:21 » |
|
Ohh elnézést, ebben igazad van, most néztem utána és ahogy te is írtad ahogy, mi ismerjük méhet igazából japánul ha rendesen lefordítanánk akkor nem killer bee hanem killer B! Csak a kiejtés miatt jobban hangzik a bee mint méh! De legalább számomra erről lehullott a lepel, mert azt hittem mint bee a "rapper neve" de hát úgy látszik mégsem az ún. titulusát használja névnek is!
OFF:De abban 1000 és még 1% biztos vagyok hogy "A-B" teljes mértékben titulus, tehát nem az a neve a raikagénak hogy "A"!!! Idéznem is ha kell de azt mondja a csávó "B" választásánál... hogy ő "lesz" majd A nem azt hogy már A!! Láttam hogy a gyerek kérdése után egyből írtad a nevét hogy "Ei"... mondjuk nem tudom hogy ez most databook infó, vagy narutopedia, de hogy szerintem ez úgy kamu úgy ahogy van!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 16:35:01 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #791 Dátum: 11 jún 30, 16:48:57 » |
|
#1: Idéznem is ha kell de azt mondja a csávó "B" választásánál... hogy ő "lesz" majd A nem azt hogy már A!!
#2: Láttam hogy a gyerek kérdése után egyből írtad a nevét hogy "Ei"... mondjuk nem tudom hogy ez most databook infó, vagy narutopedia, de hogy szerintem ez úgy kamu úgy ahogy van!
#1: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/541/19"A mögöttem álló ember, A, lesz a következő raikagénk." Nem jól értetted a mondatot. A mögöttem álló ember, akit Anak hívnak, lesz a következő raikagénk. #2: http://leafninja.com/biographies-R.php#RaikageVágod ne? Ei, Bee... Éj bí szí dí í ef dzsí... "Ei" az "A"nak olyan angolosítása, mint a "Bee" a "Bi"nek. Megjegyzem az első linket már te magad is postoltad tegnap, eléggé kihagyhat a memóriád
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 16:59:19 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #792 Dátum: 11 jún 30, 19:19:02 » |
|
Hogy ott rohadna meg az összes angol fordító! Francért kell félre vezetni, az olvasót azzal hogy elirkálják a nevüket... bár az emlékezetem nem rosz mivel emlékszem hogy belinkeltem de én egész végig így értelmeztem mert így van leírva! Vagyis, azzal hogy vessző idézőjel idézőjel és megint vessző az annyira bezavar hogy már teljesen félre értelmeztem, azzal hogy Ei nevét így az angolok megpróbálják módosítani hogy hangzatosabb legyen, elrontják az egészet! És ezzel meg oldódott a raikage és bee nevének problémája!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 19:20:44 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #793 Dátum: 11 jún 30, 22:04:21 » |
|
Úgy látom ZerO már tisztába tette a dolgokat, szóval nekem nincs hozzáfűzni valóm. Egyébként épp ezért zavaró a magyar fordításban a "Méh". Ennyi erővel a Raikage lehetne "Sötétség". (Éj')
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #794 Dátum: 11 júl 01, 06:44:26 » |
|
Mivel Gyilkos Méhnek van saját témája és ezt itt már jócskán témába nem illő, így a válaszomat >>ITT<< olvashatjátok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 01, 12:41:56 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|