24 nov 14, 18:10:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 231880 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Dawlish
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #465 Dátum: 09 júl 06, 20:40:07 »

Elvileg nem volt jinchurikije,de ahhoz h elvihessék a szoborhoz vmilyen testben el kellett tárolniuk a bijuu-t.Sztem addig használtak vmilyen emberi testet.Más ötlet? Mosolyog
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #466 Dátum: 09 júl 06, 23:41:51 »

Őszintén szólva sajnálom hogy Kishimoto nem ragaszkodott a mitológiai Bijuukhoz. A hatfarkú menyét nagyon jó lett volna, de ez a csiga X'D meg a Shichibi szarvasbogár X'D meg a Yonbi majom X'D meg a Gobi delfinló X'D.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #467 Dátum: 09 júl 07, 01:46:51 »

Hát azért szerintem pöpec a lávát köpő majom Nevet meg a 8csápú bika Nevet viszont a szappancsiga és a delfinló tényleg kész... 7farkúra nemtok mit mondani csak azt, hogy jócsaj a jinchurikije Nevet
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #468 Dátum: 09 júl 07, 15:07:35 »

Állítólag Kishi a nagy majomhoz Oozaruból merített ihletet.  Mosolyog
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #469 Dátum: 09 júl 09, 10:49:39 »

...
A kyuubinak 2 jinchuurikije van az animéből kifolyólag. Sora és Naruto, mert narutoba csak a Kyuubi csakrájának egyik fele van bezárva (Yin de nem 100%), sorába meg a másik, de ez is filler volt és nem volt mangában.
...

2 dolgot jegyeznék meg:
1.) Narutóba a Kilencfarkú Yang (jóság, fény) chakrája van pecsételve. A Yin (gonoszság, sötétség) feléről csak annyit tudunk, hogy a Negyedik a "Kilencfarkú Yin chakráját pecsételte le a Shiki Jujinnal." (Naruto manga 370/12.) Vagyis messze nem lehet Sorában. Abba a srácba csak a Kilencfarkú tombolása után visszamaradt chakrát pecsételték. (Abba most ne menjünk bele, hogy a farkas démonok elvileg chakrából vannak és ha a chakrájuk egy részét elzárják valakibe, akkor azzal a démon egy részét is belezárják.)
2.) Az csak töltelék volt. Ne keverjük bele a történetbe. ^^

Igen, Ichibi a leggyengébb, Kyuubi a legerősebb.

ha az egyfarkú a leggyengébb akkor, hogy a fenében maradt fen az erőegyensúly? Nem úgy osztotta szét őket az első Hokage, hogy meglegyen a erőegyensúly? konoha és suna 1-1 Jinchuurikivel bírt az összes többi nagy falu meg 2Jinchuurikivel és vízesésfalucska is kapot...  Konohának jutott Bijuut megértem Nevet de miért nem a kisfalu kapta a legbénábbat? és suna a második legerősebbet?

Pont amiatt lett így szétosztva, mert nem a farkak száma mutatja a démonok erejét.
Konohának pedig nem maradt démon, mert nekik volt egy Első Hokagéjuk, aki oda vissza tudta irányítani az összes démont (lásd Yamatót) és így nem voltak veszélyben. ^^

...

Az a baj ezzel az erőviszonyos cuccal, hogy a Naruto nem Dragon Ball. Nevet Vagyis nem csak a "harci erő" számít. Ha valakinek van egy remek kis jutsuja és profi a használatában, akkor azzal egy nálánál  "erősebb" valakit is legyőzhet.

Azt mondjuk megnéztem volna, hogy a Shukaku mihez kezd egy Shinra Tenseijel. Nevet

Állítólag Kishi a nagy majomhoz Oozaruból merített ihletet.  Mosolyog

Ezen oldal alján/tetején Narutoclone által beidézett szövegekben is ez van írva. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #470 Dátum: 09 júl 22, 11:17:07 »

Megnéztem a movie 5öt, és abban van egy olyan h Reibi, alias nulla farku. Nos ugye a movie-k is amolyan filler féleségek, eredetileg van olyan h Reibi? Az is egy bijuu?
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #471 Dátum: 09 júl 22, 22:06:09 »

Persze, hogy a mozik is csak töltelékek. ^^

Nem tudom, hogy a japán mitológiában van-e Farkatlan (0 farkú), vagy valami hasonló, de a Narutóban (manga) eddig egy szó sem esett róla. ^^

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
ZIBBI
Akadémiai tanuló
*

Egy Akatsukis Élete-nézd meg és okulj a világról

« Válasz #472 Dátum: 09 júl 23, 17:50:50 »

honnan lehet tudni a démonokat mert énis megnézném ezeket a csigákat delfinlovakat ikszdé vki betudná linkelni? kössz
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #473 Dátum: 09 júl 23, 19:38:20 »

Van egy Naruto Artbook nevű anyag, abban Kishi lerajzolta az összes Bijuu-t.

Itt vannak a képek:

Rokubi, Hachibi, Shichibi, Kyuubi
http://img14.imageshack.us/img14/1565/58107535.jpg

Nibi, Yonbi, Sanbi, Ichibi, Gobi
http://img3.imageshack.us/img3/7177/65640523.jpg

Csak egy oldalt kellett volna visszanézned.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #474 Dátum: 09 júl 25, 12:15:47 »

Meg az első hozzászólást ebben a témában. ^^
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #475 Dátum: 09 júl 25, 12:31:59 »

mondjuk azt a bizonyos első hsz-t lassan kéne majd update-elni, mert ez a "vörösszemű, nyolc farkú, nyolc fejű kígyó" nem túl pontos. a linkek nagy része sem működik, szóval ráférne Mosolyog
Naplózva
ZIBBI
Akadémiai tanuló
*

Egy Akatsukis Élete-nézd meg és okulj a világról

« Válasz #476 Dátum: 09 júl 27, 09:49:50 »

kössz szépen és bocs hogy nem olvastam vissza csak siettem smirksweat
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #477 Dátum: 09 júl 31, 09:17:31 »

Na, szóval a Sanbi rejtélyes gazdija a 4. Mizukage volt, Yagura
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #478 Dátum: 09 júl 31, 09:58:35 »

Én is megnéztem a két képet és tényleg ugyanaz a srác.  Ohh My God Csak azt nem értem, hogy ugye a mangában úgy volt, hogy a Sanbi vad  Bijuu volt  Nevet szóval nem volt Jinchuurikije. Ha viszont Yagura már nem él akkor hogyhogy a Bijuu még élt és szabadon rohangászott. Mert pl a Shukakunak is volt több gazdája Gaara előtt és én úgy emlékszem, hogy amikor már megöregedett a Jinchuuriki akkor kivették belőle és abban a teás findzsa szerűségben tartották, amíg bele nem pecsételték Gaara-ba. Szóval nem engedték el, legalábbis én így emlékszem a dolgokra. Tehát kicsit furcsállom ezt az egészet. Meg pl. ha Tobi/Madara volt a Mizukage vmikor akkor neki tudnia kellett volna, hogy hol van a Sanbi és ennek ellenére azért elég sokáig keresgélték.  Gondolkozik

Ja és RikuCute ajánlom figyelmedbe a fórumszabályzatot.  Mosolyog
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #479 Dátum: 09 júl 31, 11:32:45 »

Én is ezen a véleményen vagyok, Sevanna. kacsint Bár nem hiszem, hogy Yagura öregsége miatt vették volna ki a testéből a Sanbit. smirksweat Gondolom valami gáz lehetett. Esetleg az imént említett személy haldoklott, és gondolták akkor legalább a falut védelmező Bijuu hadd élje túl. Valamilyen módon kiszívták belőle, és szintén valami balhé közepette elszabadult.
Mondjuk én anno mangából úgy szűrtem le, hogy -a méretéből ítélve- a tengerben fickándozik a Sanbi, erre a fillerben meg belevágták egy tóba, gratula.-.-""
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins