Pár informácio: 353. manga epizod 5. oldal.
Ezt Kisame mondta Itachinak:
Azon tűnődtem... alig van már néhány nem? Persze a Kilencfarkut kell elkapnunk legutoljára. A Főnök megmondta. Ha nem így történne, az egyensúly felbomlana, és a szobor összedőlne.
Más: Korni az nem ki volt szabadulva, hanem sose pecsételték le. Az mindig is vigan éldegélt a vízben

Ismét más:
Errősségi ranglétra: (1. a legerősebb, 9. a leggyengébb) Zároljelben a farokszám van. Szal nem az határozza meg az erejét. Amúgy azért a Kyuubi a legerősebb mert egyedi tulajdonsága hogy végtelen chakrája van

1: Kyuubi (9)
2: Hachibi (8)
3: Gobi (5)
4: Nekomata (2)
5: Rokubi (6)
6: Sanbi (3)
7: Shichibi (7)
8: Ichibi (1)
9: Yonbi (4)
Megint más:
A hányat fogtak el kérdésre, az aktuális válasz amiben biztosak lehetünk az 6. a 331. fejezet 12. oldalán bujik elő az 5. szem. És a 13. oldalán mondja Pain (álvezér) : És most a kétfarkut.
Szal ez még +1 az elöbbi 5 szemhez, ami annyit jelent 6 kilőve. -1 Naruto, tehát 2 démon maradt még, egyik minden bizonnyal a nyolcfarku, mert róla a 353. részben szintén beszél Kisame hogy ideje lenne elkapni, és akkor már csak 1 van amiröl nem tudni semmit. Valoszinü, bár nem biztos hogy a 353. fejezetre már elkapták a rejtéjes hiányzót és csak a Kyuubi és a Hachibi maradt hátra.
Egy kis modositás: megnéztem 332. fejezet 5. oldal. tisztán látszi ka 6 szem és mondja is hogy már csak 3 maradt.
Na mindenre válaszóltam azthiszem