24 nov 15, 11:33:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232312 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #750 Dátum: 11 ápr 22, 21:44:48 »

A Kyuubi mindennél jobban gyűlöli az Uchiákat és Madarát még annál is jobban.... ez esetben az ellenségem ellensége a barátom alapon Segíthet Narutonak.... Hiszen ha Madara elkapja őt az a megsemmisülését jelentené hiszen a 10farkú részévé válna...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #751 Dátum: 11 ápr 23, 06:15:31 »

Egy Bijuu megörökli a tízfarkú emlékezetét?
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #752 Dátum: 11 ápr 23, 07:54:51 »

Jó kérdés, valamennyit bizonyosan. Legalábbis a Róka esetében igen, mivel egyből vágta a 100-wattos-lámpa formánál + pecsétnél, hogy ez olyan, mint ő volt.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
nonomage
Chuunin
*

« Válasz #753 Dátum: 11 máj 01, 12:32:41 »

Egyébként szerintem ez a Szörny amit az Akatsuki használ a Bijuu-k kiszipkázására az maga a Juubi kiszipkázott formája.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #754 Dátum: 11 máj 01, 13:40:11 »

Az a szörny másnéven gedou mazo és tobi szerint amit nem tudom mért de eltudok képzelni hogy a juubi teste az maga hold szóval én szerintem lehetetlen hogy egy test egyszerre kéthelyen legyen, szerintem a gedou mazou az a dolog amivel rikudou legyőzte annó a juubit!
Naplózva
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #755 Dátum: 11 máj 01, 17:23:54 »

a hold nem a juubi teste, hanem egy óriási Chibaku Tensei, aminek a közepén van a juubi teste. namost az idézés adott helyről idézi meg a tárgyat/lényt, majd amikor megszünik ugyan arra a helyre helyezi vissza. ha anno rikidu elhelyezett egy pecsétet a juubi testén ami segítsígével végrehajtható az idézés, akkor akár az is lehet, hogy a szobor valóban a juubi teste.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #756 Dátum: 11 máj 01, 17:49:37 »

Ha ez a tízfarkú teste, akkor csak 1 vmi hiányzik... 10 farok...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #757 Dátum: 11 máj 03, 11:06:09 »

Meg az, hogy a megidézés végeztével visszatérjen a Hold közepébe. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #758 Dátum: 11 máj 03, 11:42:51 »

Shikamaru rádöbbenése elég erős célzás arra, hogy az óriás a 10 farkú. A hátán meg van elég hely a 10 faroknak, de lehet, hogy az elnevezés csak jelképes. Amúgy a szobor is elég sokat változott a Nagato féle visszaemlékezés óta, szerintem minél több chakrát kap vissza annál jobban hasonlít az eredeti alakjára.
Naplózva
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #759 Dátum: 11 máj 03, 12:22:20 »

ha megnézitek a legutóbbi mangában a szobor hátsó felét, ~10 kinövés látható rajta (+-1)
illetve lehet, hogy a farkak is a chakramennyiséggel arányosan jönnek elő, mint a jinchurikiknél. a 2 legnagyobb chakratömeg még hátravan, +a kin-gin testvérek.

ennek ellenére nem hiszem hogy a szobor a juubi teste lenne, csak azt mondom hogy lehetséges
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #760 Dátum: 11 máj 03, 13:13:56 »

Lehetséges, hogy a teste, nem mondtam, hogy nem, csak kevés esélyt látok rá. Amúgy jóval több, mint 10 kinövés van, direkt megnéztem, mikor felvetődött.
Naplózva
mii-chan
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #761 Dátum: 11 máj 03, 13:23:04 »

Az eddig látott fantom képekből ítélve nem pont úgy képzelem el a Juubit, mint ahogy a Gedou Mazou kinéz. És szerintem jelenlegi fizimiskáján olyan sokat nem tudna a nyolc és kilenc farkú dobni, hogy teljesen más legyen. Bennem olyan dolgok is felötlöttek, hogy a Gedou Mazouban van benne a 10 farkú (illetve, ha mind a kilenc démont elnyelte akkor lesz benne), és ha szépen összeállt a 'csapat' akkor úgy mond kitörne belőle. (Ez mondjuk kb. pont olyan, mintha azt mondtam volna, hogy Gedou Mazou = Juubi, csak más hogy magyaráztam.) Egyébként ha az ember nagyon sokat gondolkozik rajta eléggé sokféle alternatívát találhat a dolgokra. Tehát nagy valószínűséggel hülyeségeket beszélek.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 03, 13:24:29 írta mii-chan » Naplózva

" border="0

Egy kicsit elszórakoztam vele, hogy megijesztettem az autókat, az utolsó pillanatban futottam át. Az emberek félnek tőle, hogy gyereket találnak gázolni, és élvezet volt érezni, hogy nem voltam mindegy nekik.

Tele volt csodálatos dolgokkal, amikre nincs kifejezés, és így benne maradtak a szívében.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #762 Dátum: 11 máj 03, 20:27:05 »

Nem olyan butaság az. ^^
Viszont Rikodou sennin a Tízfarkú _chakrájából_ csinálta a 9 bijuut, a teste köré pedig kiépítette a holdat. Nevet
Vagyis ha a Gedou Mazouban össze is áll a Tízfarkú chakrája, az még csak a chakrája lesz, ahhoz kell egy test is, ami elvileg elég magasan van. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #763 Dátum: 11 máj 04, 08:05:16 »

A tízfarkú testét már láthattuk, nagy fekete, tíz farokkal és van a fején egy szem, ami olyan mint a rinnegan és a sharingan keveréke. Piros alapon, a koncsentrikus körök, és a sharinganos vonalak. Sztem nem a gedo mazo a teste, csak azzal gyűjtik össze a chakrat, aztán madara levadássza a Holdat Nevet és belerakja a chakrat Nevet Ez az én hipotézisem, lehet, hogy téves Nevet
Naplózva
hamilton
Gennin
*

« Válasz #764 Dátum: 11 máj 04, 14:39:57 »

Felvetés: a koporsóban a Yuubi van teljes valójában. nem Rikodou senninre gondoltam, hanem az eredetire. Ő vajon megidézhető??? Felmet a holdra és szerzett egy kis Yuubi DNS-t.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 04, 14:41:50 írta hamilton » Naplózva
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins