24 nov 15, 06:22:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232148 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #705 Dátum: 11 jan 28, 21:31:43 »

Ezzel van két apró bökkenő, mégpedig hogy a shinigamit használó shinobik lesznek a shinigami a gyomrába akit meg lepecsételtek azok meg magában a pecsétben lesznek.. elvégre régen is azt mondták hogy ezért a technikáért a pecsétért cserébe üldögélhetsz az idők végeztéig a shinigamiban, végülis gondolom ez lehet a legerösebb pecsét technika olyasmi mint a shihsui fuujin de mind1....
A másik bökkenő meg az amit már régen is említettem vmelyik topikba hogy tobi-nak az összes bijuu össze csakrája kell hogy a kirakós összeálljon és egy 10 farkút adjon a világnak... namost ha a kyuubi csakra nem termelődik vissza olyanná amilyen volt akkor anélkül a csipett nélkül amit minato lepecsételt 10 farkú sem lehet, ha meg igen akkor tudjátok Mosolyog.. de ezen érdemes gondolkodni mert ez is egy fontos kulcsa lehet a történetnek majdan! Kiröhög
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 30, 17:43:17 írta Morause » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #706 Dátum: 11 jan 29, 13:16:30 »

... végülis gondolom ez lehet a legerösebb pecsét technika olyasmi mint a shiki fuujin de mind1....

Nem olyasmi, hanem pont az. Ez a Shiki Juuin, amit a Harmadik és a Negyedik is használt. Az egyik Orochimaru karjához, a másik pedig a róka feléhez. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Morause
Vendég
« Válasz #707 Dátum: 11 jan 29, 16:24:20 »

Nem olyasmi, hanem pont az...

Juj de buta vagyok mindig elirom... a narutó félét akartam írni a Shishui fuin-t elnézést kérek Nevet Kiröhög!

ui.: tényleg véletlen volt mert olyan egybe csengő az elejük hogyha nem figyelem keverem öket mindig Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 30, 17:44:35 írta Morause » Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #708 Dátum: 11 jan 31, 23:15:42 »

Kíváncsi vagyok arra, hogy vajon Khisi, mikor dobja be Bee-t és NArutot a háborúba, mer tudjuk, hogy Naruto nem tud semmit a háborúról még.Meg persze kíváncsi lennék, hogy Naruto, hogy fogja le nyugtatni róka komát, mert ugyebár miután le pecsételte a lehető legerősebb pecséttel avval távozott a rókától, hogy beszélni fog még vele.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #709 Dátum: 11 márc 01, 20:04:26 »

Azt nem értem miért gondolod azt, hogy közönséges minőségű és mennyiségű chakrájú emberekbe zárták a bijuukat. Miért nem gondolsz arra, hogy pont azért zárták beléjük, mert különleges és sok chakrájuk volt? Legjobb példa Kushina, el is mondja.

Azok lesznek Jinchurikik akik a Kage rokonságában vannak, biztosítva a szilárd lojalitást és ezzel elkerülve az árulás fenyegetését. Ez az elsődleges szempont, minden más mellékes.

Ez van a Rejtett Felhőben. És nem vitatom,  hogy fontos szempont.
Ettől függetlenül pl. Kushinát pont a chakrája miatt választották jinchuurikinek. És még ha a Senjuk és az Uzumakik távoli rokonok is, az már eléggé távoli rokonság. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #710 Dátum: 11 márc 01, 20:21:21 »

Plusz ugye a 3. raikage idősebb fia is kb annyi csakrával bír mint egy Bijuu, lehet Gyilkosméh is sok csakrával rendelkezik alapból...

Ez a kege rokonai lesznek a Jinchuurikik szerintem akkor érvényes ha nincsen "jobb"hordozó szal a kage rokonsága gyenge felhozatalt mutat az alternatívákhoz képest. Konoha esetében egy megbízható szövetséges az Uzumaki klán adva volt a megfelelő eszközökkel a célra.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #711 Dátum: 11 márc 07, 14:38:48 »

Naruto csak teljesen véletlenül lett Jinchuriki...Az adott pillanatban a 4.ik pont a fiába rakta a rókát..Vélhetően a gyors megmenekülésért és mivel Naruto sok csakrával született ezért ötkéletes...
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #712 Dátum: 11 márc 08, 17:46:09 »

Attól még egy Kage rokona. ^^ És a chakrája sem átlagos, még ha nem is olyan, mint Kushinájé. És végül, de nem utolsó sorban, anyai ágról ő is Uzumaki. ^^
Azt meg nem tudjuk, hogy akkor tudták-e, hogy mennyi chakrával született.
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #713 Dátum: 11 márc 09, 11:41:19 »

Igen,de a Kyuubi után mért utálta meg a falu az Uzumaki-klánt? Vagyis Narutot? Mert ha jól tudom akkorra már meghalt az összes...
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #714 Dátum: 11 márc 09, 17:09:56 »

Konoha sosem utálta az Uzumaki klánt. Egyszer sem hangzik el ilyen. Csak Narutót gyűlölték, és őt sem a családneve miatt, hanem mert bele van pecsételve a Kyuubi no Youko és vele azonosították.
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #715 Dátum: 11 márc 10, 13:52:12 »

Jó ez idáig rendben...De hova tűnt az Uzumaki klán? Mert ugye csak a klán egy kis töredéke jöhetett el konohába...Akkor még élnek valahol...
Amugy az 5-6-7 farkúakra mért nem tér ki a sztori? Ők mértnem voltak annyira "fontosak"? Mért (lehet csak én ) nem hallottunk/tudtunk meg dolgokat róluk?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 10, 13:55:55 írta dRown » Naplózva

miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #716 Dátum: 11 márc 10, 15:39:16 »

Az Uzumaki klán majdnem teljesen kihalt, páran maradtak, azok is szétszóródtak.
A hatfarkú szerepelt, Utakata volt a jinchuurikije.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #717 Dátum: 11 márc 11, 20:26:44 »

dRown:

Olvasod a mangát? Ha nem, akkor nem akarok spoilerkedni. De ha igen, akkor tudod a választ a kérdésedre és azt is, Kushina hogy került Konohába.^^
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #718 Dátum: 11 márc 18, 19:06:36 »

Várom már, hogy mikor fognak harcolni a jinchurkik és kik ellen, no meg az új technikákra nyitott vagyok Nevet jöhetnek dögibvel Nevet Nekem Yugito, meg Yagura a két kedvenc jinchurikim.

Azon döbbenek mindig le, hogy az akatsukisok ennyivel erősebbek, hogy le tudják győzni a jinchurikiket, ez engem néha ledöbbent. Nem tudom elhinni, hogy tudta hidan elgyőzni a nibit, vagy kakuzu segített neki?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 19, 20:08:22 írta Domynyk » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #719 Dátum: 11 márc 25, 16:57:40 »

Azt olvastam a naruto.wikian hogy a gobi és a shichibi már a gaara előtt el volt fogva. De azt mondta valamelyik akatsukis, hogy sorban kell elkapni különben a szobor összedőlne. DE addig mit csináltak a gobival meg a shichibivel hogy ne haljanak meg? Hibernálták? Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins