|
Chakra
|
|
« Válasz #706 Dátum: 11 jan 29, 13:16:30 » |
|
... végülis gondolom ez lehet a legerösebb pecsét technika olyasmi mint a shiki fuujin de mind1....
Nem olyasmi, hanem pont az. Ez a Shiki Juuin, amit a Harmadik és a Negyedik is használt. Az egyik Orochimaru karjához, a másik pedig a róka feléhez.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #707 Dátum: 11 jan 29, 16:24:20 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 30, 17:44:35 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #708 Dátum: 11 jan 31, 23:15:42 » |
|
Kíváncsi vagyok arra, hogy vajon Khisi, mikor dobja be Bee-t és NArutot a háborúba, mer tudjuk, hogy Naruto nem tud semmit a háborúról még.Meg persze kíváncsi lennék, hogy Naruto, hogy fogja le nyugtatni róka komát, mert ugyebár miután le pecsételte a lehető legerősebb pecséttel avval távozott a rókától, hogy beszélni fog még vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #709 Dátum: 11 márc 01, 20:04:26 » |
|
Azt nem értem miért gondolod azt, hogy közönséges minőségű és mennyiségű chakrájú emberekbe zárták a bijuukat. Miért nem gondolsz arra, hogy pont azért zárták beléjük, mert különleges és sok chakrájuk volt? Legjobb példa Kushina, el is mondja.
Azok lesznek Jinchurikik akik a Kage rokonságában vannak, biztosítva a szilárd lojalitást és ezzel elkerülve az árulás fenyegetését. Ez az elsődleges szempont, minden más mellékes. Ez van a Rejtett Felhőben. És nem vitatom, hogy fontos szempont. Ettől függetlenül pl. Kushinát pont a chakrája miatt választották jinchuurikinek. És még ha a Senjuk és az Uzumakik távoli rokonok is, az már eléggé távoli rokonság.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #710 Dátum: 11 márc 01, 20:21:21 » |
|
Plusz ugye a 3. raikage idősebb fia is kb annyi csakrával bír mint egy Bijuu, lehet Gyilkosméh is sok csakrával rendelkezik alapból...
Ez a kege rokonai lesznek a Jinchuurikik szerintem akkor érvényes ha nincsen "jobb"hordozó szal a kage rokonsága gyenge felhozatalt mutat az alternatívákhoz képest. Konoha esetében egy megbízható szövetséges az Uzumaki klán adva volt a megfelelő eszközökkel a célra.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #711 Dátum: 11 márc 07, 14:38:48 » |
|
Naruto csak teljesen véletlenül lett Jinchuriki...Az adott pillanatban a 4.ik pont a fiába rakta a rókát..Vélhetően a gyors megmenekülésért és mivel Naruto sok csakrával született ezért ötkéletes...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #712 Dátum: 11 márc 08, 17:46:09 » |
|
Attól még egy Kage rokona. ^^ És a chakrája sem átlagos, még ha nem is olyan, mint Kushinájé. És végül, de nem utolsó sorban, anyai ágról ő is Uzumaki. ^^ Azt meg nem tudjuk, hogy akkor tudták-e, hogy mennyi chakrával született.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #713 Dátum: 11 márc 09, 11:41:19 » |
|
Igen,de a Kyuubi után mért utálta meg a falu az Uzumaki-klánt? Vagyis Narutot? Mert ha jól tudom akkorra már meghalt az összes...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #714 Dátum: 11 márc 09, 17:09:56 » |
|
Konoha sosem utálta az Uzumaki klánt. Egyszer sem hangzik el ilyen. Csak Narutót gyűlölték, és őt sem a családneve miatt, hanem mert bele van pecsételve a Kyuubi no Youko és vele azonosították.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #715 Dátum: 11 márc 10, 13:52:12 » |
|
Jó ez idáig rendben...De hova tűnt az Uzumaki klán? Mert ugye csak a klán egy kis töredéke jöhetett el konohába...Akkor még élnek valahol... Amugy az 5-6-7 farkúakra mért nem tér ki a sztori? Ők mértnem voltak annyira "fontosak"? Mért (lehet csak én ) nem hallottunk/tudtunk meg dolgokat róluk?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 10, 13:55:55 írta dRown »
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #716 Dátum: 11 márc 10, 15:39:16 » |
|
Az Uzumaki klán majdnem teljesen kihalt, páran maradtak, azok is szétszóródtak. A hatfarkú szerepelt, Utakata volt a jinchuurikije.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #717 Dátum: 11 márc 11, 20:26:44 » |
|
dRown:
Olvasod a mangát? Ha nem, akkor nem akarok spoilerkedni. De ha igen, akkor tudod a választ a kérdésedre és azt is, Kushina hogy került Konohába.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #718 Dátum: 11 márc 18, 19:06:36 » |
|
Várom már, hogy mikor fognak harcolni a jinchurkik és kik ellen, no meg az új technikákra nyitott vagyok jöhetnek dögibvel Nekem Yugito, meg Yagura a két kedvenc jinchurikim. Azon döbbenek mindig le, hogy az akatsukisok ennyivel erősebbek, hogy le tudják győzni a jinchurikiket, ez engem néha ledöbbent. Nem tudom elhinni, hogy tudta hidan elgyőzni a nibit, vagy kakuzu segített neki?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 19, 20:08:22 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #719 Dátum: 11 márc 25, 16:57:40 » |
|
Azt olvastam a naruto.wikian hogy a gobi és a shichibi már a gaara előtt el volt fogva. De azt mondta valamelyik akatsukis, hogy sorban kell elkapni különben a szobor összedőlne. DE addig mit csináltak a gobival meg a shichibivel hogy ne haljanak meg? Hibernálták?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|